Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
pont ezért mondtam, az órajel működésről semmit se tudni... az látszik, hogy valóban kapott "külön hardvert" az arcfelismerésre.. az a "particle physics" érdekes.. túlzottan, nem tudom nem-e inkább valami bug (és valójában hibásan számolt), még külön egységgel is brutál lenne, de meg kell várni a véglegest...
a 3700u az még "csak zen+".. de mondjuk a geekbench valahogy mindig jobban feküdt az inteleknek "aránytalanul" (más programokhoz képest) ... gondolom lehet némi optimalizáció vagy kimondottan inteles fordítóval készül a pc-s változatuk...más kérdés, hogy szerintem zsákutca lesz ez a "mindenre külön hardver" a cpu-ba... idővel igencsak sok lesz a csak erre, csak arra jó egység a cpu-n belül és a majd "eszi" a sziliciumot... amdről tudni, ők a "mindenre jó" irányba mennek inkább, elvileg vgaban is csak akkor jönnek majd a RT képes egységgel, ha nem "égetnek el külön tranzisztort ami csak arra jó" megoldást tudnak csinálni... anno ezt mondták tavaly ősszel az RTX nvidia bemutatók után...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mazda topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest