- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11 #57 üzenetére
Á. Ez maximum a környezetedben igaz; rengetegen (fizetett prókat és mezei mid-/high skill játékosokat is bőven beleértve) használnak könnyű (~70-85 gramm) és középsúlyú (~86-105 gramm) egereket. Kvékereknek pl. kb. a 90 %-a. Egy gamer egérlegendát nem fogsz tudni mondani, ami ennél nehezebb.
A gyártók egyrészről azért gyártanak téglákat is, mert vannak, akik direkt ilyet keresnek, ergo van piaca, másrészt a tömegnövekedés bizonyos esetekben átfedésben van a gátlástalan marketinggel; a sok fölöslegesen belepakolt fícsör (mint pl. súlyozhatóság, LCD-kijelzők, iszonyat merev harisnyázott kábelek, fémek használata a burkolaton stb.), ami arra hivatott, hogy a laikusok figyelmét felkeltse, szimplán ezzel jár.
"Azt én sem értem, láttam ott 69 cm es körbefordulást is,"
Persze, hogy láttál. Az 34,5 cm/180 ° --> low sens, de nem nagyon low - elég elterjedt dolog. Simán egy mozdulat a padon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest