- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11 #70 üzenetére
Nem értettem félre a hasonlatot, az szimplán csak rossz volt.
"Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam?"
Itt:
"Ha majd én is lecsúszott drogos leszek, és nem fog telni a legújabb PC-re, sőt semmilyenre sem, akkor valóban kénytelen leszek pl. Quakezni vagy CS-zni mert az, egy lomtalanításkor is gyakran lehet találni Pentium 4-es gépen is lazán elmegy, és valóban drogosként szinte biztos hogy nem lesz optimális az agy-kéz koordináció, pláne a reflexeim! "
Csak értelmezve kell olvasni. Milyen tré a Kvéjk, hogy még egy szakadt pénégyen is elmegy. Kivéve, hogy up-to-date a legtöbb nem igazán, hacsak nem akarsz masszívan hajat tépni.
A játékok gépigényéhez (stabil frame rate-ek és megfelelő reszponzivitás mellett) semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok alájuk rakni, vagy mit nem. Van az elégséges vas és van az elégtelen - amibe a kukázott P4 bőven beletartozik.
"Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem."
Nem gond, bármikor szívesen. Az írásaidból látszik, hogy nem oszt, nem szoroz, de legalább van képátló a bumpmaplensflare hegyek számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest