Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Jah amúgy tegnap full véletlen jöttem rá, hogy kikapcsolt érintéses vezérlésnél a nagy kerek gomb alsó részét nyomva is előjön a speckó feliratok menü Infusa-ban és lehet is tölteni az opensubtitles feliratot.
-
djbahool
senior tag
Tudtok ajánlani Apple TV 4K 2022 3rd gen-hez olyan vezeték nélküli távvezérlőt, amiben van giroscope is?
-
Blossom
kezdő
Legalább képes jelezni, hogy van-e már hálózati kapcsolat.
Amíg nincs, felesleges erőltetni.A manuális IP újabban kicsit problémás lehet.
Korábban ez volt az első dolgom.
Némi meglepetéssel tapasztaltam a 2+ éves táblagépemen és az 1+ éves mobilomon,
hogy miért nehézkes időnként a hálózati kapcsolat összehozása:
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . . -
Peace
nagyúr
válasz
Blossom
üzenetére
Bizony, mutatja a jobb-felső sarokban. Ez olyan 1-2 másodperc összesen. De ugye ha alkalmazás közben állítottam le, akkor emiatt jön a hibaüzenet és nyomni lehet a reply-t. Chatgpt-t megkérdeztem, azzal kezdte, hogy gyakori panasz az ATV kapcsán. Manuális Ip szerinte segít, de sajnos nem. Legalábbis az én esetemben. Ezek szerint ez a normális működés és nincs mit tenni.
-
-
Én is úgy szoktam otthagyni. Nekem sem csinálta még sosem azt amit írtál. Egyébként a tvOS18-ban nekem többször előjött a vezérlőpanel, amin volt kikapcsoló gomb is. Sosem próbáltam ki, mert amikor előjött, akkor éppen nem akartam kikapcsolni, mikor ki akartam, akkor véletlenül sem tudtam előhozni. Mióta 26 van, azóta nem találkoztam vele..
-
djbahool
senior tag
Ha egy Apple TV 4K 3rd gen-hez (amihez már gyárilag társítva van a saját gen3 távirányítója), hozzátársítok egy régi gen1-es giroscopeos távirányítót, akkor mindkettő működni fog vele, vagy csak az újonnan társított?
-
Peace
nagyúr
Deszar...
Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.
-
Peace
nagyúr
És tényleg basszus!!! Most már felfogtam mi ez a lehúzás, de az volt az első dolgom, hogy ezt a ge*is érintéses vezérlést kilőttem, mert mocskos idegesítő. Mind1 is, inkább intézem PC-n annál a pár filmnél, ahol szükséges. Nem értem miért nem lehetett simán a feliratok menüpontba tenni ezt az opciót, mint a Plex-nél.....
-
Blossom
kezdő
Mi az Infuse verziószáma?
8.3-nak kellene lennie.
Legalább fél éve ott van a lehetőség, kb. akkor néztem meg.
Nem használom.
99,9 százalékban eleve adott a felirat a videó fájlban.
Ha mégsincs, akkor előre gondoskodok róla, hogy a videó fájl mellett legyen.
Sokféle felirat készül, nem biztos, hogy a jó töltődik le. -
Peace
nagyúr
Én rendszeresen úgy nyomom ki, hogy valami app-ban vagyok. ÉS akkor ugye úgy "indul", hogy nincs kapcsolat hiba és nyomogatni kel la retry-t. Aztán pár másodperc után rájön, hogy mégis van net és onnantól megy. Zavaró. Főleg azért, mert lényegében folyamat készenlétben van...
-
djbahool
senior tag
Sziasztok,
Vettem ma használtan egy Apple TV 4K 128GB 3rd gen-t.
Láma vagyok Apple terén, mert ez az első i termékem.
Kezdő beállítások megvoltak, aztán felraktam egy autó appot, amit elvileg Apple TV 1st gen távirányítóval lehetne irányítani, giro alapon.
Na most ugye nekem 3rd gen a remote, de nem működik vele.
Lehet rossz a giro benne?
Más: rateszem töltőre a remoteot, de nem világít rajta a LED. LED az egyáltalán? -
blakey
titán
…amikor elindítom, akkor hibakóddal indul bármelyik app is ment a kikapcsolás pillanatában. Netflix, Disney, YouTube..
- próbáld meg úgy leállítani, hogy a főmenüben vagy. Soha nem állítom le alkalmazás közben. Hibakódot még nem láttam. Nekem is kábellel van összekötve, valamint fix ip van hozzárendelve.…tud az Infuse opensubtitles oldalról feliratot szedni.
- sokra nem mész vele, mert sajnos nem teszi a fájl mellé, sz@r, valamint ha Plexet használsz, akkor nem tudja úgy hozzárendelni, hogy mindenki számára elérhető legyen. Feliratot mostanság már nem szedek le, mert mindenhez van, de ha nagyon szükséges és nincs nálam gép, akkor a Dune-n futó Kodival töltöm le. -
Peace
nagyúr
Tudom, hogy nem kapcsol ki teljesen. De amikor elindítom, akkor hibakóddal indul bármelyik app is ment a kikapcsolás pillanatában. Netflix, Disney, YouTube...aztán eltelik pár másodperc és újra felfogja hogy van net. Pedig kábellel van összedugva. Lehet valamit át kéne állítanom hálózatnál?
Más! Internet szerint tud az Infuse opensubtitles oldalról feliratot szedni. Nekem viszont semmi ilyen lehetőséget nem ajánl fel. Már kétszer átnéztem a beállításokat is. Most akkor tud vagy nem tud?
-
-
Peace
nagyúr
Ami még csúcs, hogy 11 MB/s-el töltök le és az Infuse közben röhögve játssza a filmet. Plex app a tv-n ilyenkor már össze**arta magát és megállt a film. Eddig teljesen pozitív ez az Apple kütyü. Az nem tetszik egyedül, hogy hibával indulnak az appok mikor újra bekapcsolom. Azért, mert ahogy látom kell neki 4-5 sec, mire rájön, hogy van net.
-
Privátban folytassátok, ha muszáj, köszönjük.
-
zacci
aktív tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Sejtettem, hogy okoskodni fogsz
-
zacci
aktív tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Jelenleg B&W602S1x5 + Marantz AV + JBL sub + Onkyo stereo + Nvidia Shield + 83" C4
Zenere dedikalt Wiim Pro+ topping P50 tap + Topping L50 stb.
Korabban Mi TV, Popcorn vten, Zappiti dedikalt lejatszo.Ehhez a rendszerhez egyszeruen keves az ATV a passtrough es plex nem megfelelo kezelese miatt . Nagyon ritkan stream, de azt is viszi az shield termeszetesen passtrough-al.
-
sony89
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De igen, inkabb a kontroller. Szerintem ami iOS kompatibilis Bluetooth kontroller az nagy valoszinuseggel megy vele. Ami biztos az Xbox es a Sony PS kontrollerek.
Ügyesen az eszköz MAC címéhez rendeltem a fix IP címet . . .

Tv Plex appban simán a feliratoknál ott az opció, hogy letöltés. Mind1, bőven tudok nélküle élni. Eddig minden filmet és sorozatot vitt gyönyörűen. Örülök, hogy véget ért az idegeskedés. LG meg bekaphatja, hogy egy ilyen fostenger WebOS25-öt adott ki....gondolom semmit nem teszteltek rajta.
Én ugye még mindig inkább Plexezek, mert eddig csak egyetlen egyszer volt vele bajom.