Hirdetés
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Te azt gondolod hogy én az X4 B50 procimat még idén le fogom cserélni?
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Tényleg hülyeségeket beszélsz, olyan tesztprogramok által generált pontszámbeli különbségekkel érveltek amit az átlag felhasználáskor észre sem veszünk.
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest