Új hozzászólás Aktív témák

• nota bene

csendes tag

válasz F2-boarder #1163 üzenetére

Köszönöm a segítségedet! Én jómagam régi Panasonic használó vagyok. Jelenleg egy Panasonic TX-28LB10PM CRT TV-t (monitort) használok, amit egyedi beméréssel kaptam anno 8 éve a Panától. Az elvárásom mondössze annyi, hogy a TV amit vennék ezt verje meg képminőségben. Ehhez a képminőséghez csak a plazmák állnak közel, más technológia meg sem közelíti. Sajnos az idő a 16:9 képarány és a digitális vétel miatt eljárt felette, így bármennyire élvezem még ma is, váltanom kell.
    Maradnék a márkánál, és a 42G20-at szerettem volna venni, különösen, hogy az elmúlt hetekben padlóra került az ára. Eddig azonban sajnos 2 db 42G20-at vittem vissza 72 órás csere keretében. Az első esetében a színprofil beállításokat nem jegyezte meg az elektronika, a másik esetben panelhiba volt, ami csak hosszan nézegetés után vehető észre. Pechem volt, csak erre tudok gondolni. A boltokban nagyon kevés 42G20-as maradt, és ezek egy része "visszaragasztott" csomagolású.
    Hétfőn megyek a Panasonichoz, és kénytelen leszek egy G30-ast venni, bár az árkülönbözet miatt nem ezt szeretnék. Nagy a kísértés, mert a G30 mai áráért 3D-s GT20-ast is lehet venni. Adok még pár nap gondolkodási időt magamnak, lehet, hogy GT20-as lesz?
    Ismételten köszönöm, hogy válaszoltál.

Új hozzászólás Aktív témák