Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft
üzenetére
Mondod ezt úgy igaz, hogy semmi összehasonlítási alapod sincs igaz?
Na én napi szinten hasonlítom őket, kénytelen vagyok.
Nagyon nem az, ha színtérről van szó. Persze egy profi Eizo, meg egy LG olcsó IPS nem ugyan az az egyértelmű. Sajnos nekem sem telik rá idehaza.
De még egy 50k-s Dell U2312H is jobb vétel bármelyik hasonló árú, vagy akár drágább TN-nél. Nekem a bajom leginkább az árral van. Ha van annyiért IPS, akkor butaság a TN-t venni. Ez nekem így önigazolásnak tűnik csak a te esetedben, hogy miért is döntöttél jól. Én el nem tudnám képzelni, hogy 1 misis gépem legyen TN panellel, ez egyszerűen abszurd!
Végy mellé egy jó IPS-t majd meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na én napi szinten hasonlítom őket, kénytelen vagyok.
Nagyon nem az, ha színtérről van szó. Persze egy profi Eizo, meg egy LG olcsó IPS nem ugyan az az egyértelmű. Sajnos nekem sem telik rá idehaza.
De még egy 50k-s Dell U2312H is jobb vétel bármelyik hasonló árú, vagy akár drágább TN-nél. Nekem a bajom leginkább az árral van. Ha van annyiért IPS, akkor butaság a TN-t venni. Ez nekem így önigazolásnak tűnik csak a te esetedben, hogy miért is döntöttél jól. Én el nem tudnám képzelni, hogy 1 misis gépem legyen TN panellel, ez egyszerűen abszurd!
Végy mellé egy jó IPS-t majd meglátod.