Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
Épp tegnap volt egy kis eszmecserém egyik munkatársammal, akinek van PS3-ma az erős (nem high-end, de nem is középkategóriás) PC-je mellett, s ő mondta BF3 kapcsán, hogy PS3-on nagyon gyenge a grafikája a PC-jéhez képest. Innentől, akinek a grafika egy fontos tényező - mint nekem is -, azt sosem fogja senki meggyőzni, hogy vegyen konzolt, mert az időtállóbb, s akár költséghatékonyabb is.
Ja, s csak egyetlen cím miatt van a srácnak konzolja: Gran Tourismo. Nekem meg csak BF3 miatt van ilyen gépem. S csak BF4 miatt lesz a jövőben. Ésszerűséget egyik oldalon sem ajánlott keresni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
A probléma a játékfelhozatallal van. Konzolra több az exkluzív cím, meg a PC-re is megjelenő játékok zöme silány átírat. Tisztelet a kivételnek, abból kevés van. Ezt látva minek is vegyek 1 millás gépet? Ha a PC-t is helyén kezelnék nem csak egy "futottak még" kategóriának, akkor azt mondanám van értelme, addig meg egy 200k-s gép is kiszolgál. Igen én nem vagyok grafika buzi, nekem az a korszakom már rég elmúlott, sokkal jobban szeretem a komoly történetet, és a játékmenetet, mert hiába szép a grafika (Crysis példa), ha azt leszámítva üres.
-
parampa
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz
BlackSoft #69 üzenetére
Nincs a te géped 1M felett, ahhoz még vegyél pár 780-at.
Max 500k.
Majd ezeknél a konzoloknál meglesz az 1080p "PC max" 60fps, persze egy darabig, de ez igaz a PC-re is, mert idővel azt is fejlesztheted.
"Egyiknek konzol van a fejében, a másiknak meg PC", ezt így kellett volna irnod, jobban fedte volna a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch játékok & kiegészítők (kontroller,tok,micro sd) FOXPOST AZ ÁRBAN + OLCSÓBB MINDEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest