- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
50G20:
Már majdnem egy hete megvan a tv és őszintén úgy érzem, hogy nagyon-nagyon megérte. Kb 2.5-3 m-ről nézem a tv-t és egyáltalán nem túl nagy a kép, sőt.
Normál adás is szép, sokkal rosszabbra számítottam, hd meg egyszerűen gyönyörű. Tetszik, hogy automatikusan beállítja a képarányt, pl. ha m1-en focira kapcsolok szélesvásznú teljes képernyős, ha valami másra akkor 4:3, jobb és bal oldalon fekete csíkkal, teljesen automatikusan. A kézikönyvében az van, hogy az oldalsávot nem ajánlott kikapcsolni a beégés miatt, de több órás nézés után még szellemképet sem vettem észre. A ciripelés, amit többen is írtak, gyakorlatilag nem hallható. Ha bebújok a tv mögé és lehalkítom, valamit hallok, de inkább a másik oldalról szoktam nézni. Popcorn lejátszóval használom, teljesen jól működnek együtt, beépített avi lejátszót még nem próbáltam. Viera tartalmakat kicsit nyomogattam, időjárásjelentés, hírek, ilyesmi, szerintem teljesen felesleges. Arra ott a számítógép. A tv szuper, mindenkinek ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest