- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
laposonly11 #41 üzenetére
Na úgy látom te itt most mindenkinek jól megmondtad a megmondani valót...
Figyel, csak szólok, hogy mostanában én is a top felső harmadban vagyok a bf-ben, de rohadtul nem vagyok pro. És megnyugtatlak, ha a neten a teljesen random meccseken összefújt bandával vagy az első 5-ben, lehet te sem vagy pro. Ha egy versenyen összeeresztenek profikkal és ott megállod a helyed, na akkor vagy pro. A kettő teljesen más.
Az meg, hogy mennyire áltudományos a kolléga:
Tessék, itt egy lista, hogy az e-sport játékosok milyen DPI-vel játszanak. Láthatod, hogy a nagy része nemhogy 800, de inkább 400 DPI-vel nyomja. Ha meg neked nem hitelesek azok a videók, amik hivatalos esport versenyek közvetítései, akkor nem tudom mi az. És ott bizony rángatják az egeret. De ne csak CS lista legyen itt, mert megmondtad, hogy ahhoz nem kell agy.
Itt egy Overwatch lista is. (tudom, tudom ez sem bf, tehát nem is létezik). Érdekes, itt is a legtöbb 800 DPI fölé nem megy.De tudod mit, igazad van, Te vagy a PRO! Mindenki aki mást mond és mást csinál az hülye. Ja és abban is igazad van, hogy aki nem bf-el, mer armával játszik, annak nincs agya. Elismerem, pont. Részemről befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest