Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamepad
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Úgy rémlik, hogy 260 rugó volt. Nem olcsó hely. Úgyhogy ha végül úgy döntök, hogy befektetünk egy ilyen TV-be, akkor azt Budapesten tesszük.
Egyébként kis adalék: tegnap felhívtam a UPC-t, hogy megkérdezzem, működne-e a digitális TV szolgáltatásuk ezzel a TV-vel, de amikor olyanokat mondtam, hogy DVB-C tuner, meg h264, és társai, érezhetően nem tudták, miről beszélek. Kb. fél órát voltam vonalban, ezalatt több emberrel is beszéltem, és végül azt mondták, hogy mindenképp kell settop box, de szerintem még mindig nem értik, hogy én miről beszéltem. Ezek után küldtem nekik email-t is a kérdésemmel, hátha eljut valami műszakis emberhez is, de még nem jött válasz. Esetleg nincs valakinek ilyen tapasztalata? DVB-T-ről olvastam, hogy ott valamit trükközni kell, hogy Németországot kell megadni, vagy mit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa Rally
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő