Új hozzászólás Aktív témák

• tothl

addikt

Hogy őszinte legyek tojok a kölcsönös tiszteletre ilyen szempontból csak azért sem fogom azt mondani, amit nem látok olyannak, hogy ne bántsak meg másokat.
    Amikor az s-pva -s samu lcd-met vettem igencsak körbejártam a témát, és úgy találtam, hogy egy ilyen panel bizony az én igényeimnek, hd adás, gyors mozgások, nagyfelbontású megjelenítés bizony sokkal jobban megfelelt mint egy hasonló árú plazma, és azt a hatalmas előnyt sem láttam már olyan meggyőzőnek, amit a saját világítású pixelek jelentenek. Láttam viszont egy csomó hátrányt, amit már leírtam korábban. Ha másnak másmilyen a szeme és izlése akkor másmilyen. Jó a plazma különösen a Pana és a Pioneer, mostmár csak a Pana ugye......de a teszt ne állítson valótlanságokat engem csak ez zavart egy picit amúgy mindenki azt vesz ami tetszik neki és amire pénze van.

Erre visszatérve egy termék műszaki jellemzőihez nem tartozik hozzá az ára, volt olyen vélemény is, ami ezzel vitába szállt, nem tudok azonosulni vele. Nagyon nem érdekel, hogy ha valami csak kicsit jobb, de 2x olyan drága mint a másik, akkor a másik a jobb...nem. Ami jobb az jobb ez egyszerű mint az 1szer1. A költséghatékonyság és ár érték arány az tök más téma.
    Amúgy ez az LCD vs. Plazma egy kicsit olyan mint a Diesel vs. Benzin nem ? :)

Új hozzászólás Aktív témák