- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Jakesz
addikt
válasz
Wind-Storm #2473 üzenetére
Nyilván a pénz áll a dologban, de a fizetős dolgok beüzemeléséhez nem kellett volna teljesen újraírni az oldalt, hanem maradhatott volna a meglevő design kiegészítve az új fizetős funkciókkal.
-
danih
veterán
Plz Help.
Hol látom a már elküldött/még függőben levő értékeléseket? Hol az összesítésük?
Nem találom. -
DeathAdder
veterán
Óóóóó köszönöm szépen
kb 40 percet vett el az életemből de sikerült megtalálni , hogy hogyan kell egy hirdetést kitörölni
Nagyobb kódexel is el lehettett volna rejteni.
Kíváncsi vagyok, hogy Pista bácsinak mikor fog sikerülni ezt megcsinálni, ha itt egyes fórumozók sem tudják.Ez jellemző a magyar gazdaságra,politikára. Ha valami kerek és gurul, abból is szögletest kell csinálni. Sokszor le kell ülnöm és átgonolni ha egy hivatali irományt olvasok, mert sokszor nem értem meg elsőre
-
ABE
őstag
"Néha lehetnénk kicsit türelmesebbek is, vagy rosszul gondolom?"
Ugyan már... Egyszerűbb kiengedni a fáradt gőzt, egyből az oldal hanyatlását és bukását vizionálni, a Hardverapró elhagyásával dobálózni.
Még egy napja sem megy az új HA, nyilvánvalóan kell némi idő, mire mindent sikerül stabilra és jól használhatóra beállítani, s a visszajelzések alapján ki tudják alakítani a legjobb kompromisszumot kinézetben, működésben. Ahhoz képest, hogy a felhasználók ingyen kaptak évekig egy jól használható felületet az üzleteléshez, most cserébe a hála a türelmetlenség, a fikázás, a hiszti.
Nyilvánvalóan az üzemeltetők célja az, hogy egy összességében jobb rendszert alakítsanak ki, és elégedettek legyenek a felhasználók. Parci írta is a hozzászólások közt, hogy foglalkoznak a hibákkal, figyelik a visszajelzéseket, de nem tudnak mindent azonnal megcsinálni. Természetes dolog, hogy minden komoly változásnál sok elégedetlenség van, nem lehet mindenkinek megfelelni, de azért sokan magukba nézhetnének, hogy ők hogyan élnék meg, ha a kemény munkájukat ilyen letámadó stílusban "díjaznák", mint amit itt kapnak Parciék.
-
mobileman
senior tag
Új fejlemény, ha nem írták még volna le, hogy azok, akik nem tudnak belépni, a megoldás az, hogy pl. belépnek a prohardverre, és utána megnyithatja a hardveraprót, akkor már bejelentkezve lesz!
-
vhunor
őstag
válasz
cadeyrn #2439 üzenetére
Első blikkre is látok más furcsaságokat is a kódban, de majd este lesz időm megnézni talán.
Mondjuk mi a legutóbbi rendszerbevezetésnél akkora terheléstesztet eresztettünk rá, hogy kettéállt a füle, aztán mégis csuklott élesben.
szerk.: mondjuk change management esettanulmánynak kiválóan megfelelne ez
.
-
knyitogato
őstag
A változások (nem csak a kinézet, bár az a mélypont) nekem sem tetszenek
-
ps.clint
csendes tag
Megtaláltam a megoldást a gyors kategória váltásra
http://hardverapro.hu/oldal/sitemap ez működik
-
DoxaM
aktív tag
amúgy 320as külső WD My book eladó, ha éppen valaki ilyet keres 14k 100%os hd sentinel van, minden zsír, bp
-
mexel
veterán
válasz
V.Stryker #2424 üzenetére
Off: szereltél is már autót, vagy ezt csak hallottad valakitő? Nekem volt sok német és francia autóm is, és szereltem is nagy részüket. Mára már pláne nem igaz ez az állítás. Persze ebbe nem itt kell most belemenni, sőt egyáltalán nem kell majd belemenni az örök kérdésbe ami nem is lenne lényeges ha nem fújnák fel sokan.
-
BadGe
aktív tag
válasz
BlackPriest #2478 üzenetére
igen, ilyesmire gondoltam, remélem nem negatív ionok csaptak át belőle. ge.
-
pelda10
tag
Én remélem ez csak átmeneti,és rájönnek hogy jobb,ha visszarákják a régi hardveraprót.Mert így a felhasználók 80%-át elvesztik.
-
havasa
aktív tag
Még nem biztos, simát lehet még tökéletes az oldal. De a lapcsalád imidzsét a topicot olvasva elég sok ember szemében lerombolta, nem kicsit... nagyon. Túl sok a Bug és egy E-commerce oldalnál nem biztos, hogy jó dolog az open beta, mert sok embernek esetleg a megélhetését biztosítja(ők a legboldogabbak most). Igazából nem is értem az open bétát, a fejlesztőknek nem futotta dev. serverre?
Meg se lepödök, mert a fejlesztő cég saját oldalán egy designtervre sem futotta. Kis pénz, kis foci...(#2468) Rolci: miért kellene ingyenesnek lennie, közöm nincs az oldalhoz, de lehetséges, hogy a reklámbevételen nem fedezték még a fenntartást sem. Amennyit fizetni kell a plussz UP-okért, az teljesen vállalható. Más kérdés, hogy a jelenlegi helyzetet látva egyszerűbb lett volna ezt kb +20 formmal implementálni a régi HA-ba.(nem értek a webfejlesztéshez)
-
-
Donnos
tag
Hát...Számomra ez így átláthatatlan!Lehet én vagyok buta vagy túlságosan hozzászoktam a régihez de még az expresszen is könnyebben megtalálom a dolgokat:S
Tegnap sikerült feladnom 1 hirdetést este még 2x 3x be tudtam lépni utána nem csak ma másik böngészővel és a hirdetésem eltűnt:S....
Sajnos van egy olyan érzésem mi itt panaszkodhatunk de ez az oldal maradni fog...
-
Rolci
tag
válasz
BlackPriest #2472 üzenetére
Eddig ingyen dolgoztak?
-
Lasy
veterán
mobilról még meg sem néztem, de chrome alól kicsit nyögvenyelősen megy.
Viszont mint látom összes csak 2 ingyenes up van, ami azt jelenti, hogy csak 1 hirdetést tudom napi kétszer uppoltatni, a többi már fizetős?
hmmm hmmmaz időzített upp nem rossz, de nagyon szokni kell még.
-
BadGe
aktív tag
Vote! basszus, fizessünk fejenként 100 ft-ot és használjuk a régit!
vagy: írjuk meg újra a régi engine-t, bár az többe kerülne
vagy: vegyük meg a régi hardverapró forrását és üzemeltessük.. mondjuk az sem lenne olcsó.
vagy: nemtom.
ge.(szerk: ja már felvetődött korábban is)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
BlackPriest #2466 üzenetére
Azt hiszem a feedback már megvan...sőt folyamatosan folyik befele.
-
Rolci
tag
Az emberek hozzáállása és szakértelme. Csupán ennyi köze van hozzá. Szerintem. Nehogy valakit megsértsek ez a véleményem. Minek a sok változtatás és újítás, ha csak káosz lesz belőle. És utána csak rosszabb lesz???!! Na ezt nem értem. Nem az én pénzem?? Körülnéztél már, hogy mi mindenért kell fizetni majd ami eddig ingyen volt? Köszönöm de ez nekem már undorító kezd lenni, hogy ide is betört ez a "húzzuk le a népet".
Még egyszer bocsi, ha valakit ezzel megsértettem!Azért valaki mondjuk elmagyarázhatná: Miért kellett váltani ha nem a pénzért?!
-
Gyerekek! Kétségbe vagyok esve.Mi ez a kommersz fos?Mi ez a FOS?
Nem egy és nem kettő sokak által használt weboldal frissülésénél szokott kitörni "vissza a régit" típusú ajvékolás,de jelen esetben ez nagyon helytálló.Tökre nem átlátható.Ez a gagyi színezés bántja a szemet.Kevesebb hirdetés látható,mint régen.Nem letisztult.
Gyorsan p*csázzátok el azt,aki a design kitalálta.Az eredeti hp-nak tökéletes volt az elrendezése meg minden.Elég lett volna beépíteni a fizetős modult meg ami kell hozzá.
Egyet értek azzal,hogy a lapcsalád működéséhez anyagilag hozzá kell járulni,mert tényleg minőségi munkát végeztek,de ez.......Akárcsak Ph!-ra,ide is benéztem pár óránként.Olyan volt,mint másnak napközben csokit rágcsálni.Feltételezem nem lesz olyan gomb,hogy old school kinézetre váltás...Kvára elbasztátok most a kedvem.
-
ps.clint
csendes tag
Eddig tartottam magam és csak olvastam a sok negatív kritikát. Úgy voltam vele, hogy minden változáshoz idő kell és majd ez is csiszolódik még.
A HA egy rendszeres része volt a napomnak, reggel kv közben délben kajálás után és este ágyban fekve csak úgy felmentem árakat nézegetni, apróimat rendezgetni.
Most minden megdőlni látszik, nem csak azért mert a dizájn átláthatatlan hanem mert az új rendszer is nehezen alkalmazható. Nagyon sokan leírták már, hogy a színek borzalmasak és hiányoznak a keretek, amitől most minden egybefolyik. Arról már le tettem, hogy Firefoxról belépjek, mert bármit törlök állítok istennek se lép be. Úgyhogy marad az iE (nagy örömöre). Nem is erről szeretnék írni hanem inkább a mobil platformról.
SAMSUNG GALAXY 2 - Opera MINI
Az elrendezéshez még hozzá lehetne szokni, gondoltam magamban, majd felmentem mobilról és Opera Mini alatt kezelhetetlenné vált az egész. Kezdve azzal, hogy 3 másodpercenként kiléptet majd megkérdezi, hogy kívánom e megváltoztatni a jelszavamat.
Mivel középre kerültek a kategóriák minden alkategóriánál keresgélnem kell, hogy hova is kell zoomolnom, természetesen minden klikkelésnél meg akarja változtatni a jelszavam, amit én nem akarok.Továbbá mobilon nem tudom kikapcsolni azt a csodás barna felhőt vagy mi az.
Nem kevés bonyodalom után eljutottam végre a keresett termékig, legyen ez most DDR3 RAM. A megjelenő hirdetések mobilon olyan aprók, hogy azoknak csak az árát látom, ha pedig automatikus nagyítást nyomok akkor a hirdetés első betűje kitölti az egész kijelzőmet. Egyszóval manuálisan kell beállítanom a zoomot minden egyes új linkre kattintás után.
A korábbi rendszernél minden klappolt, olvasható és átlátható volt mobilról is.
-
sgery
őstag
válasz
BlackPriest #2451 üzenetére
Ingyen nincs semmi se. Ez befektetés volt (bár annak ritka rossz), ami rajtam fog megtérülni ha itt maradok, illetve minden HA használón.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Akkor lehet indítani előtt egy topikot vagy kérdőívet feldobatni, hogy mi a user véleménye. Egy új, fizetős hardverapró vagy a régi lapcsaládot egy kis összegért használni, ha az anyagiakkal van gond.
GrandeP
Ezen akkorát nyerítettem, hogy zengett az iroda.
-
zed1983
őstag
Engem legjobban az zavar, hogy nekem egybefolynak a hirdetések!
Minden hirdetésnek lehetne valami sötét, mondjuk fekete keret vagy az alján egy vastagabb elválasztó vonal!
És a hirdetések oszlopát középre igazítanám!
Én most win7 és opera 11.60-at használok
Bejelentkezés elsőre ment, viszont a privátokat nem találom...
-
GrandeP
addikt
Kit kell lecopni, h fel tudjak adni egy hirdetést?!
-
-
LÁZ
addikt
válasz
csucsbicep #2448 üzenetére
akkor te egy szerencsés ember vagy
-
Ateszzero
őstag
Remélem a PH megbízhatóságot nem fogjátok kitörölni. Amíg működik, addig nyugodtan fogok itt nézelődni dolgok után.
-
Rolci
tag
válasz
Gondolod? Úgy legyen.
-
Womb
senior tag
Nagyon kemény a frontvonal.
Az életbe nem láttam ennyi sz@rdobálást ezen a fórumon, pedig megéltem itt már egy s mást. -
BadGe
aktív tag
Sziasztok,
jelent már meg valahol értekezés / infó arról, hogy az új hardverapró miért pont olyan lett amilyennek látjuk? pl.: eladás ösztönző dizájn? trendi világos? trendi átláthatóbb? Elmozdulás a nem geek szaktársak irányába? Vagy szimpla cash-cow effect?
thx
ge. -
BlackPriest
őstag
Azért ez kicsit erős részedről. igénybe vettél egy ingyenes szolgáltatást, amit sokan, sok melóval üzemeltettek és most úgy döntöttek váltani kell. És ha sokba is került, abban biztos vagyok, hogy nem a te pénzedbe.
Ha kikerül a végleges verzió, amire a fejlesztő is azt mondja, hogy kész, működik és még akkor is szar lesz, na akkor lehet elkezdeni sopánkodni, de még akkor sem kel fizetni érte...
-
Bengio
tag
válasz
vlcsko82 #2430 üzenetére
egyértelmű, hogy az nem is lenne pénz érte.
Én személy szerint a kötelező szintű értékelést sem erőltetném, nem értem hogy a pirospont-feketepont dolog miért nem volt "elég"? Ha valaki csak feljön megtalál X hardvert, másnap megveszi személyesen, lehet, hogy csak 5 év múlva jön újra a HA-ra valamiért.. Ezzel is csak a macera van (szerintem). Ha ki akartam deríteni valakiről, hogy megbízható-e, azt eddig is meg tudtam tenni.
-
Ranagol_5
senior tag
1, Mivel itt az emberek üzletelnek, a "funkció kiesés"-ek miatt elesnek jópár ezer forinttól. (gondolom én)
2, Ennél fogva nem így kéne ezt tesztelni, hanem felelőségtudattal összekötve.
3, Nem a plusz oldal megnyitásáról van szó, de úgy látom te nem sokat használtad eddig az aprót, vagy nem úgy, mint mások.
4, Az utóbbi kijelentésem alapján pedig kár is rád szót fecsérelni.No offense, csak válaszoltam.
-
prmcsk
addikt
válasz
DeathAdder #2418 üzenetére
Ebben a hsz.-ban el van rejtve a törlés megfejtés, találd meg, ha tudod...
-
Ateszzero
őstag
Hú, látom nem csak nekem nem tetszik az új hardverapród.Sajnos, ennek már csak a neve az, amit nem érdemelt ki.
Én azért szerettem a hardveraprót mert itt minden egyes telefongomb darabkát megtaláltam, és lehetett csere-berélgetni meg jókat fórumozni, és ezt mind teljesen ingyen.
Gondolom még nincs kész minden , de azért megkérdem , a megbízhatósági pontokkal és a rangok név alá kiírásával mi lesz?
Maga a stílus nem rossz, egy-két szín még zavaró, pl a háttér is, de gondolom lesznek skinek..
Meddig lesz ingyenesen érvényes egy hirdetés? Nem találtam a GY.I.K.-et.
Remélem hogy a hirdetésekért való fizetést csak viccnek szántátok. Ha mégsem, akkor jó lenne kedvezményekkel jutalmazni rangok vagy megbízhatóság alapján.
Én szorítok hogy valami életképes, működő oldalt hozzatok létre.Herby:: Csatlakozom , csak tegyék vissza a régi HA-t.
-
Rolci
tag
Nekem sem ment a hirdetés feladás. Komolyan, hogyan gondolják ezek...
Miért kell tönkretenni azt ami működik. Miért volt erre szükség? Biztos valaki felmarkolt egy csomó pénzt ezér a kalap f....-t. Mi meg majd kifizetjük ezt a sz@rt! Szét vet az ideg!Ezért tart itt az egész ország, mert eszetlenül csinálják a nagy semmit a sok pénzért és ezt is mi szívjuk meg. GRATULÁKOK!!!!! SZÉP VOLT FIUK! -
mr. w.
csendes tag
gondoljatok csak bele mi lett pl az auto v elektronikai piacbol...
mindennel ezt csinaljak a vilagban. "joleszazneked" minel tobb idot tolt a user semleges/haszontalan/felesleges dolgokkal annal kisebb veszelyt jelent A Rendszernek.
....enis ilyen faxsagokat irkalok ahelyett h csinalnam azt a 40giganyi digitalis iszonyatot ami a desktopon hever -
cadeyrn
aktív tag
Az, hogy Chrome alatt nem lehet belépni _még mindig_, ijesztő. Jelenleg a második legelterjedtebb böngésző, ráadásul a PH! közönségét elnézve itt valószínűleg a leggyakoribb.
Sebaj, nézzünk inkább mást.DESIGN
Adblock plus, Ghostery és Flashblock kiegészítőkkel egészen letiszult ugyan a lap, de a színválasztás, az elrendezés és a betűméret borzalmasan távol van az optimálistól. Ez nem nagy trükk, meg kell nézni néhány profi e-commerce designt a nagyoktól, és lőn.HOZZÁÁLLÁS
Ha egy pénzesnek ígérkező dolog ennyire dögöcve áll át, azt nem fogják használni, ez szimpla tény.
Az oldal része volt egy jelenleg aktív, működő, közösségi-jellegű lapcsaládnak - onnan leválasztani szerintem agresszív nem előrelátó lépés volt.
A terhelést tesztelni NAGYON sok eszköz létezik, pl. jmeter, de itt egy vagonnyi. Hónapokig hajnali 4-kor keltem, hogy anno terheléses teszteket végezzünk az oldalon meg a bétán, stb., hogy majd bírja-e, tudniillik olyankor gyk. nincs látogató.RÉGI vs. ÚJ
A régi HA elavult és buta, ez sajnos tény, mondom annak ellenére, hogy szerettem. Se értékelés, se fizetési rendszer, stb., így az újra szükség van.KÓD
Viszont az "új" meg olyan, mintha a fiókból szedtétek volna ki, ahova valami okosság 2005-ben száműzte.
Inline CSS a body után, mivan!? ID a head szekciónak?! Melyik vérpistike programozta ezt?
/ 13 éve webezek, tényleg tudom, miről van szó /Az olyanokat már nem említem, hogy a kommenteknél látszik a <br /> tag, ilyenek becsúszhatnak. A fentiek nem.
backend
Könyörgöm sürgősen cseréljétek ki a lighttpd-t nginx-re, amit most használtok, az eltűnteti és egy másik dimenzióba száműzi a memóriát.
SZERK
Bocs, látom van apache is.
nginx + php-fpm, és lőjétek ki az űrbe a lighttpd + apache kombót.Mivel belépni még nem tudtam, ez csak a kinti felületről alkotott véleményem.
-
xstyle
tag
Nem értesz az emberek lelki világához.
Ha az oldal felső 1/3-ra ki lett volna írva, hogy a következő 2 hétben bét teszt van illetve, hogy átállás, akkor úgy áll hozzá, az ember.
De most jelenleg ez olyan, hogy valamikor azt mondták, hogy egyszer majd futnod kell ebben az évben azonnal, mikor felhívunk telefonon.
Majd nem hívnak sokáig sokáig, már el is felejted és egyszer csak csörög a telefon, éppen a meztelenül WC-n ülsz elkezdesz futni ,de még mindig van 1 bibi nem mondták meddig kell futni.Tehát, miből tartott volna 1 piros soron kiírni, hogy mostantól ... ig átállás lesz a kellemetlenségekért elnézést, a javaslatokat , hibákat ide kéretik jelezni ?
-
r3dsnake
nagyúr
amúgy volt már egyetlen pozitív visszajelzés eddig? (tényleg érdekel, valamint az indoklás is hozzá)
-
DeathAdder
veterán
válasz
Plazmacucci #2422 üzenetére
Azt hiszem én is befelyeztem HA s pályafutásomat!
Csak a régi HA idejében eladtam egy terméket és nem lehetett akkor törölni, most meg fogalmam nincs hogy hogyan kell kitörölni egy hirdetést!
Fő hogy van új oldal, kérdés hogy a nálamnál nagyobb analfabéták hogyan fogják tudni kitörölni? Mert én biztosan az vagyok ha még ezt sem tudom megcsinálni.
Nem lehet mindenki olyan okos hogy megtalálja ezt az opciót. -
Telegdy
aktív tag
Én még vártam is az újításokat, bár nem arra számítottam, hogy egy teljesen új motorra fog épülni az egész. Véleményem szerint sokkal jobb ötlet lett volna csak kicsit bővíteni a funkciókat, és a dizájnt frissíteni. A régi oldal szinte teljesen megfelelt az elvárásoknak, tényleg csak a hirdetéseket kellett volna egy szkripttel ritkítani.
Ellenben az új oldal nevetséges, ennél rosszabb, félkészebb dizájnt már rég nem láttam. Összefolynak a dolgok, nem lehet rajta kiigazodni, egyszerűen csak hibás konstrukció. Kíváncsi leszek, megállja-e majd a helyét. -
losi73
senior tag
.
-
danih
veterán
válasz
Winner_hun #2415 üzenetére
+100 internet Önnek, a privátokkal kapcsolatban nekem is ez a nyűgöm. PH-ra irányítás lesz, ahol a PÜ anonim is ráadásul.
Érdekes, ez ellen mint tennének? -
V.Stryker
nagyúr
Ezt pártolom. Ha nem vásárolnék semmit, csak árakat néznék, akkor is évi egy ezrest nekem is simán megér,hogy a RÉGI hardverapróhoz legyen jogosultságom. Hol lehet fizetni?
Nordic: ugyanaz a gond,mint a német vs francia autóknál. Amit a német megcsinál egy darab vassal és két csavarral, azt a francia egy zsák alkatrészből. Átláthatatlanabb, csicsásabb és szarabb. Ami egyszer jó, bevált, letisztult, tolong rajta a nép úgy,hogy esténként belassult, akkor azt mi a fészkes fenéért kell megváltoztatni??? Gondolom azért mert látták mennyien vannak rajta és akkor jött az ötlet,hogy ebből több pénzt is lehetne csinálni,mint ami bejön a reklámból és ha alátennénk egy külön oldalt,új dizájnal és fizetős lenne, akkor ez a rengeteg ember mind ott vásárolhatna és több pénzt hozna. Hát ez nem látszik, hogy bejönne...
Itt az ideje,hogy tudjuk hova ajánljuk fel az idei adónk 1%-át.
-
válasz
DeathAdder #2418 üzenetére
Én meg sem próbálok már itt hirdetni, pedig a fentebb írt off szövegemet nem viccből írtam.
-
CheeBee
csendes tag
Véleményem szerint az újítás sok embert fog elűzni innen ami nem gyengén lesz érezhető az elkövetkezendő hetekben/hónapokban.
Ami pedig engem illet, egy netbookra szerettem volna szert tenni a közeljövőben, de ha nem fog továbbra sem beengedni az oldal, vagy lehal a forgalom, megyek a Vaterára.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
V.Stryker #2396 üzenetére
Én akár honnan nézem ez szerintem most sem változott. A hirdető ugyanúgy be tud tenni egy linket, ami a pH!-ra mutat, ugyanúgy utána lehet keresni egy terméknek. Ja hogy most már meg kell nyitni egy plusz lapot a böngészőbe? Azt nem hiszem, hogy olyan nagy időkiesés lenne. Ja és ahogy láttam, az itteni termékekhez is hozzá lehet szólni, szóval komolyan nem értem mi a gond.
Bagira01, Def26: Egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani, de sok vélemény szimplán akkora bunkósággal van megfogalmazva, hogy az kicsit fölcsapta az agyvizem. Én is látom a problémákat, bugokat, de mint mondták ez egy tesztidőszak, és miután a bugokat kigyomlálták, a hibákat kijavították, utána foglalkoznak majd a külsővel. Néha lehetnénk kicsit türelmesebbek is, vagy rosszul gondolom?
Napfénysüti: Pont ott a hangsúly, hogy a kinézeten bőven lesz mit csiszolni. Mit érnénk olyan oldallal, ami szép, igényes, de mondjuk nem működik csak a funkciók 10%-a?
-
havasa
aktív tag
Visszatérve a kategóriákhoz, pl ha keresni akarok egy PCIe nV Videókártyát, nekem teljesen feleslegesen csinál 3 lekérdezést a termékekben(mire kiválasztom a megfelelő alkategóriát) és feleslegesen frissíti a Gridet 3X (ez jelenleg 15!!! sec). Értem én, hogy automatikusan feleslegesen lefut 3 lekérdezés, egy egyszerű "keresés" gombbal ez elkerülhető lenne, vagy legelább power usereknek kikapcsolható lenne az automatikus keresés/grid frissítése...vagy a keresés menübe be lehetne tenni az alkategóriákat(jelenleg nem működnek)
-
DeathAdder
veterán
6(!) perce keresem hogyan kell kitörölni egyik hirdetésem.
Ne segítsetek, kíváncsi vagyok mikorra sikerül! -
Komcsi
tag
Nálam sem működik a belépés.. Azt írja be vagyok, de mégse!
Ettől féltem a legjobban, átmentünk Vatera, Teszvesz szintre. Elhiszem hogy nem egyszerű fent tartani egy ilyen minőségi oldalt, de legalább a dizájn megmaradt volna. Minden megy át ebbe a kocka, nagybetűs, összevisszaságba.. -
prmcsk
addikt
Ez kész, ezen kifeküdtem...
De ha már vélemény...
és akár szerződésbe adom, hogy fizetek évi 1-2k.-t a régi és teljes PH azonnal átlátó dizájnért. Számoljatok, ha csak 10000-en tennénk ezt meg.
És mégegyszer: Ha egy honlap több év tapasztalattal és használhatósági visszajelzéssel szinte tökéletesre csiszolódik, akkor miért akarjátok nekem, nekünk bemagyarázni, hogy a sz@rabbat megalkotni szükséges volt.
-
Winner_hun
félisten
Húha. Az várható hogy a privátok csoportosítva legyenek felhasználók szerint mint a PH-n? Ha nem, akkor masszív átláthatatlanság lesz az eBay-es hirdetésemnél. Viszont ha az van akkor mindenkit át fogok írányítani a ph-ra hogy ott írjon mert ez így nekem nagyon-nagyon nem lesz jó.
-
Napfénysüti
nagyúr
Engem az nem zavar hogy kezdésnél vannak bugok hisz most indult nyilván nem klappolhat minden elsőre és tuti ezerrel dolgoznak a javításokon.
De a dizájn az viszont katasztrofális lett. A színe bántja a szemet az elrendezése nem az igazi és nem elég informatív. Ebből a szempontból jobb volt a régi, esetleg célszerű lett volna annak a dizájnját frissíteni, fejleszteni az új dolgokkal.
Nagyon nem mindegy az ember első benyomása egy honlpanál, egyer olvastam róla hogy milyen fontos a megfelelő kinézet (színek, gombok, elrendezés, stb) ez sikeressé és bukottá is tehet egy oldalt. Sajnos úgy érzem a HA nem az előbbi tábort erősíti a változással. Persze a kinézeten még bőven lehet majd csiszolni. -
-
Ha valakit érdekel sapphi 5770 gari nélkül, mondjuk 18 körül, írjon privit.
-
Krissz5435
aktív tag
De ha a PH egy lapcsalád akkor nekem úgy tűnik a HA nem a család része. Nincsenek közös pü-k, nem lehet simán egyik helyről a másikra átmenni, stb. Az egyetlen közös dolog a PH lapcsalád és a HA között a felhasználónév.
Ja és gondolom sokan ismerik a Total Commandert. Ott már vagy 10 éve ugyan az a dizájn és a 8-asban sem lesz más. MIÉRT? Mert bevélt és jó.
-
Csabee.
nagyúr
Én úgy vagyok vele, hogy ha tényleg nagyon frankó lett volna ez az új hw apró akkor természetesen fizetnék szó nélkül, de így nem látok/találok meg semmit.. így még ingyen sem hiszem hogy használni fogom
... sajnálom..
-
losi73
senior tag
szerintem az elözöért többen fizetek volna mint ezért
probálok barátkozni vele de ez,ha lo nincs jó a szamár is szindroma igy.
-
Bagira01
veterán
Miért ne lehetne megmondani a véleményt? Az, hogy valaki valamin sokat dogozik az nem azt jelenti, hogy jó is lesz(nem mondom, h szar amit csináltak csak nekem nem tetszik) Mi az h akinek nem tetszik elmegy? Az oldalt nem a saját szórakoztatásukra csinálták, hanem, hogy a nagyközönség használja.....
Aktív témák
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest