- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Kompakt vízhűtést a népnek, abból is az ultra slim radiátorosat!
-
orion1025
őstag
Egy táp moddolása nem nagy feladat, találsz a logout firkálmányaim között is egy ilyet. Én azért vettem ezt a krumplit az i5-re, mert hűtés mániás vagyok, szeretek mindent rendesen lehűteni. Azért az sem mindegy, hogy terhelés alatt 70 fokos borda kallódik a gépházba bezárva, vagy jóval kisebb hőmérséklet éri a környező alkatrészeket és persze a ramokat a közelségük miatt. Nálam van még mellette három ház hűtő is, így teljesen korrekt hőmérsékletet kapok, mindezt teljesen csendesen. Néha indításkor rá is kell néznem a fehér visszajelző ledre, hogy elindult-e a gép...
-
orion1025
őstag
Azért a VGA egy másik kérdéskör, de való igaz, sokuk elég halk. Nekem egy 660Ti van, mikor megvettem izgultam is milyen hangja lesz a ref. hűtő miatt, de kellemes csalódás volt, sőt, nem hallani IDLE, vagy kisebb terhelés mellett sem.
fogtunder:
Amikor én vettem, még ropogós friss termék volt, a használt piacon meg vagy túlárazott szemetek, vagy gagyi valamik voltak, ezért is döntöttem mellette. DeepCool Lucifer volt az elsődleges opció, de pont nem fért be a házamba, a TR meg 1mm híján igen...
-
-
orion1025
őstag
Régen jó volt az AC, emlékszem a 478 kazánomra mikor először ilyen hűtő került, eljött a csend korszaka. Onnantól vagyok hűtő mániás, minél nagyobb, minél halkabb, de azóta rengeteg konkurencia lett, amik messze jobbak is, vagy adott esetben átgondoltabb tervezési filozófiát követnek.
-
orion1025
őstag
Hát ez egy elég hitvány hűtő, ilyen árban inkább használtat vennék, de még újat is ki lehet fogni normálisabbat.
RetepNyaraB:
Nekem egy Thermalright Macho van beapplikálva, és a Corsair magas hűtős ramok köszönik, tök jól elférnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Arctic új, továbbfejlesztett CPU-hűtője járt tesztlaborunkban.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest