- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
V.Stryker #2424 üzenetére
kezdem beleásni magam az újdonságokba, és az a véleményem, hogy direkt lett ennyire lebutítva, illetve számunkra átláthatatlanná téve a dolog, hogy az apró kiegekért pl kiemelés, el lehessen kérni egy sms-t..
tehát amint van kiemelve pár dolog, kezd jó lenni az összkép, csak sajna nem úgy van elsütve, hogy alapban is átlátható, pl engem nagyon zavar, hogy tényleg ömlesztve van minden hirdetés, szinte nem is észrevehető, hol kezdődik az egyik és hol a vége.. mert a felváltott háttérszín helyett ugyanaz a háttér van. ha minden ki lenne emelve, akkor meg azért nem lenne látható semmi..inkább egy vastagított keretes kiemelést javasolnék, amellett, hogy minden páratlan hirdetésnek egy árnyalattal lehetne másabb a háttere, mint minden párosnak..
-
mexel
veterán
válasz
V.Stryker #2424 üzenetére
Off: szereltél is már autót, vagy ezt csak hallottad valakitő? Nekem volt sok német és francia autóm is, és szereltem is nagy részüket. Mára már pláne nem igaz ez az állítás. Persze ebbe nem itt kell most belemenni, sőt egyáltalán nem kell majd belemenni az örök kérdésbe ami nem is lenne lényeges ha nem fújnák fel sokan.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest