- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
Azért egy nagy monitornál nem tudsz úgy ülni vele szemben, hogy a széleket ne éles szögből lásd.
Színtorzulás mindenképpen lesz. A másik meg az említett filmnézés nézz filmet ágyból, főleg úgy, hogy a monitor feljebb legyen mint a fejed.
A sebbegésekről meg vitázhatnánk sok IPS paneles monitor gyorsabb mint sok 2 ms-os csoda TN.
-
BiP
nagyúr
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
Egy 160fokos betekintésű szögű TN 27"-on valóban silány lehet. Ott már olyan mértékű a színtorzulás a széleinél még görbe fej nélkül is, hogy jobb,ha az ember elkerüli.
Persze, akit nem zavar, az használja csak, de fogadjuk el, hogy bizony nem ideális. És nem is kell ehhez monitor-fétis."Na mindegy, maradjunk annyiba, hogy TN-ből is van a jófajta, ami nem is olcsó, és IPS-ből is van a kínai fos, amit olcsón lehet kapni. Tehát mindenre van példa."
Ez viszont igaz."IPS-nek szebbek a színek, de csk pár százalékkal érzem jobbnak, így picit gyengébb színek, de nagy sebesség TN-el nekem tuti."
Kinek mik a preferenciái.
Kár, hogy nincs tökéletes monitor: ami szép, gyors, és olcsó is egyben. Valamelyikben mindig kompromisszumot kell kötni. -
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
"Amúgy meg az elmúlt 1-2 év csodája közé tartozik az ips meg a betekintési szögei"
Nem nagyon követted az LCD technológiát, igaz?
(#133) trufa12: "a CRT-nek egyébként nagyon jó képe van, az ips is azt próbálja utánozni, és megközelíti . de nem tudja 100ban ,,,,"
Ezeket honnan szeditek?... Az IPS az rendes LCD akar lenni, nem a CRT-t akarja utánozni (ami jó is, mert a CRT-nek is rengeteg hibája van, problémás a geometria, bleed, elmászik a fókusz, villog, phosphor trail, beégés, satöbbi)
-
trufa12
addikt
válasz
BlackSoft #132 üzenetére
jó-jó , szar , nem azért mondom hogy rossz mert újabb technologia bejött, mert mindig az újabb a jobb természetes, a régi is használható, én is Tnt használok mint leírtam
és mint írtam nem crt-t használtam. mert évek óta lcd-m van, volt pár fajta, jobb rosszabb, aztán jó ips 27 es amit becseréltem erre,plusz fizettek rá nem keveset mert kellett a pénz, ennyi.
Ez meg tűrhető, 3 hónap kalibrálgatás utánCsak azt mondom a TN-ből vannak nagyon nagyon rosszak is... amik tényleg silányak, a CRT-nek egyébként nagyon jó képe van, az ips is azt próbálja utánozni, és megközelíti . de nem tudja 100ban ,,,,
Mármint az összes lcd-vel kezdetektől azt próbálták visszahozni csak ugye energia takarékosba, és vékonyba
de nem sikerült , az ips-el megközelítették erősen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Xbox Series S 512GB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- PS5 Pro 2TB - 2028.07.21-ig Euronics garancia - konzol beszámítás ok! -
- Nintendo Switch játékok & kiegészítők (kontroller,tok,micro sd)
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 Slim 1TB - 3 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest