- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Ki pihentem magam rám jött a szófosás, berendeltem én is a ps4-et de hősiesen bevallom annyi minden közbe jött, szerintem nem fogok tudni ki csengetni 150 -60 ezret a 2 játékkal együtt
szóval ha esetleg értesítenek hogy tudnák küldeni,
(valaki írjon rám , majd akkoriban ) és max át irányítom az ő címére .Vigasztalónak addig majd veszek magamnak 1 ps3-at
a last of USa l, beyond two souls, az utolsó gow al.
Úgyis jól lent lesz addigra az ára, meg lehet mellé csapok 1 gta-5 öt , nem lesz annyira csúnya azért még a régi konzolon sem
Csak tényleg ezt az örök vitás 30 fps-t sajnálom , mert azért szomorú ez , nah de mind1, majd ha lesz valakinek 1 jó állapotú SLim ps3 -a eladó írjon rám, mert nekem a super slim nem kell elég volt belőle 1szer... azért nincs most ps3-am , előtte volt slimem nah azt megbántam hogy eladtam .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Zelda Breat of Wild
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest