- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
maylay
csendes tag
Hogy jót is írjak Én még nem találkoztam ilyen jóindulatú segítőkész fiatalemberrel, mint a MÉDIA MARK vevőszolgálat vezetőjével. Mindent megpróbált, hogy segítsen annak ellenére, hogy a szervizes azt mondta, hogy jó a TV. A baj, hogy nem volt ilyen TV-jük, csak ami a kiállító teremben volt az meg augusztus óta ott van ráadásul az enyém szürke az meg fekete, plusz még nagyon sokat is ment.
LCD TV-t meg nem akartam venni, mert tulajdonképpen ilyen jóképű TV-m még nem volt. A pénz visszaadni meg mivel részletre vettem bonyolult. Nem lehet azt sem tudni, hogy az új képileg rosszabb lenne- e, és az is nem-e zúgna. Sajnos el kellett fogadni ezt a tévét hátha megszokjuk a zúgást. Mivel nyugdíjasak vagyunk már nem igen lesz sok tévénk. Csak azt nem tudom, hogy csak annak a pár embernek probléma ez a zúgás, vagy bennünk van a hiba, hogy halljuk, vagy csak kifogtuk a szervizes kollega szerint megfelelő paraméterekkel rendelkező tévét.(A többi paramétert nem is vizsgálta csak a hallás vizsgálatos zúgást).
Eddig minden szórakoztató elektronikai berendezésem (video-magnó, DVD lejátszó, DVD felvevő, videó kamera, CRT tévém 72 cm-es már 8 éves semmi bajom nem volt velük) Panasonic márkájú volt. Ezek után nagyot csalódtam bennük. Nem veszek többet tőlük, gondolom, ez nem rendíti meg őket.
Üdvözlöm a sorstársakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest