Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Te azt gondolod hogy én az X4 B50 procimat még idén le fogom cserélni?
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Tényleg hülyeségeket beszélsz, olyan tesztprogramok által generált pontszámbeli különbségekkel érveltek amit az átlag felhasználáskor észre sem veszünk.
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban.