- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate01
csendes tag
50G20:
Már majdnem egy hete megvan a tv és őszintén úgy érzem, hogy nagyon-nagyon megérte. Kb 2.5-3 m-ről nézem a tv-t és egyáltalán nem túl nagy a kép, sőt.
Normál adás is szép, sokkal rosszabbra számítottam, hd meg egyszerűen gyönyörű. Tetszik, hogy automatikusan beállítja a képarányt, pl. ha m1-en focira kapcsolok szélesvásznú teljes képernyős, ha valami másra akkor 4:3, jobb és bal oldalon fekete csíkkal, teljesen automatikusan. A kézikönyvében az van, hogy az oldalsávot nem ajánlott kikapcsolni a beégés miatt, de több órás nézés után még szellemképet sem vettem észre. A ciripelés, amit többen is írtak, gyakorlatilag nem hallható. Ha bebújok a tv mögé és lehalkítom, valamit hallok, de inkább a másik oldalról szoktam nézni. Popcorn lejátszóval használom, teljesen jól működnek együtt, beépített avi lejátszót még nem próbáltam. Viera tartalmakat kicsit nyomogattam, időjárásjelentés, hírek, ilyesmi, szerintem teljesen felesleges. Arra ott a számítógép. A tv szuper, mindenkinek ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest