Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
válasz
Celeborn
üzenetére
Helló Celebron!
Azt hiszem a korábbi kommentem kicsit félreérthető volt, ezért megpróbálom újrafogalmazni.
Szóval, az alap kérdés -freinds- részéről az volt, hogy a t-home kábelszolgáltatásán milyen az analóg adások minősége. Amire nekem továbbra is az a válaszom, hogy bár nem tökéletes, de egyáltalán nem rossz. Én ezt egy kicsit megbonyolítottam a földi sugárzású digitális műsorszórás minőségével csak, hogy legyen mivel összehasonlítani. De azt nem állt szándékomban leszólni, már csak azért sem, mert nekem is az a véleményem, hogy a digitális műsorok kínálta jobb képminőséget nem a legjobb ötlet egy szobaantennával lemérni. Mégpedig pont azért, amit te is leírtál, vagy is a gyenge jelerősség okozta minőségi romlás miatt. ( kikockázódás, szétesés, fehér árnyék) De erről szándékosan nem írtam, inkább a legjobb jelerősség mellett tapasztalt képminőséget vettem alapul és arra írtam azt, hogy bár láthatóan szebb, élesebb képet kaptam még is elmaradt a nagy áll leesés. Én ezt nem negatívumként értettem, csak azt szerettem volna demonstrálni, hogy véleményem szerint nem kell tartania az analógtól ezen az alapon.Lassan olyan leszek mint VV Alekosz, mindent túlbonyolítok.

Amúgy mi a helyzet ciripelés frontján?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest