Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Házimozi haladó szinten
- Házi hangfal építés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinyo
tag
Sziasztok!
Elég új tulaj vagyok, és van 1-2 dolog, amit meg szeretnék változtatni a beállításokon, de nem tudom hogy hol (egyáltalán lehet-e).
Az első, hogy a TV csak a bekapcsoló gomb hosszú (kb 2mp-es) nyomására kapcsol be. Ezt át lehet állítani, hogy egyszeri nyomásra kapcsoljon?
A másik, hogy a TV-m minden alkalommal automatikusan a HDMI jelforrásra kapcsol (az erősítőbe van bekötve HDMI kábellel, és az erősítő gondolom valami jelet állandóan küld). Ezt hogy lehetne kiiktatni, hogy ne kapcsolgassa a jelforrást magától?
Harmadik, hogy a hang nálam mindig erősítőn keresztül megy. Nincs a tv-nek olyan beállítása, hogy hang erősítőn keresztül? Most egyszerűen csak lehúztam a hangerőt nullára, de az nem túl elegáns, meg ha valaki nyomogatja a hangerő gombot, akkor a tv is elkezd szólni, ami nem túl jó.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest