- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lei559
tag
válasz
predakon #189 üzenetére
Én is így vagyok vele! Bár nagyon remélem azért , h itthon is hozzá tudok majd jutni karácsonyra!
Az okosításra tutira sokat kell majd várni. Bár megmondom őszintén , h annyira nagy hangsúly van fektetve az online tartalmakra , illetve a +szolgáltalásokra amit a PSN nyújt , h én tutira nem fogok szórakozni vele. Inkább veszek ritkábban 1-1 gamet meg böngészek itt PHn. ;D
-
Vajon mennyi idő lesz majd feltörni a rendszereket?
Amúgy én mindig is boxos voltam, de a ps4 nekem most jobban tetszik, ausztriába meg simán elautózom érte. -
pzstm
titán
válasz
woodstock323 #186 üzenetére
csak nem mindegy, hogy odakint 6-10% ÁFA jön rá, vagy nálunk 27...
-
woodstock323
tag
Akkor bocs.
Ha nincs benne az áfa úgy más a gyerek fekvése.
Bár attól még Steam-en ugyanúgy el van árazva minden mert 1-1-be váltják a dollárt.
BF3-nál volt olyan eset nekem hogy premium-ot valamiért dollárban adta meg egyik nap délelőtt az Origin, gyorsan meg is vettem dollárban is számolta el...délutánra ki volt javítva Euróra az ár, de ugyanannyi volt euróban is az összeg... -
válasz
woodstock323 #184 üzenetére
A dolláros árban nincs benne az ÁFA, az eurós árban meg igen.
-
woodstock323
tag
Érdekes dolog ez az árazás.
Az milyen már hogy 399$=399EUR...nevetséges,tudom hogy ez van a játékoknál is Steam és társain de akkor is pofám leszaked.
Volt olyan hogy 5-6 ezerrel lett volna olcsóbb valami ha dollárba veszem meg játék.
Azért ha átszámoljuk mennyi lenne dollárban a PS 4 akkor kb instant get.(persze ez nyugaton mind1 mert nem összeg)
Bár nem vagyok konzolos,nem is valószínű hogy az leszek de jelenleg a hírek,meg infók alapján én PS4-et venném.
Hiába nincs pl kinect amit életemben először most próbáltam ki nyaraláson és esküszöm legjobb szórakozás amit haverokkal (részegen) lehet nyomni hatalmas esések,meg röhögések egész este szóval tök jó.
El is gondolkoztam hogy nekem kell ilyen itthonra...aztán rájöttem hogy félévente egyszer elővenném kb egy házibuli alkalmával...és nem ér nekem ennyit plusz a sport meg adventure-ön kívül semmi másnak értelmét nem látom kinect-re.
Visszakanyarodva tényleg jobbnak tűnik PS4 az meg hogy folyamatos net kelljen egy konzolhoz az egyenesen vérlázító számomra,ez olyan mintha egy filmet sem tudnék PC-n megnézni mert kell a folyamatos net...lol.
Bár GTA4-nél is ledobtam a láncot amikor világossá vált számomra hogy bizony net nélkül nem is lehet játszani vele...pfff -
BlackSoft
addikt
Találtam IPS paneles 120HZ-es monitort
EIZO....1,999,990 HUF és csak 23"
-
BlackSoft
addikt
-
válasz
BlackSoft #171 üzenetére
"Ha IPS panelek lettek volna akkor amikor ez a tv lett véve, akkor nem lenne ma már egyetlen TN sem"
1992 ota vannak IPS panelek. Szerintem ti egy kicsit kesobb vettetek azt a TV-t.
Mondom, hogy lathatoan nem nagyon vagy kepben az LCD technologiat illetoen, ezert nem is ertem, hogy miert erzed szukseget annak, hogy te mond meg a tutit a temaban.TV-ben meg csak a 32"-esnel kisebb darabokban voltak TN panelek, rendes meretu TV-kben soha.
-
BlackSoft
addikt
Ha IPS panelek lettek volna akkor amikor ez a tv lett véve, akkor nem lenne ma már egyetlen TN sem.
Másik hozzászólásban mondtam, hogy a HD Ready tv-k voltak még akkor, és bizony a boltokban több volt a CRT tv, mint az lcd és plazma. A nagyok, amik 46"-osak voltak 2-3millióba kerültek. -
BlackSoft
addikt
Na mindegy yamakasit meg csingbungyung-ot nem veszünk, amíg nincs egy független, és hiteles teszt. És tényleg nem kellene offolni már XD
-
danikollar
őstag
válasz
BlackSoft #159 üzenetére
Nem értem mit akarsz mondani! Egyértelmű, hogy az m1HD-n a HD megy, az sima m1-en meg az SD. Ez így van jól. Mi a bajod ezzel? Te azt mondtad, hogy HDReady, de mint mondtam ez sem igaz, mert az 1080i is FullHD. Az említett példámban, a digikábelnél tényleg nincs ezekért felár, és van egy rakat HD adás. Persze, lehetne minden az, de a magyar valóság az más.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #164 üzenetére
De látod, én is linkeltem egyet, és most 80ezerért vegyek egy yamakasi-t ami azt állítja 1440p ips 120hz, és más neves gyártó még ilyenre nem volt képes, tehát gyanúsak már egyből. Főleg, hogy Asus TN 1080p 120hz az 150ezer forint
Ez látszik, hogy itt valami nagyon olcsóból kellett megcsinálni, lehet hogy az alkatrészek nagyon silány minőségűek. Zsákbamacskának érzem...
Majd ha lesz egy PH! komplett több oldalas teszt, akkor lehet róla szó, addig biztosan nem én leszek a kísérletinyuszi valamire, amit lehet hogy havonta kell vinni garira, és nem olyan mint aminek mondják.
Túl olcsónak érzem.Igen, egy másik modellt linkeltem, ami nem 3D, de ez nem indok 90ezres áresésre
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #163 üzenetére
De a név ellenére még lehet minőségi egy termék. Pont ezért írtam, hogy előítéletes vagy. Nem nagy név, és? A lényeg, hogy van aki kiszolgálja te igényeidet normális panellel ez már valami nem? Eddig az volt a baj, hogy nincs ilyen. Most hoztak egy példát, de most meg a márka, a név a baj. Nem értelek komolyan.
Ez majdnem egy GTX780 ára, kicsit több annál. Ha neves gyártó lenne kétszer ennyibe kerülne az borítékolható.
A két monitor nem ugyan az.
A 3D-s a 2B.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #162 üzenetére
Csak a név miatt....komolyan mondom, hogy amikor ilyen noname gyártót akarok felhozni beszéd közben, akkor yamakasi-t szoktam mondani, pedig nemrég azt hittem nem is létezik XD
Amúgy lehet hogy tudja....4K kamerát is tesznek a mobilba....csak az nem azt jelenti hogy élőben tesztelve is olyan amilyen.
Ha jó lenne, akkor már más gyártó is csinálná, hiszen az nekik csak pénz lenne, és adhatnák 2x ilyen árban, mert megvennék az emberek, ezt te is beláthatod
Itt van egy ilyen, ami csak 80ezer forint
LINK
Látod az ilyen árak, és specifikáció miatt nemtudok hinni egy yamakasinak...
-
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #157 üzenetére
A bejövő kép lehet, hogy HD, de az adás nem...Nézd meg szépen amikor megy a F1 az M1 és az M1HD közti különbséget... A HD-n adják a HD adást, a simán meg a mittomén milyen felbontásukat...
És 80%-a a csatornáknak még nem is sugároz HD-ban, a fogadási lehetőséget azt persze a szolgáltató megadja. Az adás meg csak szét van nagyítva, amit küld a csatorna. HD adás pack meg + összegért megy még mindenhol, és akkor lesz Discovery HD meg a fene tudja mi.
Tehát 4K adás is majd 2050-be lesz, mert még a HD-hoz sem jutottunk el. -
-
BiP
nagyúr
válasz
BlackSoft #151 üzenetére
Nem értem az összefüggést a TN, a HD-ready miatti nagy pixelek és a SmartTV között.
(bár sejtem, mit szerettél volna kihozni belőle, csak az ok-okozati összefüggésben vannak apró szakadékok)
" Évekig használt mindenki ilyeneket
"
A mindenkibe nem tartozom akkor bele. Amikor megjelentek a TFT monitorok, egészen addig spóroltam és húztam a vásárlást évekig, amíg meg nem tudtam venni egy nemTN paneles TFT-t. P-MVA lett belőle első körben, nem bántam meg. Sosem volt TN-em, nem véletlenül.
De persze el tudom fogadni, hogy másnak mások a szempontjai, és emiatt TN-t vesz, de ma már egyre kevesebb szól mellette. Árban egyre kisebb a különbség egy már épp használható TN és egy megfizethető IPS között.
Talán tényleg a 120Hz vagy a 3D az egyetlen, ami arra billentheti a mérleget. A 2ms sem szempont már, mert egy 6ms-os jó IPS sem lassabb semmivel. -
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #153 üzenetére
Extrém igények, azért a többségnek nincsenek ilyen volumenű igényei.
Csúnyább az rendszeresen fotó szerkesztek, és egy képnél nagyon nem mindegy mit látok, 6 bit + FRC, vagy 10-12 bit.
Egy TN nem tud ehhez felnőni a technológiája miatt. Tehát nem jobb, nagyon nem egy szint, ha a képminőségről beszélünk.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #152 üzenetére
Csak közben megemlítettem egy TN paneles tv-t is, mert a technológia ugyan az
Igen természetesen másak az igények. Ha csak modelleznék, akkor már lenne IPS. De játszom is, és kell az a frissítés sebesség. A TN-t meg ne nézzük azért annyira le, mert még nagyon sok van belőle, és csak az IPS-hez képest "csúnyább" a képe, amúgy nagyon éles, és tiszta. Évekig használt mindenki ilyeneket
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #149 üzenetére
Nem TV-ről volt szó, vagy te TV-t használsz monitorként?
A technológiából adódóan nem létezik, hogy nincs rajta színtorzulás! Most ne olyat keress, hogy szépen átmegy inverzbe, kis kivilágosodás is az.
Hát én nem vagyok HC gamer, nekem nagyon jó a 60Hz is.
Viszont a képminőségre allergiás vagyok nagyon. Más igények...
-
BiP
nagyúr
válasz
Cyberpunk #148 üzenetére
Azt meg különösen előnyös lenne TN-esből
, de hát spórolni kell, mert drága lenne a 3 monitor
(#149) BlackSoft: Az említett 50ezres U2311H tud 72Hz-et (persze saját inf file-lal). 24-es filmnél különösen jól tud jönni.
De egyébként tényleg ennyire zavaró, ha 60-nál több az fps a játékban 60Hz-nél kikapcsolt v-sync mellett?
(engem a bekapcsolt v-sync jobban zavart mindennél)Amúgy az a 32"-os HD ready az olcsósága ellenére nem lehet, hogy valami IPS vagy MVA volt?
Inkább 26"-ban nyomatták nagyon a TN-es HD ready tévéket. -
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #145 üzenetére
Hülyeség amit mondasz (részben). Van itthon lcd tv 32"-os, régi, valamikor még akkor lett véve amikor 500ezer volt a legolcsóbb kínai 1080p-s TV. Tehát ez csak HD Ready. Az ágyból nézve, oldalról a fotelból nézve, semmi torzulása nincs a színeknek. (az a 2% meg észrevehető ha nem feszülünk rá, hogy az előbb a kék szín az 1árnyalattal mintha világosabb lett volna..)
Van összehasonlítási alapom TN IPS és az Apple retina kijelzője nem tudom micsoda, de az a legszebb nekem.
Sebességről ha beszélek, akkor nem csak a 2ms-ra gondolok, hanem olvass vissza, hogy én nem akarok a V-Sync dologgal játszani, ha egy BF3 túllépi a 60fps-t. Erre jó egy 120/144hz-es monitor. Sajnos IPS-ben még mindíg a 60HZ a csúcs. Az nekem nem jó. Ha lenne gyorsabb, akkor nem is lenne kérdés, hogy nem vennék TN-t.
Amint megjelenik az első IPS 2560x1440p felbontású 2ms 120HZ-es monitor, szaladok a boltba érte, és én leszek a legboldogabb.
(#146) trufa12: csak amíg annyiért lesz valakinek gépe, mint amennyiért VGA-t veszek (nem sértés), azon nem fog menni maxon egy játék 60fps felett. Tehát lehet játszani olcsóbban is, persze. De ha el szeretnénk érni ezeket a high-end igényeket, akkor bizony kell a kemény gép, ami nincs ingyen. Mellesleg dolgozom is vele, és azért is kell mondjuk egykét dolog, ami nem olcsó. Ha csak játszanék elég lenne 2db GTX 680 is a 60fps-hez.
-
BatchMan
senior tag
válasz
Cyberpunk #47 üzenetére
Olyan lesz, mint a 360-hoz a HDD. 4G változatot vettünk, de kiderült, hogy nem mennek rajta a nagyobb játékok. (Azaz mennek, de a kötelező frissítés már nem fér el sehol, anélkül meg nem enged multizni.) Itt is lehet olyan, hogy pl. multihoz csak a kinect előtt hadonászva tudsz belépni. Ezt kitaláltam csak, ettől persze az ms fantáziája sokkal jobb lesz.
-
trufa12
addikt
válasz
Cyberpunk #145 üzenetére
Mondani mindent lehet, persze lehet csak a monitorokhoz nem ért.
Egyébként meg feleslegesnek tartom az 1milliós gépet, abszurd,... a gépem ér 250 et kb, de minden tökéletesen fut rajta, persze elfogja érni a nagyobb összeget is .) de az még sok-sok pénz és idő . De hogy 1 átlag embernek ennél jobb gép nem kell AZ tuti FIX.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #138 üzenetére
Mondod ezt úgy igaz, hogy semmi összehasonlítási alapod sincs igaz?
Na én napi szinten hasonlítom őket, kénytelen vagyok.
Nagyon nem az, ha színtérről van szó. Persze egy profi Eizo, meg egy LG olcsó IPS nem ugyan az az egyértelmű. Sajnos nekem sem telik rá idehaza.
De még egy 50k-s Dell U2312H is jobb vétel bármelyik hasonló árú, vagy akár drágább TN-nél. Nekem a bajom leginkább az árral van. Ha van annyiért IPS, akkor butaság a TN-t venni. Ez nekem így önigazolásnak tűnik csak a te esetedben, hogy miért is döntöttél jól. Én el nem tudnám képzelni, hogy 1 misis gépem legyen TN panellel, ez egyszerűen abszurd!
Végy mellé egy jó IPS-t majd meglátod.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
Azért egy nagy monitornál nem tudsz úgy ülni vele szemben, hogy a széleket ne éles szögből lásd.
Színtorzulás mindenképpen lesz. A másik meg az említett filmnézés nézz filmet ágyból, főleg úgy, hogy a monitor feljebb legyen mint a fejed.
A sebbegésekről meg vitázhatnánk sok IPS paneles monitor gyorsabb mint sok 2 ms-os csoda TN.
-
BlackSoft
addikt
válasz
danikollar #142 üzenetére
Hát azt elnézve, hogy a magyar tv csatornák 80%-a még nem sugároz HD-t sem, aki meg igen az is csak HD Ready-t...örülök ha 2015-re HD lesz a legtöbb csatorna, és nem kerül plusz költségbe a HD csatorna pack
-
trufa12
addikt
Én is szemből nézem -.- nem hátulról, de ha pl az ágyból akarok filmet nézni , igen csak számít a belátási szöge...
-
BiP
nagyúr
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
Egy 160fokos betekintésű szögű TN 27"-on valóban silány lehet. Ott már olyan mértékű a színtorzulás a széleinél még görbe fej nélkül is, hogy jobb,ha az ember elkerüli.
Persze, akit nem zavar, az használja csak, de fogadjuk el, hogy bizony nem ideális. És nem is kell ehhez monitor-fétis."Na mindegy, maradjunk annyiba, hogy TN-ből is van a jófajta, ami nem is olcsó, és IPS-ből is van a kínai fos, amit olcsón lehet kapni. Tehát mindenre van példa."
Ez viszont igaz."IPS-nek szebbek a színek, de csk pár százalékkal érzem jobbnak, így picit gyengébb színek, de nagy sebesség TN-el nekem tuti."
Kinek mik a preferenciái.
Kár, hogy nincs tökéletes monitor: ami szép, gyors, és olcsó is egyben. Valamelyikben mindig kompromisszumot kell kötni. -
BlackSoft
addikt
Na mindegy, maradjunk annyiba, hogy TN-ből is van a jófajta, ami nem is olcsó, és IPS-ből is van a kínai fos, amit olcsón lehet kapni. Tehát mindenre van példa. Az meg, hogy kinek számít a nagy betekintés, egyéni dolog. Én szemből nézem, így felőlem lehet 90fokos is
IPS-nek szebbek a színek, de csk pár százalékkal érzem jobbnak, így picit gyengébb színek, de nagy sebesség TN-el nekem tuti.
-
-
trufa12
addikt
Hát figyelj, én onnan szedem hogy a sok monitor szaki a monitoros topicba ezt szajkozza , és néztem régen teszteket ott is ehhez hasonlították .
én innen szedtem.
(és gondolom nem a gagyi crt-kre gondoltak) abból is volt felső kategóriás ....akkor így jobb, gondolom a felső kategóriás crt-kre gondoltak.)
meg gondolom első sorban a betekintési szögekre gondoltak - és egyéb olyan ra amit még nem sikerült elérni a a moderneknél , legalábbis idáig.
Én is tudom eme dolgokat, mert nagyon régen volt crt-m. bár akkor sem volt az sem gagyi így mondjuk csak ismerősnél találkoztam az általad leírt villogással . stb-vel
-
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
"Amúgy meg az elmúlt 1-2 év csodája közé tartozik az ips meg a betekintési szögei"
Nem nagyon követted az LCD technológiát, igaz?
(#133) trufa12: "a CRT-nek egyébként nagyon jó képe van, az ips is azt próbálja utánozni, és megközelíti . de nem tudja 100ban ,,,,"
Ezeket honnan szeditek?... Az IPS az rendes LCD akar lenni, nem a CRT-t akarja utánozni (ami jó is, mert a CRT-nek is rengeteg hibája van, problémás a geometria, bleed, elmászik a fókusz, villog, phosphor trail, beégés, satöbbi)
-
trufa12
addikt
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
jó-jó , szar , nem azért mondom hogy rossz mert újabb technologia bejött, mert mindig az újabb a jobb természetes, a régi is használható, én is Tnt használok mint leírtam
és mint írtam nem crt-t használtam. mert évek óta lcd-m van, volt pár fajta, jobb rosszabb, aztán jó ips 27 es amit becseréltem erre,plusz fizettek rá nem keveset mert kellett a pénz, ennyi.
Ez meg tűrhető, 3 hónap kalibrálgatás utánCsak azt mondom a TN-ből vannak nagyon nagyon rosszak is... amik tényleg silányak, a CRT-nek egyébként nagyon jó képe van, az ips is azt próbálja utánozni, és megközelíti . de nem tudja 100ban ,,,,
Mármint az összes lcd-vel kezdetektől azt próbálták visszahozni csak ugye energia takarékosba, és vékonyba
de nem sikerült , az ips-el megközelítették erősen . -
BlackSoft
addikt
Silány? Talán görbe a fejed, és nem szemből nézed, amikor csinálsz valamit?
Amúgy meg az elmúlt 1-2 év csodája közé tartozik az ips meg a betekintési szögei, így azelőtt gondolom crt-t használtál, mert az lcd fos volt, tudtad, hogy egyszer eljön újabb technológia XDAz ips szar, 2055-ben jön a biofúziós lézerkivetítő 360fokos betekintési szöggek 8K-ban
-
BlackSoft
addikt
válasz
viserion #124 üzenetére
Játékhoz nekem sem kell a 3D, de filmeket szeretem. A TN panellel meg semmi gondom, pár éve nem volt más, megszokott...Úgysem nem 170fokból akarom nézni BF3-nál
Vsync-et be kell kapcsolni, ha 60hz-es a monitorod, és 80fps-es van, mert elkezd szétesni a kép. Viszont ha bekapcsolod a vsyncet, akkor (játékmotortól függően) inputlaggok, szaggatások vannak. Mindenképpen sokkal simább a kép vsync nélkül, persze hogy ne essen szét a kép, kell a monitor, aminek a frissítése ez az érték fölé megy -» 120/144hz.
-
BiP
nagyúr
válasz
mickemoto #28 üzenetére
Végülis tényleg nem
http://prohardver.hu/hir/cryengine_eso_szimulal_crytek.html -
Steve1207
veterán
A Box most lesz 9 éves, ami azért szép kor, PS meg 8, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy 10. Viszont a szélsőséges példákat nem szeretem, mindenki a GTA-val jön. Ne FullHD-ban nézd, hanem dobd ki 720p-ben egy tévére és azt fogod mondani, hogy te jó ég. Egyébként élményre ugyanazt adja mindkettő, nem minden a grafika.
Hardvereket pedig vegyél 2005, max 2006-ból egy konzol árából összesen, ne a 2-3 évvel későbbieken nézd meg, hogy hogy fut, elvégre a konzolhoz nem nyúlkálsz. Gyanítom egy kis dual core és egy középkategóriás vga fér bele (mert a Q6600-ad és még egy számomra imádott 8800GT se jelent meg az év elején, másik az, hogy dupla annyiba került alsó hangon is csupán ez a két komponens).
Szerintem rossz éveket hasonlítasz össze technikailag, elég nagy fejlődés volt a PC világban akkor is évről évre. Másik az, hogy inkább az ár-idő függvényében kellene nézni, melyik hogy is szolgál ki.
-
trufa12
addikt
Ki pihentem magam rám jött a szófosás, berendeltem én is a ps4-et de hősiesen bevallom annyi minden közbe jött, szerintem nem fogok tudni ki csengetni 150 -60 ezret a 2 játékkal együtt
szóval ha esetleg értesítenek hogy tudnák küldeni,
(valaki írjon rám , majd akkoriban ) és max át irányítom az ő címére .Vigasztalónak addig majd veszek magamnak 1 ps3-at
a last of USa l, beyond two souls, az utolsó gow al.
Úgyis jól lent lesz addigra az ára, meg lehet mellé csapok 1 gta-5 öt , nem lesz annyira csúnya azért még a régi konzolon sem
Csak tényleg ezt az örök vitás 30 fps-t sajnálom , mert azért szomorú ez , nah de mind1, majd ha lesz valakinek 1 jó állapotú SLim ps3 -a eladó írjon rám, mert nekem a super slim nem kell elég volt belőle 1szer... azért nincs most ps3-am , előtte volt slimem nah azt megbántam hogy eladtam .
-
trufa12
addikt
válasz
BlackSoft #123 üzenetére
Gépet okosan kell fejleszteni ... .de mind1 nem megyek bele, én Tudom már így boldog vagyok
(a TN - panelt meg ne szidja senki xD ami van monitorom úgy be állítgattam 3 hónap alatt hogy már már megközelíti a dell 27 Colos üveges csodát ami volt előtte ) csak becseréltem erre plusz rá fizettek, mikor először meg láttam áhh mondom any.dat. de hát kellett a pc-re a pénz .Azóta mondjuk nagyon jó a monitor
UI: Mondjuk, TN-panelből is van nagyon silány... Olyat is láttam már ,szerencsére ezt lehetett kalibrálni .
Nah de vissza az eredeti témára, hUrrá PS4 jön
-
Jakesz
addikt
A gond csak annyi, hogy a konzolos játékosok magasról tesznek arra, hogy mekkora FPS-el fut az adott játék. Ha a 30 FPS megvan, akkor normálisan játszható a játék, márpedig pár kivételt leszámítva meg is van mindenhol, ahol meg nincs, ott bénák voltak a programozók.
Mellesleg mivel a téma egy nextgen konzolról szól, így pár évig nyugodtan mellőzni lehet ezt a PC erősebb szöveget, hiszen hiába jönnek ki újabbnál újabb hardverek, legalább az első 2-3 évben a multiplatform címek 99%-a vagy ugyanolyan, lesz vagy jobb lesz a nextgen konzolokon, mint pl a FIFA. A BF4 meg fix 60 FPS-sel fog futni 64 játékossal, amit azt hiszem nem kell nagyon kommentálni, aztán ez még csak az első címek egyike. A jövőben ez a teljesítmény még durvább lesz, ahogy egyre inkább ki tudják hozni a konzolokból a maximumot.(#116) energy4ever
Ahogy a konzolosoknak eszük ágában sincs hardverek csereberéjével szórakozni. Pont ez az egyik fő oka az exkluzív címek mellett, amiért konzolon játszunk -
Spartan217
csendes tag
Szerintem ez is késni fog! Mint az Xbox
Bár én az Xboxra szavazok
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #116 üzenetére
Viszont van egy biztos alapod. De felesleges ezen vitázni mindegyiknek meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Az a jó ha van mindegyik.
Sokáig vér fan voltam PCn, de kinőttem ebből.
-
parampa
aktív tag
Így van még ez a trehány portolás is ennyivel jobban fut PC-n.
Pont ez az hiába vennénk az éveket. Még egy olcsóbb GTX260-al és
egy erösebb s775 2magossal is ott van az FPS elöny a PC-nél.
Nem kell ide az akkori csúcs PC hardver.
Arról nem is beszélve hogy a konzolokat kijövetelkor erösebb vassal
látják el hogy idötállóbbak legyenek.A 720p vs 1080p -t már ne is említsük.
-
Jakesz
addikt
Naná, hogy pont a GTA IV-et kellett felhozni, mert a bődületes optimalizálatlanságával aztán nagyon mérvadó ebből a szempontból. A RDR lazán fut és a GTA V is jól fog futni (PS3-on már tuti) mindkét konzolon, szóval nem a hardver gyenge a GTA IV-hez, hanem az optimalizálatlanság, amit inkább a RAGE motor kezdetlegességének lehet betudni konzolon, mintsem a Rockstar trehányságának. PC-n már trehányság és tehetségtelenség volt. És hiába vesszük az éveket, a videóban futtatott PC és konzolok teljesítménye között hatalmas különbség van.
-
parampa
aktív tag
válasz
Steve1207 #100 üzenetére
Azért azt is vegyétek a nagy konzol - pc összehasonlításokhoz, hogy a konzol már 10 éves, a pc, amin futtatták, pedig jóval újabb.
konzolok: PS3 / Xbox360 2006/2007
PC: Intel Q6600 Core 2 Quad 2007/2008 , Nvidia GeForce GTX 295 2009Aha... pempersze.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy jó ideig várnia kellett a pc-s részlegnek, mire megjelent nekik is az első gányolás, majd fél év alatt a patchek javítgatták.
GTA IV Frame Rate Analysis 2009
Ez az általad gyányolásnak nevezett elsö kiadás is ennyivel szebb és gyorsabb PC-n.
Tehát a 10 év helyett itt 2 évröl volt szó. -
dezz
nagyúr
válasz
mickemoto #28 üzenetére
Vicces vagy!
1. A grafikának már nincs hova fejlődnie!? Mert a mai játékgrafika már olyan életszerű, hogy észre sem veszed, hogy nem a valóság... Tényleg.
Fizika dettó...
Ha igazán kritikusan nézzük, nagy 0 mindkettő. (Nem a Doom 1-hez képest, hanem a valósághoz, vagy akár jóféle CGI filmhez képest.)
2. Az új konzolokba olyan APU került, amin nem csak egyszerűbben, de gyorsabbra is leprogramozható pl. a fizikai számítások GPU-s gyorsítása. (Könnyedén összedolgozhat a CPU és a GPU [és magának a GPU-nak az architektúrája - GCN 2.0 - is kimondottan alkalmas erre].) És nem csak fizikára lehet ezt használni.
(#37):
Egy komolyabb PC részegységei erősebbek lehetnek, mint az új konzolok, de architektúrálisan mégis le van maradva mögöttük. Ezért egyes játékok, ahol ezt kihasználják, egyelőre meg sem jelennek majd PC-re. (Többet ésszel, mint erővel esete.)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
danikollar #108 üzenetére
Hát igen NFS-ekből egy életre elegem van. Grid 2 nem ugyan ez.
-
keIdor
titán
Nincs hivatalosan még mindig bejelentve, nem tudom honnan vette.
Várjunk az ilyen kijelentésekkel.
IreN!CuS: Nálam a GT meghalt az ötödik résznél, majd meglátjuk a újabbak érnek-e valamit. Engem csak a Forza érdekel, egész egyszerűen azért, mert az a legjobb. 2-3-4. rész nagyon bejött.
-
IreN!CuS
őstag
Olvasgatva a kommenteket sokan nagy húzóerőnek titulálják a Gran Turismo-t illetve a Forza-t ,na most aki jó "szimulátorral" akar játszani vesz egy kormányt ( normálisat) aztán tolja gépen. Sosem értettem mi a jó ebben a két játékban már mint miért akkora szám.Persze tudom egyik sem "kemény szimulátornak" van szánva de valahogy kicsit sok a hype e két mű iránt, hogy csak ez miatt vegyem egyik vagy másik konzolt.
Ui.: játszottam ám mindkettővel mielőtt....
-
Steve1207
veterán
Azért azt is vegyétek a nagy konzol - pc összehasonlításokhoz, hogy a konzol már 10 éves, a pc, amin futtatták, pedig jóval újabb. Arról meg ne is beszéljünk, hogy egy jó ideig várnia kellett a pc-s részlegnek, mire megjelent nekik is az első gányolás, majd fél év alatt a patchek javítgatták.
Ez pont egy olyan generáció, ahol a felbontás elvitte a lényeget, jó, hogy előnyben van a pc mostanság. Ettől független, ha 10 év múlva az új generáción ugyanígy 10%-kal rosszabbul fog kinézni szerintem senki nem vesztett semmit.(Amúgy sepcifikus, szeretek(tem) pc-n játszani, de kb a cod, bf multizások, meg stratégiák miatt jó a pc. Aki egyszerű single player annak egy kutya, plusz a gépfejlesztésből kinőttem egy ideje, inkább használom, mint a fél napom elmenjen a tesztelgetésre, mert az ugye velejáró hw cserekor, aztán "húdejó az új vga vagy proci, mert benchmarkolsz" és elment 1-2 napod lazán.)
-
h.adam.92
őstag
Guglin már kerestem rá, de nem leltem válasz, így megkérdezem itt is, hogy az utóbbi időben kiadott és még nem kiadott PS3 játékok menni fognak PS4-en?
-
olbaidhun
őstag
válasz
Cyberpunk #90 üzenetére
Én sem a grafikát tartom első helyen egy játék esetén. Nincs is rá mód, ha folyamatosan halad egy akció, hogy az éleket és élsimítást vizsgálgassam. Ha nagyon szükségem lenne ilyesmire, akkor előkapnám a pc-met a jó kis crysis bármely részével, hiszen az még mindig közelebb áll a tech demóhoz.
Azonban god of war csak ps-en van. Sajnos.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Last Of Us-al játszottam már. Bugos széleg, no élsimítás, homályosodás, és a távolabbi dolgok részlethiány/élességhiány miatt kivehetetlenek. De a végigjátszás amit kommentár nélkül végignéztem youtube-on azzal a grafikával filmszerű volt, így mint film a történetével megállja a helyét. Pc-n lényegesen szebb lehetne.
-
Hazai premierre egy adat? Vagy egy sacc/kábé?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #85 üzenetére
Kiragadtál két szélsőséges példát, amiről mindenki tudja, hogy szarok konzolon.
Nézz meg egy The Last of US-t például. Ha az nem szép, akkor menj szemészetre szerintem. A BF3 meg szerintem PC-n is pocsék, túl szürke, ez a barnás színvilág undorító már nekem, komoly felüdülést jelentett a Bioshock Infinite például.
De mondhatnám az FC3-at is. A BF3 az sajnos a grafikát leszámítva nem lett túl nagy előrelépés. A fizikának nevezett szkriptek meg nevetségesek a BC2 szintjét nem hozza.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #84 üzenetére
A mondanivalód eleje igaz. A szépségről csak annyit, hogy nézz meg egy BF3-at, vagy GTA IV-et konzolon, utána pc-n. 2x annyi fps, ami elengedhetetlen, és a grafika ég és föld...
Hogy néz már ki? Főleg az utolsó? Nem csak életlen, pixeles, tiszta bug, de még a táj is hiányos, hiányoznak elemek a pályáról...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #82 üzenetére
Nézd meg az exkluzív címeket is! Ez a konzolon, vagy PC-n jobb játszani olyan gyerekes. Szerintem mindegyiken jó. FPS jobb PC-n az irányítás miatt ez egyértelmű, meg az RTS, MMORPG is PC only gyakorlatilag. Hiába képes a PC szebb grafikára, ha nincs rá játék, ami azt ki is használná. Mert a konzol az elsődleges piac, és onnét portolnak át. A warez miatt meg nem éri meg vesződni a szebb átiratért. Ez a szomorú valóság, én nem várom a fellendülést PC téren, ugyan azt a szintet hozhatja. Csak itt rátolhatsz 32xAA/AF-et 5760x1080-ban.
-
BiP
nagyúr
Mondjuk egy újgenerációs konzol 120-125e-ért szerintem jó vétel lesz. (ennyiért egy csúcstelót sem kap az ember) És az első pár évben biztos nem lesz gond a grafikával sem.
Mondjuk akinek már van egy viszonylag erős PC-je, lehet, hogy felesleges mellé ennyit költeni, de ha vonzza valami exkluzív játék, akkor tényleg félre van dobva minden racionalitás(#80) olbaidhun: Ezt kifejtenéd?
-
BlackSoft
addikt
Pl BF3-azni hogy lehetne már konzolon azzal a grafikával, meg 30 fps-el, joystickal?
Amúgy nekem is volt ps3-am....És mennyi volt akkor? 90k körül. Mennyit tudott? mint egy 90k-s gép
Vagyis az egész egy olcsó pc, amivel csak játszani lehet, és még az irányítás is szar
Persze van, ami nagyon jó konzolon. Gyerekjátékokból van annyi mint a szemét, így a 10év alattiaknak ajánlott egy PlayStation vagy Xbox, a sok ügyességi, készségfejlesző játék miatt. -
keIdor
titán
válasz
danikollar #78 üzenetére
Nálam is csak az. Quantum Break-ről eddig csak egy trailer-t láttam, de amíg nincs gameplay addig nem veszem számításba, bárhogy elsülhet.
-
olbaidhun
őstag
válasz
BlackSoft #72 üzenetére
(#71) parampa
Nem kell váltani, elférnek ezek egymás mellett... Ha lentebb olvasol megérted miért(#65) BiP
"a nyers erő elveszett a programozási nehézségek tengerében." nna ez az a baromság, amit más szakmában nem írhat le az ember... de a ph! fórumain már annyian próbálják leerőltetni egymás torkán...Milyen hülyeség az, hogy képesek ilyen súlyos optimalizálatlan félterméket kiadni egyes cégek?
[link] -
r-chee
őstag
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
Épp tegnap volt egy kis eszmecserém egyik munkatársammal, akinek van PS3-ma az erős (nem high-end, de nem is középkategóriás) PC-je mellett, s ő mondta BF3 kapcsán, hogy PS3-on nagyon gyenge a grafikája a PC-jéhez képest. Innentől, akinek a grafika egy fontos tényező - mint nekem is -, azt sosem fogja senki meggyőzni, hogy vegyen konzolt, mert az időtállóbb, s akár költséghatékonyabb is.
Ja, s csak egyetlen cím miatt van a srácnak konzolja: Gran Tourismo. Nekem meg csak BF3 miatt van ilyen gépem. S csak BF4 miatt lesz a jövőben. Ésszerűséget egyik oldalon sem ajánlott keresni
-
parampa
aktív tag
válasz
danikollar #67 üzenetére
Ezen hsz-edre te is büszke lehetsz, föleg ami az igazságtartalmát illeti.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
A probléma a játékfelhozatallal van. Konzolra több az exkluzív cím, meg a PC-re is megjelenő játékok zöme silány átírat. Tisztelet a kivételnek, abból kevés van. Ezt látva minek is vegyek 1 millás gépet? Ha a PC-t is helyén kezelnék nem csak egy "futottak még" kategóriának, akkor azt mondanám van értelme, addig meg egy 200k-s gép is kiszolgál. Igen én nem vagyok grafika buzi, nekem az a korszakom már rég elmúlott, sokkal jobban szeretem a komoly történetet, és a játékmenetet, mert hiába szép a grafika (Crysis példa), ha azt leszámítva üres.
-
-
parampa
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
Nincs a te géped 1M felett, ahhoz még vegyél pár 780-at.
Max 500k.
Majd ezeknél a konzoloknál meglesz az 1080p "PC max" 60fps, persze egy darabig, de ez igaz a PC-re is, mert idővel azt is fejlesztheted.
"Egyiknek konzol van a fejében, a másiknak meg PC", ezt így kellett volna irnod, jobban fedte volna a valóságot. -
BlackSoft
addikt
Pontosan. Nem azért költünk jópáran 1M felett a gépre, mert szarabb, mint egy 30ezer forintos konzol
Majd ha a konzol-on a grafika egyenlő lesz a PC-s maxolt grafikával, és stabil 60+ FPS lesz, és lehetőség lesz egér+bill használatára akkor veszek konzolt
De amúgy felesleges vitatkozni, mert 2 ember lesz itt. Az akinek a fejében is konzol van, és mindennél jobb, a másik meg az aki tudja hogy a pc sokkal jobb (drágább) csak nem akarja elfogadni a tényt, mert "senkinek sem kell 24fps-nél több meg a low grafikánál"....
-
parampa
aktív tag
válasz
olbaidhun #64 üzenetére
- a konzol játékra van kitalálva...
- ebből hoznia kell élettartama derekáig a maximumot
- mivel céleszköz szebb, jobb, gyorsabb, kényelmesebb mint a pcpont hogy játékra is sokkal jobb a PC !
hogy szebb -e ez ugye szubjektív. gyönyörü PC házak is vannak
hogy gyorsabb lenne azt inkább hagyjuk, pont hogy nem gyorsabb: [link]
ugyanez lesz az új generációs konzolokkal pár év múlvaPeace.
-
BiP
nagyúr
válasz
BlackSoft #59 üzenetére
Az a technikai spec-ben látszó erőfölény szerintem nem nagyon fog érződni a játékokban, főleg az elején. (max. pár év múlva, amikor majd kezd kifogyni a szufla, a PS4 talán jobban fogja bírni, de az még nagyon arrébb van).
Sajnos a PS3 hiába volt erősebb, nem sokat ért vele a Sony, a nyers erő elveszett a programozási nehézségek tengerében. Csomó játék ráadásul jobban is futott 360-on.
A mostani generációban az azonos architektúra miatt lenne lehetőség kihasználni a plusz erőt, de szerintem a fejlesztők ezzel nem nagyon fognak foglalkozni. Max. pár apró effect erejéig. -
olbaidhun
őstag
Pontosan erről van szó. Százalékokban méregetjük megint a virtuális ceruzát...és konzol esetén beszélgetünk egy célhardver gyengeségeiről, amit a fejlesztők dolga lenne feledtetni. Miért?
- a konzol [ emlékeim szerint ] első sorban játékra van kitalálva...
- ebből hoznia kell élettartama derekáig a maximumot [ legalábbis én ezért választom ]
- mivel céleszköz szebb, jobb, gyorsabb, kényelmesebb mint a pcCyberpunk
Valóban vannak gyöngyszemek és én is emiatt maradok a jelenlegi generációnál, hiszen van itt még pár cím, ami kimaradt és megéri a rászánt időt...(#41) energy4ever
Nem értek egyet, van gyenge exluzív... a marketinggel nem lehet eladni mindent, erre is van példa.(#53) dabadab
Vissza térve a fő gondolatodra érdemes kivárni, amíg lecsendül a "variálás" és a felhasználó egyértelműen profitálhat [ mondjuk a piacvezető gyártók versenyéből ].Szerintem rengeteg a tucattermék és iparrá süllyesztik kedvenc multijaink a játékot. Ez szomorú és már a god of war ascension-ön is érezhető. Régi egységeket újra rajzolnak és dobnak egy kis multit a pár óra alatt végigjátszható tartalomhoz. Azért ez nem volt mindig így.
-
válasz
BlackSoft #62 üzenetére
"A minőségre utalt."
Ne farasszuk mar egymast, ez a minosegizes eleg ertelmetlen, egyreszt, mert a Sony ugy altalaban meglehetosen hullamzo minoseget kepvisel HW-ban, illetve a mostani meg az elozo generacional is mindket konzolnak voltak HW-s nyugjei.
"Az a néhány tíz százalék pont megadja a teljesítménybeli különbséget"
Igazabol nem nagyon. Ez olyan kulonbseg, ami tesztekben latszik, de valos eletben nem nagyon, attol messze van, hogy a "sokkal erosebb" jelzot kierdelmje.
-
-
válasz
BlackSoft #59 üzenetére
"Nem tudom mennyire követted a nextgen konzolok fejlesztését, de a PS4, az belül még mindíg Sony"
Nem, a PS4 belul AMD. Meg az X1 is.
"Sokkal erősebb a hardvere"
Mivel eleg pontosan ismertek a HW specek, lehet tudni, hogy ez nem igaz, nehany tiz szazalek elonye van a PS4-nek.
-
BlackSoft
addikt
Nem tudom mennyire követted a nextgen konzolok fejlesztését, de a PS4, az belül még mindíg Sony
Sokkal erősebb a hardvere, kenterbe veri a Microsoft VHS lejátszóját.Ahogy ismerem az Xbox 360-at, és a PS3-at, az exclusive játékok is nagyobb címek vannak PS-re. És a PS3 is jobb volt a az xbox 360-nál mindíg is.
-
parampa
aktív tag
Ha vennék konzolt, Playstation 4 -et inkább. De nem váltok PC-röl soha.
Ami még nattyon nagy lesz az új konzolokon és PC-n : The Witcher 3: Wild Hunt - The Beginning
-
wednesday
őstag
Még az is szempont lehet, hogy hazánkban milyen online lehetőségek lesznek a konzolokon.
Egyenlőre a PS4 szimpibb, de, hogy mit tud nyújtani online téren (csak multi játék a fontos, a többi sz@rság nem érdekes).
-
danikollar
őstag
válasz
energy4ever #50 üzenetére
A dashboard változtatás azért nem ilyen drasztikus. A linux elvétel az igen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #50 üzenetére
Persze voltak ilyenek, és már ezektől is kinyílt az ember zsebében a bicska, de mit lehet tenni, mert megtehetik azt kuss van.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #48 üzenetére
Azért nem lehet csak így variálgatni, mert akkor a vásárló elégedetlenkedni fog. És netán eladja a francba, és átpártol a másikhoz.
Egyébként meg kell venni mindkettőt, és akkor senki sem marad ki a jóból. Egy erős PC árából kijön a két konzol.
-
tomi1031
tag
(#9) Tirexi
Az exkluzív címek és az árcédula miatt a Ps4. Maga a konzol is szimpatikusabb, gondolom te sem vagy az a tv előtt ugráló fajta. Xbox onehoz meg kötelező lesz a kinect de kitudja az Ms mit talál ki. -
Cyberpunk
félisten
válasz
danikollar #44 üzenetére
Igaz, de a lényeg a játék.
-
olbaidhun
őstag
Mindenki ennyire várja?
Talán jobb lenne, ha a fejlesztők kizárólag minőségi munkát adnának ki a kezükből. Hiszen a konzoloknak köszönhető az utóbbi néhány év silány "port" és sorozat áradata.
-
BiP
nagyúr
válasz
energy4ever #30 üzenetére
Kiindulva abból, hogy a mostani generációs PS3-hoz, Xbox360-hoz még ma sincs ....
Figyelembe véve, hogy az újgenercációs konzolok közelebb állnak a PC architektúrához, némi halvány esély van, de ha azt nézem, hogy a PC alapú sima Xboxhoz se nagyon volt normális emu.szerk: youtube-on találtam utalást xbox360 emulatorra, nem tudom, ez valóban létezik-e, megbízható-e.
A forza-t szívesen kipróbálnám PC-n.(#33) dabadab: Ez igaz. Akkor átfogalmazom úgy, hogy érthetőbb legyen, mire gondoltam: a PC-s platformnak össze kell kapnia magát, hogy az a minőség valóban beszivárogjon a játékokba. Nem azt mondom, hogy hardverileg lehetetlen, mert nem az, hanem hogy a PS4 minőségben feljebb teszi a lécet, így a PC-s játékoknak is követniük kell. Tehát ilyen módon mégiscsak fejlődés várható.
(#36) energy4ever: PS1/2 emulátorokat én is ismerem, azért nem is említettem, mert azok régiek, viszont teljesen jók is. Újabbról én sem tudok, sőt, az első Xboxhoz sem. Szóval ezért kérdéses, hogy az újgenerációsokhoz mikor lesz, vagy lesz-e egyáltalán valaha, hiszen a mostaniakhoz sincs.
(bár hogy ez a youtube-on szereplő xbox360 emu mennyire valós vagy kamu, arra kíváncsi lennék) -
válasz
energy4ever #10 üzenetére
"Xbox ONE, akkor ha a kifinomult mozgaserzekelos jatekokat szereted"
Amit tudni lehet, az alapjan a Kinecten csak apro valtoztatasokat csinaltak, szoval aki kifinomult mozgaserzekelesre vagyik, az veletlenul se vegye meg.
-
Cyberpunk
félisten
Viccesek ezek egyik új konzol sem lesz majd nálunk kapható idén az biztos. De Peru, vagy Panamában meg kell jelelnie a PS4-nek, mert azok nyilván nagyobb piacot képviselnek mint hazánk, vagy a környező országok. Nevetséges!
-
energy4ever
addikt
válasz
mickemoto #28 üzenetére
Azert fognak fejlodni rendesen. Nyilvan nem a kisebb jatekok, hanem csak azok, amik mogott nagy fejlesztoi csapat all, es vagy 100 ember dolgozik csak azzon, hogy reszletesebb legyen a grafikai kidolgozasa egy adott jateknak.
Kivancsi leszek milyen gyorsan fognak tudni csinalni PS4/XBOX ONE emulatort a portolas miatt...
-
BiP
nagyúr
válasz
razorka777 #16 üzenetére
(#9) Tirexi: Mindkét konzol nagyon ütős lesz, egyéni preferenciák fognak dönteni. Mert bár a PS4 olcsóbb, és hardverben gyorsabb, szerintem ez (eleinte) nem lesz akkora előny, hogy egyértelművé tegye mindenki számára a döntést. Xboxon is van rengeteg olyan exkluzív játék, szolgáltatás, ami csábító lehet sokak számára. Na meg a Kinect (annak, aki szereti).
Számomra PS4, de sokak számára vonzó lehet az Xbox ONE is.(#16) razorka777:Arra én is, de a GT6 még 'csak' PS3-as lesz, még min. 1 év, ha esetleg kiadják PS4-re. És ez akkor, ha feltételezzük, hogy már most dolgoznak rajta.
(#28) mickemoto: "Szerintem semmit nem fognak fejlődni a PC-s játékok ugyanis grafikában már nem nagyon van hova fejlődni,ha van is azt már nem nagyon lehet észrevenni."
Ez nagyon bátor és naív kijelentés. Elnézve az eddig bemutatott PS4 videókat, a PC-nek fel kell kötni a gatyót. -
mickemoto
őstag
válasz
energy4ever #8 üzenetére
Azért ne igyunk előre a medve bőrére!
Szerintem semmit nem fognak fejlődni a PC-s játékok ugyanis grafikában már nem nagyon van hova fejlődni,ha van is azt már nem nagyon lehet észrevenni.Tartalomban pedig fokozatos visszafejlődés van csupán.Egy előnye lesz az új konzoloknak mégpedig hogy könnyebb lesz átportolni PC-re. -
isti215
tag
A 32 ország:
Canada, United States
Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Mexico, Panama, Peru -
Classius
aktív tag
Köszönöm a válaszokat
-
isti215
tag
Sajnos nincs benne Magyarország a 32 országba.
-
Classius
aktív tag
Egyértelmű a válasz: PS4.
A Microsoft idén nagyon befürdött az Xbox-al, kiváncsi leszek 1 mondjukév múlva hogyan fog alakulni a konzol piac, de a dolgok jelenlegi állása szerint a PS4 oda-vissza verte a ONE-t.Egy kérdés:
A PS4 kb mennyibe fog fájni itthon? Forintban. Köszönöm -
razorka777
veterán
Kíváncsi leszek majd PS4-en a Gran Turismo-ra.
-
dave666
aktív tag
A leírtak alapján, csúcskategóriás konzolt készítettek.
Várom milyen lesz élőben.
Azért megvárom az új X-boxot, mert abban is làtok fantáziát.
Remélem árharc is lesz a kèt nagy gyártó között. -
janos666
nagyúr
válasz
energy4ever #8 üzenetére
Jaja, addig nekem is vennem kell egy új VGA-t.
-
keIdor
titán
válasz
energy4ever #12 üzenetére
Mindegy, mert tartalom a lényeg.
-
keIdor
titán
válasz
energy4ever #10 üzenetére
A PS4 erősebb valamivel. Egyébként Xbox-nál a Forza 5 ami nagyon erősen húz.
-
energy4ever
addikt
-
Tirexi
addikt
Szerintetek melyiket lesz érdemes megvenni? Xbox One vagy a PS4?
-
energy4ever
addikt
Vegre. Mar vartam hogy jojjon, hiszen hozza magaval a jatekok hihetetlen merteku fejlodeset PC-n...
-
DaXx04
csendes tag
Nekem az uj ps belopta magát a szivembe sherintem ba a ps4 elöbb jön ki mint az xbox akkor a ps nyerte a "csatát" az xbox ellen de nekem igy is ugy is a ps jobban tetszik 1 év és én is beszerzem
-
tomi1031
tag
0:42 kicsit megalázza a Microsoftot
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez fog betenni az Xbox One-nak, hogyha az késni fog.
-
Amit eddig olvastam róla, azok alapján tetszik, így felőlem jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest