- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindenki látja, hogy egy elszabadult T-800-as.
PIXEL ART & SPRITES 4 LYFE.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
XuChi
addikt
válasz gyuribácsi88 #72 üzenetére
Úristen, akkor én mi vagyok ??? Pixel art címekkel játszom a 37" TV-n joypad-dal..... Lehet gyíkember vagyok ????
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laposonly11 #70 üzenetére
Nem értettem félre a hasonlatot, az szimplán csak rossz volt.
"Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam?"
Itt:
"Ha majd én is lecsúszott drogos leszek, és nem fog telni a legújabb PC-re, sőt semmilyenre sem, akkor valóban kénytelen leszek pl. Quakezni vagy CS-zni mert az, egy lomtalanításkor is gyakran lehet találni Pentium 4-es gépen is lazán elmegy, és valóban drogosként szinte biztos hogy nem lesz optimális az agy-kéz koordináció, pláne a reflexeim! "
Csak értelmezve kell olvasni. Milyen tré a Kvéjk, hogy még egy szakadt pénégyen is elmegy. Kivéve, hogy up-to-date a legtöbb nem igazán, hacsak nem akarsz masszívan hajat tépni.
A játékok gépigényéhez (stabil frame rate-ek és megfelelő reszponzivitás mellett) semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok alájuk rakni, vagy mit nem. Van az elégséges vas és van az elégtelen - amibe a kukázott P4 bőven beletartozik.
"Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem."
Nem gond, bármikor szívesen. Az írásaidból látszik, hogy nem oszt, nem szoroz, de legalább van képátló a bumpmaplensflare hegyek számára.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
laposonly11
senior tag
válasz Synthwave #64 üzenetére
"amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460." Itt is látszik, mennyire képben vagy.
- Na tessék provokálni, kérem szépen, ennyire hogy lehet félreérteni egy hasonlatot? Ennyi erővel én is megvehetném a 3 000 000 Ft os laptopot, nem csak a 400 000 est amivel most tolom, mert kevés a "felhőtlen" élvezethez.
"Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )"
- Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam, te akarsz Paksot rakni Quake alá?! Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.
Ordo est anima rerum.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen. Mondjuk ez inkább csak poén, de sok sikert hozzá P4-gyel.
-
Ribi
nagyúr
Nem lehetne, hogy nem szórakoztatjátok?
Nem elég nyilvánvaló mekkora troll? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laposonly11 #62 üzenetére
A Quake Live pl. frissített kód, nem egyenlő Q3A-val. Fix 250 fps-hez (főleg 720-1080p-n) duelben elég lehet egy jobb C2D, 4 GB DDR2, meg mondjuk egy 8800 GT, de amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460.
4v4 TDM/CTF-ben jöhet a Sandy i5, mert egymagon erősebb és több szál marad a háttérben futó folyamatokra. Ha normálisan streamelni is akarod, Sandy i7, 8-16 GB DDR3, GTX 750 Ti/GTX 950. A '97-es gyökerű, és azóta már szénné fejlesztett QuakeWorld 500/1000 fps-hez (merthogy azt annyival szokás játszani) sem árt egy ilyesmi masina. Quake 4-hez jobb C2Q/i7-920, 8 GB, GTX 460/HD 5830, XP alatt. SSD se árt, ugye.
Itt is látszik, mennyire képben vagy.
Plusz ugye a legalább 120/144 Hz-es kijelző, ami ha nem high-end CRT, akkor min. 45-50 pénz (aprón). Meg a perifériák (bill, egér, pad, fejes), ami megint 35-40 pénz alsóhangon - hacsak nem mész el masszívan a használtpiac irányába.
Össz-vissz ~130-200k pénz a komplett vas, játéktól függően, ha érdemben akarsz up-to-date lődözni. (A megahulladékszégyen QC-hez meg 400 000-1 misi, de azt nem tartjuk a sorozat részének.)
Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
válasz laposonly11 #62 üzenetére
Te most komolyan mindenkit ledrogosoztál, aki CS-ik meg Quake-ezik ??? Vagy Én értelek félre.... ???
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Dilikutya #61 üzenetére
Valóban nem kéne lenézni másokat!
Ha majd én is lecsúszott drogos leszek, és nem fog telni a legújabb PC-re, sőt semmilyenre sem, akkor valóban kénytelen leszek pl. Quakezni vagy CS-zni mert az, egy lomtalanításkor is gyakran lehet találni Pentium 4-es gépen is lazán elmegy, és valóban drogosként szinte biztos hogy nem lesz optimális az agy-kéz koordináció, pláne a reflexeim!De a hasonlatod kicsit sántít, mert senki nem volt kiváncsi Lugosira mint hörgő, morgó szörnyre, ennyi erővel Kenneth Branagh sem tudná eljátszani pl. a Teminátor szerepét Schwarzenegger helyett, de Schwarzenegger is totál bénán nézne ki pl. V. Henrikként, pláne az osztrák akcentusával!
Ordo est anima rerum.
-
Dilikutya
félisten
válasz laposonly11 #40 üzenetére
"Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem"
Én semmire sem tartom az internetes multiplayert, nem veszem komolyan a versenyeket, nekem a multi csúcsa a LAN-on pizzával és sörrel lődözni kicsit, de ilyet kijelenteni "profi" Battlefield játékosként, hogy lenézed a CS-t, CoD-ot játszókat, mezei büdös paraszt hozzáállás. Mondom úgy, hogy szerintem a CS egy rakás kaki. Profi eleve nem jelenti ki olyat, hogy lenéz más versenyszámokat.
Erről eszembe jut, hogy Lugosi Béla annak idején azért nem vállalta az 1931-es Frankensteinben a szörny szerepét, mert színészileg nem tartotta érdekesnek, hogy csak hörögjön, morogjon, vánszorogjon. Boris Karloff elvállalta, ma is ő a szörny legismertebb megformálója. A sors iróniája, hogy később, lecsúszott színészként haladó morfinista korában Lugosi csak elvállalta a szerepet egy sokadik folytatásban vagy miben, de nem sikerült maradandót alkotnia abban, amihez túl jónak tartotta magát.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laposonly11 #57 üzenetére
Á. Ez maximum a környezetedben igaz; rengetegen (fizetett prókat és mezei mid-/high skill játékosokat is bőven beleértve) használnak könnyű (~70-85 gramm) és középsúlyú (~86-105 gramm) egereket. Kvékereknek pl. kb. a 90 %-a. Egy gamer egérlegendát nem fogsz tudni mondani, ami ennél nehezebb.
A gyártók egyrészről azért gyártanak téglákat is, mert vannak, akik direkt ilyet keresnek, ergo van piaca, másrészt a tömegnövekedés bizonyos esetekben átfedésben van a gátlástalan marketinggel; a sok fölöslegesen belepakolt fícsör (mint pl. súlyozhatóság, LCD-kijelzők, iszonyat merev harisnyázott kábelek, fémek használata a burkolaton stb.), ami arra hivatott, hogy a laikusok figyelmét felkeltse, szimplán ezzel jár.
"Azt én sem értem, láttam ott 69 cm es körbefordulást is,"
Persze, hogy láttál. Az 34,5 cm/180 ° --> low sens, de nem nagyon low - elég elterjedt dolog. Simán egy mozdulat a padon.
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
-
Rakamaz
tag
válasz laposonly11 #49 üzenetére
Ekkora edpi-vel kb. 30 cm egy teljes körbefordulás?
-
Qtya123
őstag
-
Silεncε
őstag
Ezt a threadet elteszem későbbre, aranybánya
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laposonly11 #48 üzenetére
Ha nem troll, akkor csak szándékosan teszed magad viccelődés tárgyává? Mert ahogy láthatod, nem csak én reagáltam a posztjaidra úgy, ahogy. : /
"Láttam elég Quake,
<COD, CS>meccset és játszottam is, és még mindig állítom hogy sok szürkeállomány nem kell a fent említett játékokban,"Hát, ahhoz a szinthez, amin játszottad, valószínűleg tényleg nem. Ezt komolyan nem bántásból/támadó szándékkal írom, csak a tényszerűség és perspektíva kedvéért.
Ha vetted volna a fáradságot, és legalább azt a linkelt, klasszikus videót (Rapha vs. Cooller, DM6, ESL duel tournament, a meccs után Rapha mélyelemzéses kommentárral illeti a visszajátszott demo fájlt) megnézted (és figyelmesen végighallgattad) volna, akkor minimum egy közelítő elképzelésed lehetne, hogy komoly szinten játszva MEKKORA intellektuális mélységei vannak a játéknak (és hogy a brutális aim mennyire egy mellékes valami), amit a csapat alapú játékmódok (TDM, CTF) csak tovább bonyolítanak.
Egy-egy komolyabb practice war vagy ligameccs után szellemileg kiég, mentálisan lefárad az ember, hiszen folyamatosan a másodperc tört része alatt hoz meg döntéseket, egyszerre több itemet/fegyvert időzít másodpercre pontosan (fejben!), miközben a csapattársaival is folyamatosan kommunikál és az ellenfél/ellenfelek fejébe is folyamatosan próbál befurakodni, és counterelni az ő törekvéseiket a megfelelő helyezkedéssel a mapon. Az, hogy közben minden fénysebességgel piff-puff, meg folyik a kép, csak a mellékes körítés. A felszín.
-
Picco
addikt
válasz laposonly11 #48 üzenetére
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
laposonly11
senior tag
Nem ismerem az overwatchot, de elég volt ránézni, és ez egy képregénygrafikás quake, így én messze elkerülöm.
De ha jobban megnézed a táblázatot amit linkeltél, akkor ott DPI és egérérzékenység(sensitivity) összértékét kell nézni, ami így az eDPI, és az az overwatch táblázatban, az első 10 játékos esetén 3600 és 9600 között van.
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz Synthwave #44 üzenetére
Ja persze troll! A trollhoz kel a provokatív stílus, ez megvan! De kellene az is, hogy nem a témához szólok hozzá! Na most ez utóbbi feltételt nem teljesítettem, így nem értem mire fel trolloztok?
"2) Teljesen csuklóból játszom, és ujjbegyekkel végzem a finomkorrekciót. Megint nem igazán releváns a témát illetően, csak mondom, mert annyira szereted a vállból hadonászást szajkózni."
- Akkor gratulálok neked, hogy ujjbeggyel nem tolod túl a pihekönnyű egeret, mert én akárhány embert kérdezek, köztük magamat is, pont hogy a "nehezebb" egérnél biztosítottabb a túlcsúszás veszélye!
Láttam elég Quake, COD, CS meccset és játszottam is, és még mindig állítom hogy sok szürkeállomány nem kell a fent említett játékokban, ahol lényegében max. egy tucat játékos ugra-bugrál és lövöldözik 30 négyzetméteren, 3 hordó és 2 láda körül! Akármennyit játszottam ezekkel, dögunalom! Mivel a szűk játéktér, ami nem is rombolható + a kevés játékos, igen csak beszűkíti a taktikázni kívánó játékosok lehetőségét (pl. a sniper ezekben a játékokban egy vicc, 10-30 méteres távolságokhoz sniper? ) ellentétben pl. egy. BF4 ahol a reflex mellé, még stratégia is kell, a hatalmas játéktér, kismillió rombolható tereptárgy, tucat épület, 64 játékos, 150 féle fegyver, tucat jármű, összehangolni az egyéneket a squadokban, a squadokat a teamben stb.-hez... ugye kismillió helyzetet tudunk itt teremteni.
Ordo est anima rerum.
-
Picco
addikt
en olyat kerek amit te szivtal, mexikoi drogkartell is fizetne erte szerintem.
szerintem az egyetlen modja hogy eldontsetek hogy kie a nagyobb ha csinalunk valami 1v1 tournamentet.
az en penzem Synthwave-n van akkor is ha felteglaba epitjuk bele a 15 eves microsoft intelli mouse szenzorat es elotte atmegyunk a kezen egy uthengerrel.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ebből azért még születhet meme, hogy "konzolshooter pubon általában top 5 vagyok, de ha ODATESZEM magam, akkor top 3, te noob".
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz laposonly11 #41 üzenetére
Na úgy látom te itt most mindenkinek jól megmondtad a megmondani valót...
Figyel, csak szólok, hogy mostanában én is a top felső harmadban vagyok a bf-ben, de rohadtul nem vagyok pro. És megnyugtatlak, ha a neten a teljesen random meccseken összefújt bandával vagy az első 5-ben, lehet te sem vagy pro. Ha egy versenyen összeeresztenek profikkal és ott megállod a helyed, na akkor vagy pro. A kettő teljesen más.
Az meg, hogy mennyire áltudományos a kolléga:
Tessék, itt egy lista, hogy az e-sport játékosok milyen DPI-vel játszanak. Láthatod, hogy a nagy része nemhogy 800, de inkább 400 DPI-vel nyomja. Ha meg neked nem hitelesek azok a videók, amik hivatalos esport versenyek közvetítései, akkor nem tudom mi az. És ott bizony rángatják az egeret. De ne csak CS lista legyen itt, mert megmondtad, hogy ahhoz nem kell agy.
Itt egy Overwatch lista is. (tudom, tudom ez sem bf, tehát nem is létezik). Érdekes, itt is a legtöbb 800 DPI fölé nem megy.De tudod mit, igazad van, Te vagy a PRO! Mindenki aki mást mond és mást csinál az hülye. Ja és abban is igazad van, hogy aki nem bf-el, mer armával játszik, annak nincs agya. Elismerem, pont. Részemről befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez már nagyon ócska troll. Legalábbis őszintén bízom benne, hogy troll, mert ha nem az, akkor van baj, nem kevés.
Be kell valljam, nehéz eldönteni, de ha mégsem az lennél, és nem csak a random provokáció okán irkálod egymásutánban az ilyen sületlenségeket (mert unatkozol, és nem tudsz produktív elfoglaltságot találni), akkor:
"na most ezt csináld egy olyan egérrel aminek nincs súlya, hogyan akarod ezt végrehajtani te szöszi?"
1.) Sötétbarna hajú férfi vagyok. Nem mintha a témát tekintve bármit is számítana, csak mondom.
2) Teljesen csuklóból játszom, és ujjbegyekkel végzem a finomkorrekciót. Megint nem igazán releváns a témát illetően, csak mondom, mert annyira szereted a vállból hadonászást szajkózni.
3.) Hogy akarom végrehajtani? Úgy, hogy annyit mozgatom azt a pihekönnyű egeret, amennyit kell. Veled ellentétben nekem nincs szükségem fél kiló nehezékre, hogy valamennyire kordában tartsam az elkrumplisodott, spasztikus karomat.
"mert nem sok agy kell ehhez a két címhez, csak reflex az meg dögunalmas,"
Ha valóban ezt gondolod a Quake-ről, akkor valami elképesztő szinten lövésed sincs a témáról (I just leave this here - igen tanulságos, bár nyilván mások számára, akik esetleg ténylegesen veszik majd a fáradságot, hogy végignézzék, hiszen a stílusodból ítélve arra jutottam, hogy te nem fogod) - bár ez nem meglepő a hat raklapnyi nettó baromság után, amit eleddig voltál kedves megosztani velünk.
"én mindig az első 5-ben, ha rátaposok akkor első 3-ban végzek,"
Még mindig nem tudom, hogy troll-e. Ha nem az (és nem hatványozottan feleslegesen gépelek), akkor erre büszke vagy, vagy mi? : D Mármint számomra létezik az első hely, és van minden más, összeráncolt szemöldökkel kísérve; ebből a szempontból egyre megy, hogy public szerverről vagy tournamentről van szó (bár public esetén négyzetesen igaz). Tudom, régi stílű hozzáállás, de ezen már nem tudok változtatni; hosszútávon azért szült némi sikerélményt.
Pápá. Téged vár 2 centin az überpro BF ( :' ) meg az Arma, szóval nem akarom a túlképzett idődet rabolni. Én is mennék már kapálni a zacskós nápolyit. Április 1-jén remélem, visszatérünk a témához.
[ Szerkesztve ]
-
-
laposonly11
senior tag
Ja bocs, lemaradt a COD, na az is csak zombiagyú reflexhuszároknak való.
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz Synthwave #29 üzenetére
"Már csak az egyszerű fizika miatt is, miszerint egy nagyobb tömeggel rendelkező test nagyobb tehetetlenséggel rendelkezik, ergo nehezebb precízen pontosan ott megállítani, ahol akarod"
Lehet hogy játszani tudsz, de fizikából bukta nem dobálni kell azt az egeret te szerencsétlen, hanem csak apró léptékben arrébb tolni 0-3 cm-re, na most ezt csináld egy olyan egérrel aminek nincs súlya, hogyan akarod ezt végrehajtani te szöszi? Persze olyan stílusban játszol ahogy akarsz, de maga pl. a "Quake", már eleve sokat elárul az hmm... szintedről!
Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem, mert nem sok agy kell ehhez a két címhez, csak reflex az meg dögunalmas, nekem marad a BF és Arma na viszlát![ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
félisten
válasz Kisgépkezelő #38 üzenetére
nagyon szép kis bicaj
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kisgépkezelő
senior tag
Vicces, hogy ezt a fajta kikönnyítést egyszer vagy fél évszázada egy másik sportban is feltalálták. Sok értelme valószínűleg ott sem volt, ezért később inkább más módszerekkel próbáltak előnyhöz jutni.
-
Tetsuo
őstag
Én csak elnevetek itt magamban.
[ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
válasz laposonly11 #26 üzenetére
Köszi, ez a hsz feldobta a napom
-
addikt
Asszem kutyaszarba léptél...
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Qtya123
őstag
Van olyan, hogy valaki rossz embert talál meg. De hogy ennyire rossz embert és ennyi sok hülyeséggel?
(btw: attól, hogy 15 éve bfezik valaki, még nem biztos, hogy pro)[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
+1
És japó Omronokat bele, swapos foglalattal, paracordot, az oldalgombok meg mehetnek Logi G Pro Wireless style, oszt csuhajja. Kell mögé egy robosztus szoftver, és akkor jó vagy.
Amúgy ha valakit annyira zavarnak a lukacsok, erre is csinálhat harisnyamodot.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"hogy az életben nem játszottál egy multi lövöldével vagy nagyon kezdő lehetsz."
:' D
I hope you are just trolling.
Bő 22 éve Quaker, több éve versenyszerűen is, uszkve 8000 órám van a franchise-ban. Miután Quake Live-ban beléptem az FFA playerek legfelsőbb echelonjába és az elo világranglistán jóideig birtokoltam a harmadik helyet, belefolytam TDM-be is, amibe sikeresen implementáltam az aim-heavy stílusomat és amiben Európa-szinten (amibe Oroszország is beletartozik) négy dobogós helyezésem volt eddig House of Quake 4v4 TDM ligában (1 arany érem (div 2-ben) és 3 ezüst (1 div 3-ban, 1 div 2-ben és legutóbb már div1-ben). Amúgy CTF-ben is simán beférek minimum div 2-be. Freiya néven (is) megtalálhatsz YT-on vagy twitch streameken. Volt még ilyen-olyan win+nyeremény (előfizetések, Humble Bundle csomagok, ilyesmik) kisebb sub-community kupákon (CA, Freezetag, duel), de az nem olyan lényeges
Emellett FPS-kocka is vagyok, jellemzően a pubkiürítő fajtából. Ha annyiszor lenne 1 dollárom, ahányszor teljesen alaptalanul azzal gyanúsítottak (játéktól függetlenül), hogy így vagy úgy csítelek, C4-es Corvette-tel járnék a PH! szerkesztőségébe, nem busszal. A számtalan, ilyen-olyan friendly LAN-okról már nem is beszélve; azon kevesek közé tartozom, akik még az elvadult internet korában is mindig viszik a baráti LAN-ok fáklyáját.
Abba meg, hogy a fizetett prók milyen beállításokat használnak, inkább bele sem megyek, mert Ribi dióhéjban össze is foglalta. Jellemzően 2000 cpi alatt, de nagyon sokan még mindig 1000 alatt vannak.
tl;dr: Nyilván vannak nálam sokkal próbbak is, de ezzel a hozzászólásoddal most NAGYON mellétrafáltál. És igen, nettó (de még bruttó is lehet) zöldséget írtál.
Már csak az egyszerű fizika miatt is, miszerint egy nagyobb tömeggel rendelkező test nagyobb tehetetlenséggel rendelkezik, ergo nehezebb precízen pontosan ott megállítani, ahol akarod (hacsak nem 3 cm/év sebességgel toládozod, mert akkor tökmindegy), mivel több erőt kell kifejtened - és pontosan emiatt a tehetetlenség miatt érezhetik a remegősebb/határozatlanabb kezű emberek komfortosabbnak a nehezebb egereket, hiszen azok a tömegükből fakadóan nem közvetítik olyan intenzitással a remegést az egérpointer felé, mintegy "megszűrve" az inputot.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Vicces, hogy még a csapból is az folyik, hogy 400 dpi-vel játszik a pro-k nagy része.
Google-t ezek szerint nem ismered, mert elég könnyű rákeresni tournamentekre és megnézni, hogy mit rángatóznak össze.
De mindenki meghajol pro trollságod előtt -
félisten
jó embert találtál a zöldség terjesztésre.Nulla tapasztalattal beszél valóban . Mond meg neki!
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
laposonly11
senior tag
válasz Synthwave #23 üzenetére
Felőlem bruttó csokit is kiálthatsz, de a hozzászólásodból látszik, hogy az életben nem játszottál egy multi lövöldével vagy nagyon kezdő lehetsz.
1. Az ízületeimet nem az teszi tönkre hogy egy egér 65 gramm vagy 200 hanem az, ha túl sok súlyt pakolok a konditeremben! Komolyan hugyosra röhögtem magamat, miket találsz ki te lány!
2. 15 év battlefield, COD stb. után, nincs gondom a motoros precizitással, csak tudod könnyebb megállítani az egeret ha az egy fél-tégla (bár attól egy pl. 175 g súly nagyon, nagyon, nagyon messze van ) mint amikor valaki minimum vagy közepes dpi-vel noobkodik ás rángatja az egeret az alátét teljes felületén... segítek nézz meg egy pro gémert: a dpi a maximumhoz közeli értéken van, és fél-1 centis mozdulatokkal játszunk, ehhez azonban nem jó a pihe könnyű irodai egér, ami a legkisebb pl. hüvelykujj pöccintéstől arréb repíti a fegyver csövét egy méterrel a játékban. Mellesleg, pont hogy az ilyen tipikus kezdő, 30 cm-es felületen huzogatom az egeret, fog a nem csak a csuklóm, hanem a vállam is hamar elfáradni.
Mondok egy példát, egyik noob haverom, olyan alacsony dpi-vel játszik, hogy pl. 3 szor kell hogy végighúzza az egerét az alátéten, pl. jobbra, hogy hátra tudjon fordulni 180 fokban, profiknál ugyanez kb. 1 cm jobbra. Ehhez azonban ahogy korábban írtam, nem jó a könnyű egérke. Ezért is találták ki a nehéz egereket a profiknak, a többiek meg úgy hadonásznak vállból ahogy akarnak, feleslegesen fárasztva magukat, soha el nem érve a kellő precizitást, ami a pontos profi játékhoz szükséges, mert vállból ez fizikai képtelenség.[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Persze, ez egyértelmű, azonban az izületeidet nem igazán tudod gyúrni.
Egyáltalán nem nevezném "feleslegesen" könnyűnek. Számomra például ez tömegkategória az abszolút ideális, mind az egérkezelési szokásaim (claw-fingertip hibrid fogás, gyors, kisebb távon söprögetést követő gyakori újrapozícionálás), mindpedig a full tropán lévő izületeim miatt; mivel egy ceruzát nem tudok úgy fogni 10 percig, hogy ne okozzon fizikai fájdalmat, a ~75 gramm feletti egerek nem irodai/netezős felhasználásra (értsd játék) alapból ki vannak lőve. 90 gramm felett már netezni sem szeretek.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
válasz Synthwave #23 üzenetére
Egy könnyebb egeret sokkal tovább tudsz pontosan használni, izommemória ide vagy oda. Nehezebb egérrel, éjszakákba nyúló játék esetében sokkal hamarabb fáradnak el az izmaid, mint egy könnyebb típussal. Ja gyúrni kell alkarra gondolom ez esetben.
Témához visszatérve elfogadnám a lyukak nélkül, így már a ló másik oldala, amikor feleslegesen könnyű az egér, amit a harisnyázott kábel próbál ellensúlyozni sajnos csak az egér elején. A hosszú évek alatt én kitapasztaltam, hogy a 90-100 g-os egereket kedvelem, de ez mindenkinek egyéni, kész.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz laposonly11 #22 üzenetére
Nettó zöldség.
Az egérkontrollt kell fejleszteni, nem (az izületeket tropára rakó és amúgy is nehézkesen használható) féltéglával ellensúlyozni a motoros precizitás hiányát (esetleg kevesebb koffeint fogyasztani vagy valamivel kordában tartani az elvonási tüneteket ).
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Dilikutya #15 üzenetére
Ha nincs súlya, akkor nem gémer!!!
Próbáltál már pl. multiban sniperrel pontos fejlövést leadni könnyű egérrel, csak mert képtelenség vele, mivel a kicsi kétmozdulatokra elmászik célzás közben a kurzor, aminek ilyenkor nem kéne, ha nincs súlya az egérnek.[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A válasz valószínűsíthetően a monitor előtt tespedve eltöltött magányos órák akkumulálódásában keresendő.
: D
-
nyunyu
félisten
Nem tudom, miért asszociálok erről az egérről a sajtreszelővel rejszolásra.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nekem csak a kábel nem annyira gyere be, amúgy eléggé megtoládoznám az asztalon.
RGB nem oszt, nem szoroz.
-
Picco
addikt
99% hogy szimplan azert tettek bele egeret hogy a fiatalabb/szelesebb retegnek (akiknek igen is igenyuk) imponaljanak. ha en fektettem volna bele £100k-t, en is raktam volna bele RGB-t...meg talan egy vekony halot a burkolat ala hogy azert ne menjen bele minden mint itt tobben jeleztek.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
addikt
válasz Dilikutya #15 üzenetére
Akinek fontos az RGB, azt nem érdekli, hogy akár egy 200grammos egérrel játszik. Ergo felesleges a lukaszgatása... Két külön bázis és mindkettőnek tettek bele felesleges hülyeséget.
Sőt az RGB gamer egeret vásárlók zöme talán még mindig azt fújja, hogy "nehezebb egérrel jobban tudok játszani".There's a device that I've been using called a whoop.
-
addikt
Keresik a réteget, akik competitive gamerek. Ezt az extra könnyű súlyból biztosra lehet venni. Sőt ez a réteg pont nem érdekelt a külsőségekben szerintem. Viszont akkor mi a francért az RGB és a harisnyázott kábel, amivel keresztbe xarják az egész, amúgy jó elgondolást?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Dilikutya
félisten
A gombok miért nem lyukasak? Ott is lehetett volna spórolni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kriszpontaz
veterán
Rakhattak volna bele egy ventilátort .
-
nubreed
veterán
Ez nagyon idiótán néz ki.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
TTomax
félisten
Látom másnak is feltűnt,hogy erről hogy a fenébe fogod a zsíros koszt letakarítani,mert ha tetszik ha nem a kezedről csak azzal lesz tele az összes lyuk,persze lehet gumikesztyűben is játszani...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Acélfarkas
senior tag
+1 gramm a fény rajta.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
twollah1976
őstag
Par honap mulva meg banyaszni kell a koszt a lukakbol.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nyunyu
félisten
Pár grammot még faraghattak volna az RGB elhagyásával.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
macman507
aktív tag
A pókok imádni fogják. Kihagyom
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
félisten
egész pofás.
-
XuChi
addikt
Ez de jó, majd takaríthatod belől a belehullot szennyeződéseket
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest