- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
" Amúgy ez az LCD vs. Plazma egy kicsit olyan mint a Diesel vs. Benzin nem ? "
De. Én hitvitának szoktam nevezni.
Amúgy én plazmapárti vagyok, de nem is ez a lényeg. Hanem. Ugye a cikk címe: .....plazmatévé teszt. Na most van egy meredek ötletem: mi lenne ha 3-4 azonos képátlójú (mondjuk 42"-os) TV-t vegyesen ( PDP-LCD) úgy tesztelnétek, hogy egy "paraván " mögúl csak a megjelenítők látszanának, és mondjuk tök laikus emberek, az úgynevezett tesztpanel, pár fő mondjuk 5-6, ugyanazt az anyagot látnák rajtuk. Pédául egy SD tévéadást, egy HD adást, DVD-t, BD-t stb, lényeg, hogy ne gyári demo legyen. A típusokaz csak a tesztelők ismernék, és tök szubjektív benyomásokat kérdőíven lehetne rögzíteni.
Ezt valamikor HIFI körökben vaktesztnek hívták itt ugye ez nem jöhet szóba..hehe..
Tudom, ez nagyon erőforrás igényes dolog mindenféle szempontból, de jövőbe mutató dolog lenne....
Persze a mérések is fontosak, meg a műszaki adatok, de az emberek jobban hisznek egy független véleménynek, mint egy excatedra kijelentésnek.
Uff. Lehet lehurrogni.szerk.: Ja és mondjuk alacsonyabb árfekvésű, neadjisten HDready TV-kel lehetne kezdeni..
Mondjuk egy átlagos esti tévézést szimuláló fényviszonyok mellett....stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Villanyszerelés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest