- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
Command line: >>fastboot flash recovery twrp.img<<
Lehet, hogy user error, de mivel (ismétlem) minden gombra és kombinációra FASTHBOOT módba kerül, csk "kívülrőll" lehet beavatkozni.Közben megoldódott a dolog, fastboot ROM csere a javaslatotoknak megfelelően.
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. -
22Dávid22
aktív tag
válasz
Sas madár #3398 üzenetére
Aktiváltad a SIM kártyádat? Ha jól tudom, a Xiaomi aktiválás ehhez kapcsolódik. Amit én megpróbálnék, az az, hogy a telepített alkalmazások listájában megkeresném ezt az appot, és nyomnék rá egy kényszerített bezárást. Ha ez nem vezet célra, és nem aktiváltad a kártyádat, akkor a Mi Cloud beállításaiban kapcsold be a készülékkeresést, ez aktiválja a SIM kártyát. Ha nincs rá szükséged, akkor utána kikapcsolhatod.
-
Sas madár
őstag
Vagytok itt többen olyanok akik az átlagos felhasználónál lényegesen jobban át látjátok a rendszer felépítését és működését.
Valaki esetleg megtenné akár többen is írni egy összefoglalót melyik programok rendszer alkalmazások amik tilthatok ,fogyaszthatók, törölhetők.
Eléggé zavar hogy ezt látom a statisztikában, hogy nálam többet használja például Xiaomi aktiválás a készülékemet mint én. -
szabacsik
őstag
Hali. Csak nálam nem talál 10.3.6 nál frissítést? Ha jól rémlik 1-2 hete van már frissebb. [telefonom]
-
ProEvoFan
nagyúr
A feleségem 1 hónapja használja a telefont teljes megelégedéssel.
Viszont ezt a brutális aksit is megeszi reggelire a két SIM kártya használata és az állandó mobilnet/Facebook.A redmi note 4 tovább bírta szuflával. -
azimut
aktív tag
-
G48
senior tag
US $2.98 25%OFF | PZOZ for Redmi note 7 glass Fully covered tempered protective film xiaomi mi 9 A3 A2 lite Pocophone f1 glass Redmi 4X 5 plus K20
https://s.click.aliexpress.com/e/bR3BseQUUS $1.67 16%OFF | 2PCS For Glass Xiaomi Redmi 7A Note 7 6 5 Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 7 Glass Protective Phone Film
https://s.click.aliexpress.com/e/blmEwDvm -
Dika22
tag
Sziasztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy ilyen telónak. Nagyon jó, meg nagyon tetszik is, egyetlen bajom viszont az, hogy szerintem gyorsan merül. Ezzel lehet valamit kezdeni? 😊
-
Gloob
addikt
Valami nem kerek nekem. Azt írtad, hogy adb nem látja a telefont. Akkor hogyan próbáltad feltenni a recovery-t? Azt adb parancsoros módon kell. Én a parancsokat nem tudom fejből, de le van írva a neten több helyen is. Egyáltalán telepítettél adb-t a gépre? Ez valami user error lesz. Téglázni így szinte lehetetlen. Kell valaki a közelben, aki megcsinálja. Vagy te átrágod magad a dolgokon, és megoldod.
-
szunyi777
őstag
Nem könnyű téglázni még nyitott bl nél sem, ameddig van fastboot és látja a gép simán flashelhető fastboot rom, vagy twrp! Lavender twrp tettél fel biztos?!
Ha meg netán a fastboot is elmenne, bár kétlem akkor is még van lehetőség!
-
niccoll_4
újonc
Sziasztok!
Párom a zsebében hordja a telefonját és az ujjlenyomat olvasóhoz ha hozzáér valami egyből felold a képernyőzár és különféle dolgokat csinál a "zsebe". A beállítások között a zseb funkció bekapcsolása nem oldja meg ezt a problémát. Ha lehet akkor nem szeretne beállítani ujjlenyomatot a képernyőzárhoz. Van esetleg olyan lehetőség,hogy teljesen kikapcsoljuk az ujjlenyomat olvasót? Előre is köszönöm a segítséget! -
Gloob
addikt
Itt találsz EU-s global fastboot romot. Tgz kiterjesztésű csomagolt állomány. Ki kell bontani egy könyvtárba a PC-n. 7zip tömörítő biztosan ismeri a formátumot.
Mellesleg írtad, hogy a flash lefutott! Milyen flash? Mit csinálsz tulajdonképp? És mit csináltál, hogy ide jutott? -
papp54
aktív tag
Üdv mindenkinek csatlakozok hozzátok. Én a system appokat miui hidden settings-szel tiltotam le az is müködik playen fent van.
-
G48
senior tag
Ütemezve van TiBackupban a mentés, ki van véve a MIUI akku kímélésből. Van még valami MIUI-n amit kapcsolni kell hogy elvégezze a mentést Doze-ban?
-
Gloob
addikt
Fastboot módban látja a PC adb-n keresztül? Ha igen, akkor tedd fel mégegyszer a TWRP-t, de ne indítsd el adb parancssorból, hanem a telepítés befejezése után kapcsold ki, és gombkombinációval indítsd el TWRP-ben. Ha elindul, akkor javasolt az OrangeFox-ot feltenni TWRP-ben. Majd újraindítás recovery-be. Ekkor már az Orange fog elindulni. Ott csinálsz egy data formatot, system, data, dalvik wipe-ot, majd mehet fel a kiválasztott rom.
Ha ez nem megy, akkor az előbb már írt fastboot rom, és kezdeni előlről.
Nem olyan könnyű ezt a telefont hazavágni, persze nincs lehetetlen.
A gari vesztés nem biztos. Xiaominál nem volt jellemző. Függ a szerviztől! -
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Root-ban tud valaki segíteni láttam fent sz összefoglalóban de nekem az kínai ha esetleg tud segíteni benne vagy ajánlani valakit Pesten aki segít. Itt olvastam róla mivel járhat ennél a telefonnál is fent áll olyan hogy valami nem működik vagy nem fut majd rajta?
A BL nyitás valóban 10 napig tart és olvastam, hogy telefon kártya is kell hozzá? Az engedély megadása után gondolom másik kártyával is használható lesz majd?A válaszokat előre is köszönöm!
-
mozesgy
tag
Sziasztok. 3211 es kérdésem ügyében tudna valaki segíteni?
-
fene_vad
senior tag
sziasztok,
csak gondoltam szólok, a RN7-neek nem olyan szűk a SIM-tálcája, mint pl az RN4-nek, szépen befér a külső helyre a microSD-re ragasztott SIM chip. Már aki nem akar lemondani a tárhelybővítésről 2 SIM kártyával sem. -
-
Gloob
addikt
Ez egy gps.conf file, amit a magisk modul hozott létre. Ha jól rémlik nekem, akkor az ntp szerverek azok európai szerverek. Bár már nagyon régen foglalkoztam a kérdéssel, még anno a 3 betűs navigáció kapcsán.
#Uncommenting these urls would only enable
#the power up auto injection and force injection(test case).
XTRA_SERVER_1=https://xtrapath1.izatcloud.net/xtra3grc.bin
XTRA_SERVER_2=https://xtrapath2.izatcloud.net/xtra3grc.bin
XTRA_SERVER_3=https://xtrapath3.izatcloud.net/xtra3grc.bin
XTRA_SERVER_4=https://ssl.gpsonextra.net/xtra3grc.bin
XTRA_SERVER_5=https://ssl.izatcloud.net/xtra3grc.bin#Test for XTRA
XTRA_TEST_ENABLED = 1#Version check for XTRA
#DISABLE = 0
#AUTO = 1
#XTRA2 = 2
#XTRA3 = 3
XTRA_VERSION_CHECK=3# Error Estimate
# _SET = 1
# _CLEAR = 0
ERR_ESTIMATE=0#NTP server
NTP_SERVER=pool.ntp.org
NTP_SERVER_1=0.pool.ntp.org
NTP_SERVER_2=1.pool.ntp.org
NTP_SERVER_3=2.pool.ntp.org
NTP_SERVER_4=3.pool.ntp.org#XTRA CA path
XTRA_CA_PATH=/system/etc/security/cacerts# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
# If DEBUG_LEVEL is commented, Android's logging levels will be used
DEBUG_LEVEL = 0# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=0# Below bit mask configures how GPS functionalities
# should be locked when user turns off GPS on Settings
# Set bit 0x1 if MO GPS functionalities are to be locked
# Set bit 0x2 if NI GPS functionalities are to be locked
# default - non is locked for backward compatibility
#GPS_LOCK = 0# supl version 3.0
SUPL_VER=0x30000# Report supl ref location as position, 1=enabled, 0=disabled
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1# Emergency SUPL, 1=enable, 0=disable
SUPL_ES=1#Choose PDN for Emergency SUPL
#1 - Use emergency PDN
#0 - Use regular SUPL PDN for Emergency SUPL
USE_EMERGENCY_PDN_FOR_EMERGENCY_SUPL=1#SUPL_MODE is a bit mask set in config.xml per carrier by default.
#If it is uncommented here, this value will overwrite the value from
#config.xml.
#MSA=0X2
#MSB=0X1
SUPL_MODE=0X2# GPS Capabilities bit mask
# SCHEDULING = 0x01
# MSB = 0x02
# MSA = 0x04
# ON_DEMAND_TIME = 0x10
# GEOFENCE = 0x20
# default = ON_DEMAND_TIME | MSA | MSB | SCHEDULING | GEOFENCE
CAPABILITIES=0x37# Wiper (wifi positioning), 1=enabled, 0=disabled
ENABLE_WIPER=1################################
##### AGPS server settings #####
################################# FOR SUPL SUPPORT, set the following
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7275# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com or IP
# C2K_PORT=1234# Bitmask of slots that are available
# for write/install to, where 1s indicate writable,
# and the default value is 0 where no slots
# are writable. For example, AGPS_CERT_WRITABLE_MASK
# of b1000001010 makes 3 slots available
# and the remaining 7 slots unwritable.
#AGPS_CERT_WRITABLE_MASK=0####################################
# LTE Positioning Profile Settings
####################################
# 0: Enable RRLP on LTE(Default)
# 1: Enable LPP_User_Plane on LTE
# 2: Enable LPP_Control_Plane
# 3: Enable both LPP_User_Plane and LPP_Control_Plane
LPP_PROFILE = 3################################
# EXTRA SETTINGS
################################
# NMEA provider (1=Modem Processor, 0=Application Processor)
NMEA_PROVIDER=1
# Mark if it is a SGLTE target (1=SGLTE, 0=nonSGLTE)
SGLTE_TARGET=1##################################################
# Select Positioning Protocol on A-GLONASS system
##################################################
# 0x1: RRC CPlane
# 0x2: RRLP UPlane
# 0x4: LLP Uplane
A_GLONASS_POS_PROTOCOL_SELECT = 0x4##################################################
# Select technology for LPPe Control Plane
# 0x1: DBH for LPPe CP
# 0x2: WLAN AP Measurements for LPPe CP
# 0x4: SRN AP measurement for CP
# 0x8: Sensor Barometer Measurement LPPe CP
LPPE_CP_TECHNOLOGY = 0x2##################################################
# Select technology for LPPe User Plane0
# 0x1: DBH for LPPe UP
# 0x2: WLAN AP Measurements for LPPe UP
# 0x4: SRN AP measurement for UP
# 0x8: Sensor Barometer Measurement LPPe UP
LPPE_UP_TECHNOLOGY = 0x2##################################################
# AGPS_CONFIG_INJECT
# enable/disable injection of AGPS configurations:
# SUPL_VER
# SUPL_HOST
# SUPL_PORT
# C2K_HOST
# C2K_PORT
# LPP_PROFILE
# A_GLONASS_POS_PROTOCOL_SELECT
# 0: disable
# 1: enable
AGPS_CONFIG_INJECT = 1##################################################
# GNSS settings for automotive use cases
# Configurations in following section are
# specific to automotive use cases, others
# please do not change, keep the default values
####################################################################################################
# AP Coarse Timestamp Uncertainty
# default : 10
# AP time stamp uncertainty, until GNSS receiver
# is able to acquire better timing information
AP_TIMESTAMP_UNCERTAINTY = 10##################################################
# QDR engine availability status
# 0 : NO QDR (default)
# 1 : QDR enabled
# This settings enables QDR Configuration for
# automotive use case, if enabled then
# DR_AP_Service needs to be enabled in izat.con
#EXTERNAL_DR_ENABLED = 0#####################################
# DR_SYNC Pulse Availability
#####################################
# 0 : DR_SYNC pulse not available (default)
# 1 : DR_SYNC pulse available
# This configuration enables the driver to make use
# of PPS events generated by DR_SYNC pulse
# Standard Linux PPS driver needs to be enabled
DR_SYNC_ENABLED = 0#####################################
# PPS Device name
PPS_DEVICENAME = /dev/pps0#####################################
# AP Clock Accuracy
# Quality of APPS processor clock (in PPM).
# Value specified is used for calculation of
# APPS time stamp uncertainty
AP_CLOCK_PPM = 100#####################################
# MAX ms difference to detect missing pulse
# Specifies time threshold in ms to validate any missing PPS pulses
MISSING_PULSE_TIME_DELTA = 900#####################################
# Propagation time uncertainty
# This settings enables time uncertainty propagation
# logic incase of missing PPS pulse
PROPAGATION_TIME_UNCERTAINTY = 1 -
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Redmi Note 5-ről (nincs nyitott BL, nincs root, sima gyári állapot, global stabil) költözöm épp át a Note 7-re, eddig minden OK, 2 kérdésem lenne:
1. WhatsApp-ban le van némítva a csatorna/beszélgetés, mégis jelez, ha aktív (megnyitott) ablakban írnak, vagy én küldök 1 hsz-t, a note 5-ön nem csinálta, gondolom valami miui okosság, hol lehet ezt kikapcsolni?
2. Régi telóról van valami app, amivel le lehet menteni a már ismert wifi-ket? (user/pass, elég sok összegyűlt reptereken, ismerősöknél)
+1 azt hittem végre megúszom a lelakatolt, akkukimélőben kivételre tett app-ok kilövését, de ez a teló is csináljamiui optimalizáció kilövése segíthet, vagy IJ-kártya?
-
Sas madár
őstag
válasz
vadászcsiga #3346 üzenetére
Ezt a próbát már kivárom.. hátha nagy eltérés lesz és itt már megy a makró is.
-
zorzy4
addikt
Valaki tud olyan 4.0 gyors töltőt a készülékhez, Budapesten, amit úgy tudok megvenni, hogy munka után besétálok, és a kezembe nyomják, és kábel is van hozzá? Az edigitalos hamához, úgy tudom nincs.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
vadászcsiga #3341 üzenetére
És még ezzel is meg lehet próbálkozni. Nekem ez van fent pár hete. Jóval szabadabban lehet állítgatni a dolgokat. Képminőségben nem tudom, van-e különbség a többihez képest.
-
Sas madár
őstag
válasz
vadászcsiga #3341 üzenetére
Akkor viszont a készülék tiltakozása ellenérte miszerint nem biztonságos ... mégis csak az ajánlott telepíteni?
-
pimi50
aktív tag
Igen nagy problémám akadt. Ténykedésem eredménye: minden gomb-kombinációra FASTBOOT üzemmódban marad, kikapcsolni sem lehet.
-
Sas madár
őstag
Összefoglalóban benne a gcam letöltési hely, viszont mivel az külső forrás ezért a készülék nyafog miatta.
Kérdés... a play áruházban lévő gcam tool felismeri a készüléket és ugyan az a szoftver kerül a telefonra ? Vagy az teljesen más hiába is ellenőrzött forrás? -
thetan
aktív tag
Most kaptam kézhez a telefont. Egyenlőre ismerkedem vele. Egy két dolgot nem értek. rákattintottam az időjárás appra, és elkezd engedélyeket kérni, pl. ilyet: Engedélyezi az időjárás számára hogy hívásokat indithasson és kezelhessen? - aztán: engedélyezi hogy hozzáférjen az eszközön tárolt fotókhoz, médiatartalmakhoz, és fájlokhoz. Nos ezt nem értem. Ha nem engedélyezem persze nem fog működni. De miért is engedélyezném? és ez még csak az első alkalmazás amit megnyitottam.
Aztán a video appnál. - természetesen engedélyezem a videok fájlok elérését, de miért akar hívásokat inditani és kezelni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
oxide83 #3332 üzenetére
Szerintem legolcsóbban itt tudsz rendelni,eustockos forgalmazó 2 év gyári garancia
Xiaomi Redmi Note 7 4/64 okostelefon - NEPTUNE BLUE
Xiaomi Redmi Note 7 4/64 okostelefon - SPACE BLACK -
G48
senior tag
válasz
Lizard0828 #3330 üzenetére
US $1.02 20%OFF | Matte Case For Xiaomi Mi 8 9 SE A1 A2 Lite Redmi Note 7 6 5 pro 5A 4X 4 global Redmi 6A 6 Pro 5 plus S2 Pocophone F1 Max3 Cover
https://s.click.aliexpress.com/e/buboLrmuUS $4.22 53%OFF | Xiaomi Redmi Note 7 Case Cover Liquid Silicone Soft Protect Back Cover Xiaomi Mi 9 8 Lite SE F1 Redmi Note 7 6 5 Pro 7A 6A Case
https://s.click.aliexpress.com/e/b1R1FXJw -
oxide83
aktív tag
Köszi az infókat mindenkitől, engem meglehet győzni és inkább hagyom a kínai webshop rendelést
. Már csak azért is mert az eustock oldalon a nagyobb változat (4/64) egy ötezressel drágább csak mint a 3/32Gb változat a bangadoon.
Más. Volt Redmi note 4 telóm. Egy éven belül kétszer is besárgult a kijelző, gariban cserélték de elég időigényes. Olcsó húsnak híg a leve alapon ez a képernyő sárgulás a redmi note 7 tipushibája is vagy sikerült kinőniük ezt a bosszantó "betegséget"?
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Sima egyszerü, fekete tokot keresnèk a note 7-emhez, viszont a minösègibbek közül!
Tudnàtok pàrat ajànlani kèrlek?!
Köszönöm -
LSiki
tag
Nem ez a topik témája plussz rábeszélni sem akarok senkit. Ez egyéni választás kérdése. A külföldi rendeléshez kell egy kis "kalandvágy".
A Banggood-nál kérhetsz szállítási biztosítást nem megérkezett illetve hibásan, sérülten érkezett termék esetén visszafizeti a teljes árat (full refund) vagy újra küldi. Erre egyébként a PayPal is védelmet ad, csak akkor lassúbb a folyamat.
Én is eddig csak 30-40 ezres kategóriából választottam a külföldi rendelésnél és "imádkoztam" hogy vagy hibássan érkezen vagy ne legyen utánna semmi baja. Ha hibássan érkezik akkor viszonylag egyszerű a történet, mert eddigi tapasztalat alapján visszaküld és visszatérít. Ez pár hónap utána már kérdés.Johnny70 : Igen abban az esetben én is írnék a Banggood-nak és Xiaominak is. A Gearbest-ről nem szoktam rendelni. A Banggood számomra eddig teljesen korrekt.
Aki a külföldi rendelésekkel kapcsolatban szeretne "okosodni" annak helyben a topik
[link] -
tiszolczi
csendes tag
Makró fotózásra (már ha lehet ilyenről egyáltalán egy telefon optikája esetén beszélni) én a gcam portré módját használom más telefonoknál is. Nem lesz rövidebb a tárgy és lencse közötti legkisebb távolság, de szűkebb a kivágás (kisebb látószög) és a háttér elmosásával jobb lesz a fotó. Van néhány külsős fotó alkalmazás, mint pl. az Open Camera, amin ha jól emlékszem van makró kapcsoló, de szerintem csodák nincsenek.
-
Johnny70
tag
Van, amikor egy levelezés is elég. " éve gariztattam egy Zhiyun gimbalt és elfelejtettem a nyomtatványt. Visszafelé a DHL megfogta, vámoltatni akarta, de beszéltem az ügyintézővel, elküldtem neki a levelezést a garanciáról, amiben szerepelt a készülék sorozatszáma is, így bizonyítható volt, hogy én küldtem ki és eltekintettek a vámolástól. A Gearbestes Xiaomikat ráadásul Spanyolországba kell küldeni ha jól tudom, de esetleg a globál Xiaominak is lehet írni, hátha rögtön lehet a lengyel régiós szervizbe küldeni.
-
Drughi
addikt
válasz
novinyul #3319 üzenetére
Elég ha csak gyári hibás, vagy utközben megsérül. Akkor már lehet futni a pénz után...
Persze marha jol hangzik, hogy olcsó, de az ördög nem alszik. Itt is szívta meg már valaki vele, pedig ő itthon vette...
Én személy szerint csak 10e ft alatt veszek külföldről vagy sufni helyről bármit is.
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Redmi Note 7 telót tervezek vásárolni a banggood weboldalról, most kuponnal 40 párezer forint és ÁFA valamint vámmentes a behozatal. A kérdésem az hogy van-e valakinek abban tapasztalata hogy az esetleges későbbi garanciális ügyeket hogy lehet intézni? A Xiaomi Magyországon keresztül lehetséges?
-
Pityu.
nagyúr
Úgy kaptam vissza a telefont a szervizből,hogy azt is írták a lapra szoftver frissített vagy mi de ahogy el nézem factory resetet csináltak és ugye google fiók nélkül beléptek a telefonra,szerintetek csináljak én is egy factory resetet vagy lakjam be így a telefont?Pontosan ezeket írják a munkalapon Sw frissítés,formázás,bekapcsológomb javítás,tesztelés,teszt oké,nyelv és régió magyarra állítás,TMX és CCS munkalap mellékelve.
Egyébként milyen lett az eu global MIUI 10.3.5.?
Amúgy ez fura,a CCS lapon írják a tempered galssot is mint felszerelés ami volt a csomagban.Szerintetek üveg fólia ügyben érdemes lenne reklamálni?
-
törölt tag
Hamarosan indul a MIUI 11 azaz Augusztus 9.-én. Az RN7 előre láthatólag csak a második körben kapja meg. [Forrás]
-
-
azimut
aktív tag
Xposed-ügy: Riru core és Riru EdExposed a Magisk modulokban megvan (gapps-ot újra kellett húzni). Xposed-et próbálom: Unsupported device, installation failed. Hogyan tovább?
-
_stick_
őstag
válasz
Plug Life #3311 üzenetére
Kicsit visszagörgetve olvasom, hogy pár ember azért kínlódik ezzel a jelenséggel, de a többségnél meg jól szuperál. Kipróbálom, amit javasoltak, de ha nincs jelentős javulás akkor viszem vissza az alzába, nem fogok vele pöcsölni.
Épp próbáltam, amit írtál, de semmi. Pozíciónál, megtervezi az útvonalat és egyből keresi a jelet a waze. Valami 40+ műholdat lát, de egyet sem használ. Gari.
-
-
azimut
aktív tag
Hogyan installáljam az Xposed frameworkot? Magiskból Ed és X flasheléskor hibával megáll. Vagy rekóból?
-
LSiki
tag
Azt hiszem CN23-as nyomtatvány ha jól emlékszem. De rémemlékeimben a ÁFA/vámfizetésről is kell nyilatkoznod. De mindegy ez igazából nem ennek a topiknak a témája.
Bár itt tenném hozzá hogy bizonyos áruknál előfordul hogy európába kell visszaküldeni. A Blackview-t például kínából kaptam de angliába küldtem. -
LSiki
tag
válasz
Uthenger #3303 üzenetére
Ebben igazad van.
Eddig a családban egy Doggee volt hibás garancia időn belül de öszintén szólva nem foglalkoztam velem mert a képernyő közepén volt egy rész ami nem érzékelt ami egyébként típus hibája volt.Ettől még használható. Cubot, iNew a mai napi müködnek pedig 2-3 évesek. Ulefone-nál 9 hónap alatt semmi gikszer, eladtam. Egy Blackview-t kaptam hibásan vissza a feladónak. A postát és a telefon árát visszakaptam. Van egy 3 éves Cube 8ˇ-es tabletem hibátlan. Ugyanenek a tabletnek egy gyengébb változata volt előtte Wayteqnévvel itthonról. Sajnos az balesetes lett, elrepedt a képernyő bár nem értem hogyan. Az helyett vettem egy eredetit. Én azt hiszem hosszú távon jól jöttem ki ezekből a rendelésekből.
-
Gloob
addikt
válasz
_stick_ #3302 üzenetére
Nem tudom. Van aki panaszkodik, van aki nem. Nekem nem volt gond vele addig sem, amíg nem volt root. Mondjuk nem sokáig volt ez az állapot 😀. Valahogy van egy olyan megérzésem, hogy a rom nem tartalmazza a gps.conf file-t, vagy nem az eu-s beállításokkal tartalmazza. De szerintem inkább nem tartalmazza.
-
Gloob
addikt
válasz
_stick_ #3299 üzenetére
Azt hogy friss agps adatok vannak, amik megadják a műholdak pozícióit, és nem kell a telefonnak keresni őket, illetve nem kell letölteni az agps adatokat a mobilszolgáltatótól. Általában 7 nap adatait tartalmazza előre.
De egyébként ki kell próbálni. Semmi veszíteni való nincs. Ha nem felel meg, vagy nem jó, akkor lehet törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged