- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
egyáltalán nem gondoltam olyat, hogy "amd jobb mert kisebb" (vagy bárki jobb lenne amiatt)...
de intel már igen sokszor kavarta a szart régebben is.. ha nem teszi talán rég kiegyenlítettebb viszonyok lettek volna, de pont emiatt a "szarkavarása" miatt tudott akkorára nőni aki a 80évek végén és 90es évek elején.. de a 2000res években is erősen szabotálta a fer piaci versenyt..tudom, senki se fer, de ha "büntethető így", akkor hagy tegyem meg... főleg ha van alternatíva.
-
DraXoN
addikt
válasz
turbokappa #25 üzenetére
úgy tudod bizonyítani, hogy szereted őket, hogy "nekik adod a pénzed" (vásárolsz) ...
..ezek a vállalatok már csak ezt értékelik igazán ... szívtelen szörnyek.
de gondolom nem szegeznek a fejedhez pisztolyt, nem kötelező váltani, csak ha már "kell" mert nem fut a cryzis 8 vagy az új verziós "youtube steamelő app" (na jó, ha munkára használjuk a gépet, akkor az adott "valami")...
én is még mindig FXelek .. miért? mert elég ... munkához jó (jobb mint a kortárs i5), és amennyit játszom és amit, arra is elég (igen, 60fps a cél, nincs freesync meg hasonló képes monitor.. sőt, vsync alapból be van nálam mindig kapcsolva hogy ne essen szét a kép)...
persze ... engem elkönyveltek itt már egyesek amd fanboynak/trollnak ... pedig van mindenféle rendszerem (igaz régebbiek most már, jó pár éve nem vettem saját célra "új" dolgot).. az mondjuk igaz, hogy nem szeretem az intelt, de főképp a múltbeli tisztességtelen versenyhúzásai miatt (és itt nem a athlon 64-es időszakra gondolok, jóval korábban is voltak igen "csúnya" húzásai).
-
DraXoN
addikt
pont ezért mondtam, az órajel működésről semmit se tudni... az látszik, hogy valóban kapott "külön hardvert" az arcfelismerésre.. az a "particle physics" érdekes.. túlzottan, nem tudom nem-e inkább valami bug (és valójában hibásan számolt), még külön egységgel is brutál lenne, de meg kell várni a véglegest...
a 3700u az még "csak zen+".. de mondjuk a geekbench valahogy mindig jobban feküdt az inteleknek "aránytalanul" (más programokhoz képest) ... gondolom lehet némi optimalizáció vagy kimondottan inteles fordítóval készül a pc-s változatuk...más kérdés, hogy szerintem zsákutca lesz ez a "mindenre külön hardver" a cpu-ba... idővel igencsak sok lesz a csak erre, csak arra jó egység a cpu-n belül és a majd "eszi" a sziliciumot... amdről tudni, ők a "mindenre jó" irányba mennek inkább, elvileg vgaban is csak akkor jönnek majd a RT képes egységgel, ha nem "égetnek el külön tranzisztort ami csak arra jó" megoldást tudnak csinálni... anno ezt mondták tavaly ősszel az RTX nvidia bemutatók után...
-
DraXoN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- BMW topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest