Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11
üzenetére
"Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem"
Én semmire sem tartom az internetes multiplayert, nem veszem komolyan a versenyeket, nekem a multi csúcsa a LAN-on pizzával és sörrel lődözni kicsit, de ilyet kijelenteni "profi" Battlefield játékosként, hogy lenézed a CS-t, CoD-ot játszókat, mezei büdös paraszt hozzáállás. Mondom úgy, hogy szerintem a CS egy rakás kaki. Profi eleve nem jelenti ki olyat, hogy lenéz más versenyszámokat.
Erről eszembe jut, hogy Lugosi Béla annak idején azért nem vállalta az 1931-es Frankensteinben a szörny szerepét, mert színészileg nem tartotta érdekesnek, hogy csak hörögjön, morogjon, vánszorogjon. Boris Karloff elvállalta, ma is ő a szörny legismertebb megformálója. A sors iróniája, hogy később, lecsúszott színészként haladó morfinista korában Lugosi csak elvállalta a szerepet egy sokadik folytatásban vagy miben, de nem sikerült maradandót alkotnia abban, amihez túl jónak tartotta magát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- JBL Charge 5
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest