- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave
üzenetére
"amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460." Itt is látszik, mennyire képben vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Na tessék provokálni, kérem szépen, ennyire hogy lehet félreérteni egy hasonlatot? Ennyi erővel én is megvehetném a 3 000 000 Ft os laptopot, nem csak a 400 000 est amivel most tolom, mert kevés a "felhőtlen" élvezethez.
"Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )"
- Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam, te akarsz Paksot rakni Quake alá?!
Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.