- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Ja persze troll! A trollhoz kel a provokatív stílus, ez megvan! De kellene az is, hogy nem a témához szólok hozzá! Na most ez utóbbi feltételt nem teljesítettem, így nem értem mire fel trolloztok?

"2) Teljesen csuklóból játszom, és ujjbegyekkel végzem a finomkorrekciót. Megint nem igazán releváns a témát illetően, csak mondom, mert annyira szereted a vállból hadonászást szajkózni."
- Akkor gratulálok neked, hogy ujjbeggyel nem tolod túl a pihekönnyű egeret, mert én akárhány embert kérdezek, köztük magamat is, pont hogy a "nehezebb" egérnél biztosítottabb a túlcsúszás veszélye!

Láttam elég Quake, COD, CS meccset és játszottam is, és még mindig állítom hogy sok szürkeállomány nem kell a fent említett játékokban, ahol lényegében max. egy tucat játékos ugra-bugrál és lövöldözik 30 négyzetméteren, 3 hordó és 2 láda körül! Akármennyit játszottam ezekkel, dögunalom! Mivel a szűk játéktér, ami nem is rombolható + a kevés játékos, igen csak beszűkíti a taktikázni kívánó játékosok lehetőségét (pl. a sniper ezekben a játékokban egy vicc, 10-30 méteres távolságokhoz sniper?
) ellentétben pl. egy. BF4 ahol a reflex mellé, még stratégia is kell, a hatalmas játéktér, kismillió rombolható tereptárgy, tucat épület, 64 játékos, 150 féle fegyver, tucat jármű, összehangolni az egyéneket a squadokban, a squadokat a teamben stb.-hez... ugye kismillió helyzetet tudunk itt teremteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Ubuntu Linux
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ellentétben pl. egy. BF4 ahol a reflex mellé, még stratégia is kell, a hatalmas játéktér, kismillió rombolható tereptárgy, tucat épület, 64 játékos, 150 féle fegyver, tucat jármű, összehangolni az egyéneket a squadokban, a squadokat a teamben stb.-hez... ugye kismillió helyzetet tudunk itt teremteni.