Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
"Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem"
Én semmire sem tartom az internetes multiplayert, nem veszem komolyan a versenyeket, nekem a multi csúcsa a LAN-on pizzával és sörrel lődözni kicsit, de ilyet kijelenteni "profi" Battlefield játékosként, hogy lenézed a CS-t, CoD-ot játszókat, mezei büdös paraszt hozzáállás. Mondom úgy, hogy szerintem a CS egy rakás kaki. Profi eleve nem jelenti ki olyat, hogy lenéz más versenyszámokat.
Erről eszembe jut, hogy Lugosi Béla annak idején azért nem vállalta az 1931-es Frankensteinben a szörny szerepét, mert színészileg nem tartotta érdekesnek, hogy csak hörögjön, morogjon, vánszorogjon. Boris Karloff elvállalta, ma is ő a szörny legismertebb megformálója. A sors iróniája, hogy később, lecsúszott színészként haladó morfinista korában Lugosi csak elvállalta a szerepet egy sokadik folytatásban vagy miben, de nem sikerült maradandót alkotnia abban, amihez túl jónak tartotta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest