- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Te azt gondolod hogy én az X4 B50 procimat még idén le fogom cserélni?
Szerinted nem lesz elég az AMD Deneb cucca még jó pár évig?
Tényleg hülyeségeket beszélsz, olyan tesztprogramok által generált pontszámbeli különbségekkel érveltek amit az átlag felhasználáskor észre sem veszünk.
Ember egy X4-es deneb nagyon is felveszi a versenyt az Intellel és most ne a 3DMark-al érveljünk meg hogy akárhány másodperccel gyorsabban tömörít egy Intel proci mint az AMD. Kit érdekel?
Én AMD párti vagyok, de tesóméknak már egy i5 750-es rendszert vettünk és nem azért mert ez vagy az a jobb, hanem mert ilyen rendszer még nem volt.
Hogy az 1156 foglalat zsákutca lenne? Szerintem mindegyik foglalat zsákutca mert ahogy már korábbi hsz-ben kifejtettem jelenleg nem a CPU a leginkább szűk keresztmetszet viszont el lehet adni.
Általában CPU váltás egyúttal komplett konfigváltással is jár tehát érvényét veszíti a foglalat körüli hisztéria. Én ha váltok akkor azért váltok hogy érzékeljem a változást de ne másodpercekben és ne 3DMark pontszámokban.
-
Joshi
titán
válasz
Oliverda #331 üzenetére
"Az AMD jelenlegi csúcsprocesszora 12 magos és 2,3GHz-en üzemel. Opteron 6176-nak hívják. A herélt i5-öt úgy eszi meg reggelire mint a huzat. Igaz nem is egy kategória a két cucc."
Én csak csendben mulatok itt magamban a sok magasröptű "okosságon".
Azért ez a hozzászólás is magasröptűre sikeredett nem?
-
Joshi
titán
Hát én most is azt mondom hogy nem az fog számítani egy(hangsúlyozom), egy átlag felhasználónak hogy most melyik gyártó processzorát választja.
Mindenki válasszon tetszése és persze nem utolsó szempontból pénztárcája szerint.
Jelenleg egy rendszer sebességét már nem elsősorban a CPU sebessége korlátozza, én inkább vennék egy gyengébb processzort és hozzá egy gyors SSD meghajtót-meghajtókat.Ezzel csak az a probléma hogy egy normális kapacitású gyors SSD meghajtó többszöröse egy erős középkategóriás CPU-nak, ami nem véletlen hiszen jelenleg a merevlemez az egyik szűk keresztmetszet ha sebességről beszélünk.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sorozatok
- Windows 11
- Dune: Awakening
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest