Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
válasz
Celeborn #791 üzenetére
Helló Celebron!
Azt hiszem a korábbi kommentem kicsit félreérthető volt, ezért megpróbálom újrafogalmazni.
Szóval, az alap kérdés -freinds- részéről az volt, hogy a t-home kábelszolgáltatásán milyen az analóg adások minősége. Amire nekem továbbra is az a válaszom, hogy bár nem tökéletes, de egyáltalán nem rossz. Én ezt egy kicsit megbonyolítottam a földi sugárzású digitális műsorszórás minőségével csak, hogy legyen mivel összehasonlítani. De azt nem állt szándékomban leszólni, már csak azért sem, mert nekem is az a véleményem, hogy a digitális műsorok kínálta jobb képminőséget nem a legjobb ötlet egy szobaantennával lemérni. Mégpedig pont azért, amit te is leírtál, vagy is a gyenge jelerősség okozta minőségi romlás miatt. ( kikockázódás, szétesés, fehér árnyék) De erről szándékosan nem írtam, inkább a legjobb jelerősség mellett tapasztalt képminőséget vettem alapul és arra írtam azt, hogy bár láthatóan szebb, élesebb képet kaptam még is elmaradt a nagy áll leesés. Én ezt nem negatívumként értettem, csak azt szerettem volna demonstrálni, hogy véleményem szerint nem kell tartania az analógtól ezen az alapon.Lassan olyan leszek mint VV Alekosz, mindent túlbonyolítok.
Amúgy mi a helyzet ciripelés frontján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS ROG DELTA II White //24 HÓNAP GARANCIA//
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest