- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
DaeMonS
tag
nem is a design miatt sir a nep
kicsit spiritualisan mondva a lelket vesztette el a HA, mivel lett egy ugyanolyan Webshop,mint 1000 masik...
a kalapom megemelem a melo elott amit beletettek,tenyleg szep melo, ami a stabilitast illeti, azt is megertem import/export, kell sok ido amig elindul hasznalhatoan, es kivacsian varom...de ettol meg a teny-teny marad h kiserletkeppen a nyakunkbazuditottak,es majdmeglatjuk mi lesz alapon szepen kinovi magat egy jo-es draga webUzlet.Amiben felek a hobbisoknak nem lesz helye - en ettol felek
azokrol a hianyossagokrol nem beszelek amit kesobb implementalni lehet majd az oldalba...bar megmindig nem ertem h az eddig mukodo,szukseges elemek miert nincsenek benne mar eleve.
-
DaeMonS
tag
sziasztok,
no, raszantam magam h en is irok egy-ket sort,
elorebocsatom, a kezdemenyezes, a modernizalas hive vagyok,de a celszeruseg mindenekfelett...miert nem lehetett a hasznalhatosagot otvozni az igenyelt plussz igenyekkel: csalok ellen persze szukseg volt/van megoldasra, de 1 vagy a regi megoldas bovitese, vagy 2 egy uj megoldas kidolgozasa a menetrend. Ezt en is megertem. De az Uj kodolgozasanal nem a regi jolbevalt koncepciot szoktuk kovetni?
pro
jo kezdemenyezes, fejlodni akaras, uj funkciok, valaszthato nezetekcontra
atlathatatlan,es szuksegtelen felulet, pl miert foglalja el a kijelzo negyedet a felhasznaloi beallitasok box?
miert nem lehetett "optimalizalni " megfelelo megjelenitokre az oldalt 4:3 , 16:9 ?
miert vesznek el hasznos teruletet a felso banner, az oldalak - mig a hasznos , feladott hirdetesek nyomorognak kozepen, raadasul a megjelenesuk nehezen szurheto, vagy bovitheto?Lenne meg sok kerdes, de tenyleg nem akarok pesszimista lenni.
Sajnos sokunkban merul fel jogosan a kerdes,hogy egy atlathatoan, jo megjelenitest hasznalt oldalt miert cserelnek le egy "kerekesszekes nemara" emlekeztetore? Sajnos programozasi oldalrol ertem a docogos kezdet fogalmat, de ettol meg a felulet ilyen marad.Nem lett volna "okos" dontes a regi ,jobevalt megoldasokat integralni,egy "uj,modern,szukseges" megjelenitesbe?Illetve meg egy gondolatot engedjetek meg nekem, amennyiben az anyagi oldal volt a fo szempont a fejlesztesnel - helyes az Irany! De ezzel a regi emberek hobbi szinten, mikrokereskedelmi, barati legkoret csereltetek le egy anyagilag jovedelmezo modern webaruhazra! Mert EZ az
. Igy sajnos a fentebb emlitettekkel ertek egyet, egyikunknek ( normalis emberekre gondolok ) sem celja az atveres, egyszeruen, cserebereltunk olcson, Ha WEBARUHAZAT akarunk, tucat szamra talalunk ,de itt nem ez VOLT a lenyeg, sajnos csak VOLT.
Termeszetesen en is kivancsian vagyom a " fejlodest" latni az oldalon, eddig meg hiaba..
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest