- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#22743424 #9337 üzenetére
Előbb a használati utasítás:
Aztán megkeresem a fájlt is.
[ChineseMIPCSuite]
Global ROM-hoz a Letöltött ROM telepítését ajánlom CSAK!
Egyszer kipróbáltam, hogy a Kínát átállítottam Külföld-re és úgy kértem meg, hogy a program töltse le a ROM-ot...akkor is a kínait töltötte le és telepítette. -
A_Papa
senior tag
-
Gloob
addikt
válasz
#22743424 #9074 üzenetére
Remek! 👍Viszont a képernyőzárra az ikonoknak mi értelme lenne? Onnan biztonsági okokból úgysem indulhat semmi. Ha elindulna, akkor már bent is van illetéktelen a telefonban. Kivétel ez alól a gyári kamera de abból viszont, ha kilépsz, akkor visszakerülsz a képernyőzárra. Egyébként én sem tudom, hogy lehet-e oda kitenni ikonokat. Vidgetet lehet, óra, időjárás, meg értesítések lehetnek, de mindegyik futtatásához fel kell oldani a telefont.
-
azimut
aktív tag
válasz
#22743424 #8901 üzenetére
Nem igazán "olgatok", valós, napi használtban van a telefon. Frissítéskor vannak gondjaim, amint azt írtam, pár perc alatt minden visszaállítható, így folyamatosnak tekinthető a használat. Természetesen telefonálás, zenehallgatás, gps, bár a környéket jól ismerem, némi szakmai fotózás, videózás. Na igen, a közösségi oldalak felejtősek, sajnos ezek árnyoldalait tapasztaltam meg csak, ezért leíratkoztam ezekről, cserében weboldalt tartok fenn, azt reszelgetem, aki akar, a nekem fontos ügyekben megtalál.
Névjegyzék a tárhelyen, sms-ek értelmezés után törlésre kerülnek, híváselőzmények felejtősek, aki fontos, névjegyzékbe kerül. Az utóbbi időben keveset fotóztam, ami ebből kell, már egyéb tárhelyen van.
Ha a "romolgatás", tehát az itteni hozzászólásaim gyakoriságát megfigyeled, nem zárja ki a napi szintű használatot. Nyilván, az itteni megjelenéseim itt töménynek hatnak. Egy új telepítés 5 perces szintidőn belül megvan, a visszaállítás sem sokkal több. A tökéletesre törekszem, ez most éppen a már említett custom rom. Ha úgy érzed, hogy ez itt sok belőlem, szívesen visszavonulok
.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#22743424 #8435 üzenetére
Hát ez most erős általánosítás volt:
- 1. Ha Redmi Note 7, akkor de, akkor ha Global készülék, akkor van benne biztosan B20
- 2. Ha általánosságban beszélsz a világon bármely "globálnak" elnevezett nem is biztos Xiaomi készülékről, akkor igazad van, de akkor meg nem tartozik a felvetett témához.Na, mire bepötyögtem, Te is beírtad...
-
junkpod
veterán
válasz
#22743424 #8325 üzenetére
Most újra beírtam Volte kodot (volte carrier check was enabled) most se ír ki semmit, de aktív hívás közben a térerő jel mellett aktív az adatforgalom nyilacska és netezni is tudok. Bár jelenleg csak H módú jelem van.
Viszont a volte beallitasi lehetőségek most nem látszanak a menüben.
Holnap kipróbálom 4g képes helyen is. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
#22743424 #8332 üzenetére
Ok!
De ha esetlegesen egy újrainditás után bootloop-ba kerül a telefon nem én vagyok a felelős!Letöltöd ezt az appot, elinditod és a system table részben található
status_bar_expandable_under_keyguardértékét átiród 0-ra ha azt szeretnéd hogy ne müködjön képernyőzáron az állapotsáv lehúzása.
-
-
rebla
aktív tag
válasz
#22743424 #7619 üzenetére
Feladtam, majd megszokom.... Az óránál van a 3 pötty jobbra fent/beállítások / alapértelmezett ébresztőhang. Aztán van amikor az órát állítod, mit tudomén 5.11 kor ébresztés... további beállítások... Ott is lehet. Meg van a fő beállítások: hangok rezgések/ébresztő hang ikon szerűen Mindegy hol állítom, mindig ugyanazt játssza.
A további csengőhangoknál meg nem tudok kiválasztani mert nincs az a csengőhang...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#22743424 #7366 üzenetére
Ja, azon már túl vagyok, köszi, mindig a teljes ROM-ot teszem fel, nem a kiegészítőt (inkrementálist?).
De egy próbát megér, újra leszedem,
csak nehogy az előzőt tegye vissza...Na, megpróbáltam, nem is megy ilyenkor, amíg meg nem jön a következő frissítési hullám... kép link
-
Z.É.T.
őstag
válasz
#22743424 #7357 üzenetére
Segítenél, kérlek! Nem tudom mire gondolsz.
MIUI11 után semmi google setup nem volt/kellett és a MIUI10 - 11 váltás után még kb 1 napig ment rendesen.
De ha megértem, hogy milyen frissítőcsomagról van szó, megpróbálkozom azzal is.Közben az összes engedélyt megvontam, majd újra megadtam, a fejlesztői menüben túrtam és még valami MI app hirdetést is kikapcsoltam. Ezután nem omlott össze a G app, de csak azért/addig, mert/amíg nem jött az első hirdetés a hírfolyamban.
-
Fall-N
veterán
válasz
#22743424 #7222 üzenetére
Én a Beállítások > További beállítások > Kisegítö lehetőségek menüt találtam csak meg, ami nem így néz ki, de a keresőbe beírva előjött a Kisegítő lehetőségek menüje és ott ki tudtam kapcsolni. Köszönöm
Egyébként a képen látható beállítás merre van, mert frissítés után átnéztem az összes beállítást, de ilyet nem találtam.
-
Fall-N
veterán
válasz
#22743424 #7204 üzenetére
Mér néztem ott is, de ismerem mihez kellenek* és egyik sem tűnteti el. Meg ahogy írtam nem változott semmi sem mielőtt a MIUI 11-re frissítettem és azóta jelent meg.
*Nova Launcher: dupla koppra képernyő kikapcs, előző alkalmazások stb.
Macrodroid: egyértelmű, különben nem tudna automatizálni
SafeInCloud: automata jelszókitöltéshez kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest