- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k #4265 üzenetére
Nincs a szobában a router. Van egy WiFi jelerősítő félúton. Az UTP kábel nem volt opció. Ha jól emlékszem 50 Mbps-t próbáltam már. A tekerés tényleg lassabb, de általában elindítok egy filmet és nézem, szóval nem katasztrófa. Viszont felesleges általánosítani. Idejön valaki, olvasgat, aztán szomorúan elkezdi beszőni a lakását UTP kábellel.
Nem mondom, hogy mindenre jó lenne, de az sem igaz, hogy WiFi-vel ne lehetne normálisan mozizni.
Imi1981: Én megvettem az újat. Én sem szerettem ezt a tapicskolós távirányítót. Meg a kereső gomb is nagyon rossz helyen volt. Sajnos az új verzión a négyirányú gombnak is van simogatós funkciója, de így is sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest