- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
válasz
Celeborn #692 üzenetére
Én meg egy P42G20ES-ről, ami valójában ugyan az csak szürke kávával. Nekem sajnos nincs összehasonlítási alapom más gyártók termékeivel, mivel ez az első un. lapos tévém. Sokat vacilláltam és a sok pro és kontra ellenére, amit a plazmákról, de ugyan akkor az LCD-ről is olvastam a plazma mellett döntöttem. Erre a készülékre konkrétan az eladó beszélt rá. Én egy TX-P42V20-ast néztem ki, de meggyőzött arról, hogy nem tud annyival többet, hogy megérje a több mint 100 e forintos árkülönbséget. Alaphelyzetben nem használom ki a tudását, mivel analóg jelet kap (kábel Tv) és csak egy egyszerű LG DVD lejátszó van hozzá csatlakoztatva SCART-on keresztül. Ennek ellenére azt kell, hogy mondjam nekem nagyon tetszik a kép minősége mindkét esetben. Tv nézésre a prof. 1 opciót használom a saját igényeimhez beállítva, de THX-el is nagyon szép, a DVD-hez pedig a mozi opciót használom. Az internetet kábelen kapja eddig már kétszer frissítette önmagát. A Viera Cast jópofa funkció, bár nem használom túl sűrűn, de lehet vele villogni a vendégek előtt.
Mellesleg arra is jó, hogy teszteld a HD és Full HD tudását. A Skype-ot viszont már szívesebben használnám, de mivel túl irreálisnak tartom a közel 40 ezret a kameráért inkább kivárok. Tudtommal az EU-ban ezt a készüléket több helyen is gyártják, talán érdemes lenne összevetni, hogy kinek hol gyártották. Nem mintha ez túl sok magyarázattal szolgálna, elvégre a gyártási technológia az ugyan az kell hogy legyen, de hátha segít rájönni a rejtélyekre. Az enyémet Lengyelországban rakták össze. Mielőtt megvettem, több internetes áruház kínálatában is megnéztem már csak az árak miatt is és a legkedvezőbb ajánlattal csak azért voltam bajban mert a típus számban szerepelt egy plusz betű - PF42G20E. Felhívtam a Pana márkaszervizét, hogy utánaérdeklődjek és ott azt mondták, hogy vélhetően szürke import és bár ettől még ugyan az a készülék csak a garanciás javíttatása nem velük történik. Mindent összevetve én ezt a készüléket nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki most készül vásárolni és most még jobban megéri a pénzét, mivel a P42GT20E piacra kerülése óta jócskán csökkent az ára! (bár nem biztos, hogy ez generálta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest