Hirdetés
- Senki sem töröl ennél jobban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
" Amúgy ez az LCD vs. Plazma egy kicsit olyan mint a Diesel vs. Benzin nem ? "
De. Én hitvitának szoktam nevezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy én plazmapárti vagyok, de nem is ez a lényeg. Hanem. Ugye a cikk címe: .....plazmatévé teszt. Na most van egy meredek ötletem: mi lenne ha 3-4 azonos képátlójú (mondjuk 42"-os) TV-t vegyesen ( PDP-LCD) úgy tesztelnétek, hogy egy "paraván " mögúl csak a megjelenítők látszanának, és mondjuk tök laikus emberek, az úgynevezett tesztpanel, pár fő mondjuk 5-6, ugyanazt az anyagot látnák rajtuk. Pédául egy SD tévéadást, egy HD adást, DVD-t, BD-t stb, lényeg, hogy ne gyári demo legyen. A típusokaz csak a tesztelők ismernék, és tök szubjektív benyomásokat kérdőíven lehetne rögzíteni.
Ezt valamikor HIFI körökben vaktesztnek hívták itt ugye ez nem jöhet szóba..
hehe..
Tudom, ez nagyon erőforrás igényes dolog mindenféle szempontból, de jövőbe mutató dolog lenne....
Persze a mérések is fontosak, meg a műszaki adatok, de az emberek jobban hisznek egy független véleménynek, mint egy excatedra kijelentésnek.
Uff. Lehet lehurrogni.
szerk.: Ja és mondjuk alacsonyabb árfekvésű, neadjisten HDready TV-kel lehetne kezdeni..
Mondjuk egy átlagos esti tévézést szimuláló fényviszonyok mellett....stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- SONY STR-DE485E Erősítők
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)