Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub
üzenetére
OKOK. Nem szóltam semmit.

A ciripelés... hát, azt mondták a szervizben, hogy ez így normális. Viszont voltam Locutus néven futó cimborámnál, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nála bizony sokkal halkabb. Viszont még van egy reményem. Ma jön meg az APC zavarszűrős (és persze túlfeszvédős) elosztóm, de csak holnap megyek el érte, mert ma alkoholba fojtom bánatom.
Van aki szerint ez segíthet (mármint a zajszűrés), van aki szerint nem... Hát én minden esetre bízom benne, hogy valamivel legalább jobb lesz. De nagyon furcsa a dolog, mert néha azt veszem észre, hogy ugyanazon képtartalom mellett is különböző mértékű ciripelést produkál. Néha mintha jobban rázendítene. Dehát mit tudok tenni? Ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, és ők is azt mondják, hogy ez így jó, akkor még nekem kell fizetnem... Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Futás, futópályák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Suzuki topik
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest