Hirdetés
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
50G20:
Már majdnem egy hete megvan a tv és őszintén úgy érzem, hogy nagyon-nagyon megérte. Kb 2.5-3 m-ről nézem a tv-t és egyáltalán nem túl nagy a kép, sőt.
Normál adás is szép, sokkal rosszabbra számítottam, hd meg egyszerűen gyönyörű. Tetszik, hogy automatikusan beállítja a képarányt, pl. ha m1-en focira kapcsolok szélesvásznú teljes képernyős, ha valami másra akkor 4:3, jobb és bal oldalon fekete csíkkal, teljesen automatikusan. A kézikönyvében az van, hogy az oldalsávot nem ajánlott kikapcsolni a beégés miatt, de több órás nézés után még szellemképet sem vettem észre. A ciripelés, amit többen is írtak, gyakorlatilag nem hallható. Ha bebújok a tv mögé és lehalkítom, valamit hallok, de inkább a másik oldalról szoktam nézni. Popcorn lejátszóval használom, teljesen jól működnek együtt, beépített avi lejátszót még nem próbáltam. Viera tartalmakat kicsit nyomogattam, időjárásjelentés, hírek, ilyesmi, szerintem teljesen felesleges. Arra ott a számítógép. A tv szuper, mindenkinek ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch
- Suzuki topik
- Autós topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest