- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Cyberpunk #145 üzenetére
Hülyeség amit mondasz (részben). Van itthon lcd tv 32"-os, régi, valamikor még akkor lett véve amikor 500ezer volt a legolcsóbb kínai 1080p-s TV. Tehát ez csak HD Ready. Az ágyból nézve, oldalról a fotelból nézve, semmi torzulása nincs a színeknek. (az a 2% meg észrevehető ha nem feszülünk rá, hogy az előbb a kék szín az 1árnyalattal mintha világosabb lett volna..)
Van összehasonlítási alapom TN IPS és az Apple retina kijelzője nem tudom micsoda, de az a legszebb nekem.
Sebességről ha beszélek, akkor nem csak a 2ms-ra gondolok, hanem olvass vissza, hogy én nem akarok a V-Sync dologgal játszani, ha egy BF3 túllépi a 60fps-t. Erre jó egy 120/144hz-es monitor. Sajnos IPS-ben még mindíg a 60HZ a csúcs. Az nekem nem jó. Ha lenne gyorsabb, akkor nem is lenne kérdés, hogy nem vennék TN-t.
Amint megjelenik az első IPS 2560x1440p felbontású 2ms 120HZ-es monitor, szaladok a boltba érte, és én leszek a legboldogabb.
(#146) trufa12: csak amíg annyiért lesz valakinek gépe, mint amennyiért VGA-t veszek (nem sértés), azon nem fog menni maxon egy játék 60fps felett. Tehát lehet játszani olcsóbban is, persze. De ha el szeretnénk érni ezeket a high-end igényeket, akkor bizony kell a kemény gép, ami nincs ingyen. Mellesleg dolgozom is vele, és azért is kell mondjuk egykét dolog, ami nem olcsó. Ha csak játszanék elég lenne 2db GTX 680 is a 60fps-hez.
-
trufa12
addikt
válasz
Cyberpunk #145 üzenetére
Mondani mindent lehet, persze lehet csak a monitorokhoz nem ért.
Egyébként meg feleslegesnek tartom az 1milliós gépet, abszurd,... a gépem ér 250 et kb, de minden tökéletesen fut rajta, persze elfogja érni a nagyobb összeget is .) de az még sok-sok pénz és idő . De hogy 1 átlag embernek ennél jobb gép nem kell AZ tuti FIX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. szemüveg. KÜLÖN IS.
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest