- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
-
Qtya123
őstag
válasz
laposonly11 #41 üzenetére
Na úgy látom te itt most mindenkinek jól megmondtad a megmondani valót...
Figyel, csak szólok, hogy mostanában én is a top felső harmadban vagyok a bf-ben, de rohadtul nem vagyok pro. És megnyugtatlak, ha a neten a teljesen random meccseken összefújt bandával vagy az első 5-ben, lehet te sem vagy pro. Ha egy versenyen összeeresztenek profikkal és ott megállod a helyed, na akkor vagy pro. A kettő teljesen más.
Az meg, hogy mennyire áltudományos a kolléga:
Tessék, itt egy lista, hogy az e-sport játékosok milyen DPI-vel játszanak. Láthatod, hogy a nagy része nemhogy 800, de inkább 400 DPI-vel nyomja. Ha meg neked nem hitelesek azok a videók, amik hivatalos esport versenyek közvetítései, akkor nem tudom mi az. És ott bizony rángatják az egeret. De ne csak CS lista legyen itt, mert megmondtad, hogy ahhoz nem kell agy.
Itt egy Overwatch lista is. (tudom, tudom ez sem bf, tehát nem is létezik). Érdekes, itt is a legtöbb 800 DPI fölé nem megy.De tudod mit, igazad van, Te vagy a PRO! Mindenki aki mást mond és mást csinál az hülye. Ja és abban is igazad van, hogy aki nem bf-el, mer armával játszik, annak nincs agya. Elismerem, pont. Részemről befejeztem.
-
Qtya123
őstag
válasz
laposonly11 #26 üzenetére
Van olyan, hogy valaki rossz embert talál meg. De hogy ennyire rossz embert és ennyi sok hülyeséggel?
(btw: attól, hogy 15 éve bfezik valaki, még nem biztos, hogy pro)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Linux kezdőknek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Villanyszerelés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Google Chrome
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest