Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
"amúgy azért a felhőtlen élvezethez nem árt alá egy minél magasabb órajelű Sandy i3, 4 GB DDR3 meg egy GTX 460." Itt is látszik, mennyire képben vagy.
- Na tessék provokálni, kérem szépen, ennyire hogy lehet félreérteni egy hasonlatot? Ennyi erővel én is megvehetném a 3 000 000 Ft os laptopot, nem csak a 400 000 est amivel most tolom, mert kevés a "felhőtlen" élvezethez.
"Az meg milyen ócska "argument" már, hogy valami azért tré, mert nem kell hozzá atomerőmű. De ezért találták fel számodra a multiplatform konzolshootereket és a HDMI kábelt. )"
- Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam, te akarsz Paksot rakni Quake alá?!
Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem. Multiplatform Konzolshooterek?! Szinte nemlétező kategória az amit állítasz, viszont konzolokra van egy két cím, ami szinte mind konzol exkluzív, ezeket viszont lényegében soha nem adták ki PC-re (talán Halo + egy két cím kivétel), olyan viszont van hogy nem csak PC-re adnak ki shootert, hanem konzolra is átírják. De pl. egy Armát azért megnéznék konzolon, ott az alulórajelezett gyenge AMD procikkal, nem csoda ha nem menne egy rendes multi.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest