Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
F2-boarder
csendes tag
válasz
nota bene
üzenetére
Szia! Mivel nekem is TX-P42G20 tv-m van, gondoltam próbálok segíteni Neked: 8 hónapja használom, mondhatni elég sokat megy, minden nap és nem csak film nézésre, hanem videojátékra is. Eddig tökéletes, csak pozitív dolgokat tudnék mondani róla. Az új (G30) ahogy én tudom és olvastam, pici változtatást kapott. 1 év alatt azért nem is lehet túl nagy fejlesztést várni. Alapvetően ugyan azokat tartalmazza, picit javítottak a fényerő és kontraszt tekintetében, azt, hogy ezt szabad szemmel látni-e, vagy sem, azt nem tudom! Számomra plusz 60 ezer ft-ot nem érne az új dizájn. Ha jól tudom kb ennyi a különbség a 2 tv között. Az én tanácsom: érdemes még beszerezni a G20-ast, mert egy nagyon jól sikerült széria!
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fehér fejhallgató dobozában!
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- ÚJ! Steelseries Arctis Nova Pro vezetékes Gamer fejhallgató + erősítő (Xbox) - dobozában!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi