Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Épp tegnap volt egy kis eszmecserém egyik munkatársammal, akinek van PS3-ma az erős (nem high-end, de nem is középkategóriás) PC-je mellett, s ő mondta BF3 kapcsán, hogy PS3-on nagyon gyenge a grafikája a PC-jéhez képest. Innentől, akinek a grafika egy fontos tényező - mint nekem is -, azt sosem fogja senki meggyőzni, hogy vegyen konzolt, mert az időtállóbb, s akár költséghatékonyabb is.
Ja, s csak egyetlen cím miatt van a srácnak konzolja: Gran Tourismo. Nekem meg csak BF3 miatt van ilyen gépem. S csak BF4 miatt lesz a jövőben. Ésszerűséget egyik oldalon sem ajánlott keresni

-
Cyberpunk
félisten
válasz
BlackSoft
üzenetére
A probléma a játékfelhozatallal van. Konzolra több az exkluzív cím, meg a PC-re is megjelenő játékok zöme silány átírat. Tisztelet a kivételnek, abból kevés van. Ezt látva minek is vegyek 1 millás gépet? Ha a PC-t is helyén kezelnék nem csak egy "futottak még" kategóriának, akkor azt mondanám van értelme, addig meg egy 200k-s gép is kiszolgál. Igen én nem vagyok grafika buzi, nekem az a korszakom már rég elmúlott, sokkal jobban szeretem a komoly történetet, és a játékmenetet, mert hiába szép a grafika (Crysis példa), ha azt leszámítva üres.
-
parampa
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz
BlackSoft
üzenetére
Nincs a te géped 1M felett, ahhoz még vegyél pár 780-at.
Max 500k.
Majd ezeknél a konzoloknál meglesz az 1080p "PC max" 60fps, persze egy darabig, de ez igaz a PC-re is, mert idővel azt is fejlesztheted.
"Egyiknek konzol van a fejében, a másiknak meg PC", ezt így kellett volna irnod, jobban fedte volna a valóságot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Max 500k.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)