- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
válasz
Celeborn #791 üzenetére
Helló Celebron!
Azt hiszem a korábbi kommentem kicsit félreérthető volt, ezért megpróbálom újrafogalmazni.
Szóval, az alap kérdés -freinds- részéről az volt, hogy a t-home kábelszolgáltatásán milyen az analóg adások minősége. Amire nekem továbbra is az a válaszom, hogy bár nem tökéletes, de egyáltalán nem rossz. Én ezt egy kicsit megbonyolítottam a földi sugárzású digitális műsorszórás minőségével csak, hogy legyen mivel összehasonlítani. De azt nem állt szándékomban leszólni, már csak azért sem, mert nekem is az a véleményem, hogy a digitális műsorok kínálta jobb képminőséget nem a legjobb ötlet egy szobaantennával lemérni. Mégpedig pont azért, amit te is leírtál, vagy is a gyenge jelerősség okozta minőségi romlás miatt. ( kikockázódás, szétesés, fehér árnyék) De erről szándékosan nem írtam, inkább a legjobb jelerősség mellett tapasztalt képminőséget vettem alapul és arra írtam azt, hogy bár láthatóan szebb, élesebb képet kaptam még is elmaradt a nagy áll leesés. Én ezt nem negatívumként értettem, csak azt szerettem volna demonstrálni, hogy véleményem szerint nem kell tartania az analógtól ezen az alapon.Lassan olyan leszek mint VV Alekosz, mindent túlbonyolítok.
Amúgy mi a helyzet ciripelés frontján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hegesztés topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cyberpunk 2077
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest