Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc88
senior tag
Értem !
Én meg se AMD-s SE Inteles nem vagyok .
Csak azért vettetek i5-öt mert nem tudtátok , hogy milyen , meg még nem volt ilyen ?
Érdekes , hogy nem AMD-t raktatok neki össze amikor te AMD fan vagy ...
dízelracer : Úgy ahogy mondod nem sok olyan embert ismerek , akinek van pénze és AMD-t vesz , ezt kb. azért mondtam/írtam le , mert nekem van 3 haverom is , aki inkább spórol mint hogy AMD-t vegyen és ha belátjuk őszintén a komolyabb tesztekben , is a tesztkonfig ált. úgy kezd. hogy Processzor i7-920 !

-
Sza_Sa
senior tag
Ott az igazság
Nekem is ez lenne a következő lépés, sokkal többet hoz a konyhán mint holmi pártszáz MHz. Csak az árával nem vagyunk jópáran kibékülve.Gyuri27: Tudom, lett volna alternativa, igazad van
Viszont ha most a nagygépemet fejleszteném 100% hogy AMD mellett tenném le a voksom, egy am3-as lap, és minden fejlesztés meg van oldva kb.4-5 évig. -
Sza_Sa
senior tag
Persze vehettem volna még vizesblokkot is, a hangsúly nem ezen van, hanem hogy ez a konfig ezzel a proci-igp párossal htpc-re jobb, de ezzel nagy titkot valószinüleg nem árultam el senkinek. Nem lett lassabb, közel sem melegszik annyira, ergo a fogyasztása is kevesebb, Nem variál vele az erősitőm, ráasásul itt hdmi-n minden hang átmegy, ami valljuk be az amd-nél nem igazán megy még.
Sajna a ház az 98 ezer JMF volt, de megérte
És bocs, az előző hsz.-ban a kell-t nem direkt irtam egy l-el, de egy gumibillentyüzeten irok mivel behalt a másik. -
Sza_Sa
senior tag
Nem is a procit hibáztattam, hanem a lapon lévő igp-t. Csak mivel úgymond platformot kellett cserélnem és nekem nagyon fontos volt az integrált grafika, jelen esetben nem volt más választásom, a 925-ösnek menni kellett a háztól
Természetesen vele nem volt bajom de ahova én használtam, oda már akkor tudtam hogy sok lesz, de mint írtam, kifejezetten jó áron sikerült hozzájutni, azért esett akkor rá a választásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robotporszívók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Üzleti vita és megbeszélés
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is ez lenne a következő lépés, sokkal többet hoz a konyhán mint holmi pártszáz MHz. Csak az árával nem vagyunk jópáran kibékülve.
Viszont ha most a nagygépemet fejleszteném 100% hogy AMD mellett tenném le a voksom, egy am3-as lap, és minden fejlesztés meg van oldva kb.4-5 évig.