- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz Synthwave #64 üzenetére
"amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460." Itt is látszik, mennyire képben vagy.
- Na tessék provokálni, kérem szépen, ennyire hogy lehet félreérteni egy hasonlatot? Ennyi erővel én is megvehetném a 3 000 000 Ft os laptopot, nem csak a 400 000 est amivel most tolom, mert kevés a "felhőtlen" élvezethez.
"Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )"
- Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam, te akarsz Paksot rakni Quake alá?! Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.
Ordo est anima rerum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest