Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbokappa #25 üzenetére
Ez nagyon jó! Elmehetnél stendupolni ezzel a beszélőkével! Ilyen jót már rég nevettem!
(Nem sértésnek szánom, mert bár nem értek egyet, de a dumád az nagyon jó!)
-
AMD-nél nem egyértelmű, hogy a "mindenre jó" irányba mennek, mert a zen megjelenésekor azt mondták, hogy az arch rugalmas és ki lehet egészíteni spec. egységekkel, ha szükséges, sőt, terveznek is ilyet. Nem tartom kizártnak, hogy a Zen3-4-ben már lesz valami fixfunkciós egység.
-
válasz
turbokappa #19 üzenetére
Szerintem ez pont nem egy olyan beszélgetés volt, ahová bárkinek, bármit bele kellene trollkodni, mert mindketten kiálltunk mindkét oldal mellett.
-
-
-
-
-
Brutálisan alacsonyak az alap órajelek, még a 8.-9. generációhoz képest is. 1GHz környéke? Ezt nem tudják behozni IPC-ből, még akkor sem, ha igaz, amit írtak. Nem akartam volna idekeverni, de kénytelen vagyok, hogy a Ryzen 7 2700U dupla ekkora órajelen megy 15W-ból.
Most azért tényleg látszik, hogy mennyire mellényúlt az Intel.
Gyanítom, hogy azok az Ice Lake IGP mérések sem lesznek igazak a független tesztekben.szerk: A 10nm a saját 14nm-ükkel szemben sem versenyképes, sem órajelben, sem sehogy. Azért ez nagyon gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest