- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz orion1025 #92 üzenetére
Tudom, csinaltam
Tegnap neztem fsp-ket, ha radzanok egy zsak penzt mit kapok, de kicsit elszomorodtam, hydro szeriat neztem de valami mindig hibadzik, v nem modu, v a kondik gagyibbak, v nincs fel passziv mod, mindezt 20k felett
Eletemben legtobb penz egy corsairert adtan, talan cx400, ha minden igaz valami belepo ss elektronika volt benne, most raszannek egy zsakkal,de igy nem fogok persze vehetnek mas gyartotol, de fsp-t akarok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz orion1025 #71 üzenetére
sztem az idle hang már rég nem kardinális kérdés, sok mai vga félpasszív, idle nem is jára venti, de tudjuk milyen szörnyek vannak, méretükhöz képest sokszor kis űtővel, és ha akarják meg tudják oldani, h terhelve is halkak maradjanak, ehhez képest nekem megmosogytatók 100w alatticpu-kon 0,5-1kg tömegő és "orbitális" térfogatú hűtők - nem rajtad rehegek -
és akkor még ott vana táp is, amit meg felépítése miatt neezebb halkan hűteni, de azt sem lehetetlen
anno ac freezer 64 hűtőnek csaka bordájával simán hűtöttem 45nm-es x2-ket, csak felette a táp ventije ment, ami besegített a hő kiszipkázásában, főleg mikor egyáltalán fel volt téve az olallap ( : mert sokszor az sem volt
tápba meg hackeltem pl noctua ventit 5v-ra kötve, de volt h pwm-re ment_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz orion1025 #52 üzenetére
lehet az 15 is csak azért nem feltétlen örökélet'
használtat én sem akarok, volt régen sok, új is innen, nagyon batár sem kell, ahogy néztem vga-k étvágya már sokszor több, akár jóval több, mint pl egy 6 magos alapon járatott cpu-nak, és sokszor arányaiban kisebbűtás van rajtuk, mégis van sok, ami terhelve is nagyon halk_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka