Új hozzászólás Aktív témák

• mate01

csendes tag

50G20:

Már majdnem egy hete megvan a tv és őszintén úgy érzem, hogy nagyon-nagyon megérte. Kb 2.5-3 m-ről nézem a tv-t és egyáltalán nem túl nagy a kép, sőt. :) Normál adás is szép, sokkal rosszabbra számítottam, hd meg egyszerűen gyönyörű. Tetszik, hogy automatikusan beállítja a képarányt, pl. ha m1-en focira kapcsolok szélesvásznú teljes képernyős, ha valami másra akkor 4:3, jobb és bal oldalon fekete csíkkal, teljesen automatikusan. A kézikönyvében az van, hogy az oldalsávot nem ajánlott kikapcsolni a beégés miatt, de több órás nézés után még szellemképet sem vettem észre. A ciripelés, amit többen is írtak, gyakorlatilag nem hallható. Ha bebújok a tv mögé és lehalkítom, valamit hallok, de inkább a másik oldalról szoktam nézni. Popcorn lejátszóval használom, teljesen jól működnek együtt, beépített avi lejátszót még nem próbáltam. Viera tartalmakat kicsit nyomogattam, időjárásjelentés, hírek, ilyesmi, szerintem teljesen felesleges. Arra ott a számítógép. A tv szuper, mindenkinek ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák