- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mini-ITX
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Kompakt vízhűtést a népnek, abból is az ultra slim radiátorosat!
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
Egy táp moddolása nem nagy feladat, találsz a logout firkálmányaim között is egy ilyet. Én azért vettem ezt a krumplit az i5-re, mert hűtés mániás vagyok, szeretek mindent rendesen lehűteni. Azért az sem mindegy, hogy terhelés alatt 70 fokos borda kallódik a gépházba bezárva, vagy jóval kisebb hőmérséklet éri a környező alkatrészeket és persze a ramokat a közelségük miatt. Nálam van még mellette három ház hűtő is, így teljesen korrekt hőmérsékletet kapok, mindezt teljesen csendesen. Néha indításkor rá is kell néznem a fehér visszajelző ledre, hogy elindult-e a gép...
-
orion1025
őstag
Azért a VGA egy másik kérdéskör, de való igaz, sokuk elég halk. Nekem egy 660Ti van, mikor megvettem izgultam is milyen hangja lesz a ref. hűtő miatt, de kellemes csalódás volt, sőt, nem hallani IDLE, vagy kisebb terhelés mellett sem.
fogtunder:
Amikor én vettem, még ropogós friss termék volt, a használt piacon meg vagy túlárazott szemetek, vagy gagyi valamik voltak, ezért is döntöttem mellette. DeepCool Lucifer volt az elsődleges opció, de pont nem fért be a házamba, a TR meg 1mm híján igen...
-
orion1025
őstag
Ha tíz évig elketyeg, már megérte. Én meguntam a tökölést, használt CM 212 volt a kiszemelt, de inkább vettem újonnan egy mamutot. 18e pénz volt, de nulla hangja van, midi házban is elfért, nem takarja a ram foglalatot, hatékony, nekem tökéletes.
-
orion1025
őstag
Régen jó volt az AC, emlékszem a 478 kazánomra mikor először ilyen hűtő került, eljött a csend korszaka. Onnantól vagyok hűtő mániás, minél nagyobb, minél halkabb, de azóta rengeteg konkurencia lett, amik messze jobbak is, vagy adott esetben átgondoltabb tervezési filozófiát követnek.
-
orion1025
őstag
Hát ez egy elég hitvány hűtő, ilyen árban inkább használtat vennék, de még újat is ki lehet fogni normálisabbat.
RetepNyaraB:
Nekem egy Thermalright Macho van beapplikálva, és a Corsair magas hűtős ramok köszönik, tök jól elférnek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest