- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
válasz
Celeborn #791 üzenetére
Helló Celebron!
Azt hiszem a korábbi kommentem kicsit félreérthető volt, ezért megpróbálom újrafogalmazni.
Szóval, az alap kérdés -freinds- részéről az volt, hogy a t-home kábelszolgáltatásán milyen az analóg adások minősége. Amire nekem továbbra is az a válaszom, hogy bár nem tökéletes, de egyáltalán nem rossz. Én ezt egy kicsit megbonyolítottam a földi sugárzású digitális műsorszórás minőségével csak, hogy legyen mivel összehasonlítani. De azt nem állt szándékomban leszólni, már csak azért sem, mert nekem is az a véleményem, hogy a digitális műsorok kínálta jobb képminőséget nem a legjobb ötlet egy szobaantennával lemérni. Mégpedig pont azért, amit te is leírtál, vagy is a gyenge jelerősség okozta minőségi romlás miatt. ( kikockázódás, szétesés, fehér árnyék) De erről szándékosan nem írtam, inkább a legjobb jelerősség mellett tapasztalt képminőséget vettem alapul és arra írtam azt, hogy bár láthatóan szebb, élesebb képet kaptam még is elmaradt a nagy áll leesés. Én ezt nem negatívumként értettem, csak azt szerettem volna demonstrálni, hogy véleményem szerint nem kell tartania az analógtól ezen az alapon.Lassan olyan leszek mint VV Alekosz, mindent túlbonyolítok.
Amúgy mi a helyzet ciripelés frontján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest