Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
laposonly11 #40 üzenetére
"Csak mellékesen nem csak a Quakereket de a CS-seket is lenézem"
Én semmire sem tartom az internetes multiplayert, nem veszem komolyan a versenyeket, nekem a multi csúcsa a LAN-on pizzával és sörrel lődözni kicsit, de ilyet kijelenteni "profi" Battlefield játékosként, hogy lenézed a CS-t, CoD-ot játszókat, mezei büdös paraszt hozzáállás. Mondom úgy, hogy szerintem a CS egy rakás kaki. Profi eleve nem jelenti ki olyat, hogy lenéz más versenyszámokat.
Erről eszembe jut, hogy Lugosi Béla annak idején azért nem vállalta az 1931-es Frankensteinben a szörny szerepét, mert színészileg nem tartotta érdekesnek, hogy csak hörögjön, morogjon, vánszorogjon. Boris Karloff elvállalta, ma is ő a szörny legismertebb megformálója. A sors iróniája, hogy később, lecsúszott színészként haladó morfinista korában Lugosi csak elvállalta a szerepet egy sokadik folytatásban vagy miben, de nem sikerült maradandót alkotnia abban, amihez túl jónak tartotta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest