- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #116 üzenetére
Viszont van egy biztos alapod. De felesleges ezen vitázni mindegyiknek meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Az a jó ha van mindegyik.
Sokáig vér fan voltam PCn, de kinőttem ebből.
-
danikollar
őstag
válasz
energy4ever #50 üzenetére
A dashboard változtatás azért nem ilyen drasztikus. A linux elvétel az igen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #50 üzenetére
Persze voltak ilyenek, és már ezektől is kinyílt az ember zsebében a bicska, de mit lehet tenni, mert megtehetik azt kuss van.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
energy4ever #48 üzenetére
Azért nem lehet csak így variálgatni, mert akkor a vásárló elégedetlenkedni fog. És netán eladja a francba, és átpártol a másikhoz.
Egyébként meg kell venni mindkettőt, és akkor senki sem marad ki a jóból. Egy erős PC árából kijön a két konzol.
-
BiP
nagyúr
válasz
energy4ever #30 üzenetére
Kiindulva abból, hogy a mostani generációs PS3-hoz, Xbox360-hoz még ma sincs ....
Figyelembe véve, hogy az újgenercációs konzolok közelebb állnak a PC architektúrához, némi halvány esély van, de ha azt nézem, hogy a PC alapú sima Xboxhoz se nagyon volt normális emu.szerk: youtube-on találtam utalást xbox360 emulatorra, nem tudom, ez valóban létezik-e, megbízható-e.
A forza-t szívesen kipróbálnám PC-n.(#33) dabadab: Ez igaz. Akkor átfogalmazom úgy, hogy érthetőbb legyen, mire gondoltam: a PC-s platformnak össze kell kapnia magát, hogy az a minőség valóban beszivárogjon a játékokba. Nem azt mondom, hogy hardverileg lehetetlen, mert nem az, hanem hogy a PS4 minőségben feljebb teszi a lécet, így a PC-s játékoknak is követniük kell. Tehát ilyen módon mégiscsak fejlődés várható.
(#36) energy4ever: PS1/2 emulátorokat én is ismerem, azért nem is említettem, mert azok régiek, viszont teljesen jók is. Újabbról én sem tudok, sőt, az első Xboxhoz sem. Szóval ezért kérdéses, hogy az újgenerációsokhoz mikor lesz, vagy lesz-e egyáltalán valaha, hiszen a mostaniakhoz sincs.
(bár hogy ez a youtube-on szereplő xbox360 emu mennyire valós vagy kamu, arra kíváncsi lennék) -
válasz
energy4ever #10 üzenetére
"Xbox ONE, akkor ha a kifinomult mozgaserzekelos jatekokat szereted"
Amit tudni lehet, az alapjan a Kinecten csak apro valtoztatasokat csinaltak, szoval aki kifinomult mozgaserzekelesre vagyik, az veletlenul se vegye meg.
-
mickemoto
őstag
válasz
energy4ever #8 üzenetére
Azért ne igyunk előre a medve bőrére!
Szerintem semmit nem fognak fejlődni a PC-s játékok ugyanis grafikában már nem nagyon van hova fejlődni,ha van is azt már nem nagyon lehet észrevenni.Tartalomban pedig fokozatos visszafejlődés van csupán.Egy előnye lesz az új konzoloknak mégpedig hogy könnyebb lesz átportolni PC-re. -
janos666
nagyúr
válasz
energy4ever #8 üzenetére
Jaja, addig nekem is vennem kell egy új VGA-t.
-
keIdor
titán
válasz
energy4ever #12 üzenetére
Mindegy, mert tartalom a lényeg.
-
keIdor
titán
válasz
energy4ever #10 üzenetére
A PS4 erősebb valamivel. Egyébként Xbox-nál a Forza 5 ami nagyon erősen húz.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest