Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
hali!
Kb 3 hete, hogy nem igazán tv-zek, csak az asszony kapcsolta be esténként a barátok közt miatt a masinát. Ez a 3 hét, csak RTL-ezés elég is volt ahhoz, hogy belesüljön a szép-sütemény három betű. Ja, vasárnaponta a lányom a nickelodeon-t szokta nézni rendszeresen 2 órát ( Dórától-spongyabobig) este az rtl mellett halványan a nick logó is látszott, de azt még kiszedte a hangyafutball. Szerintem 4-5 óra után, ha nincs más nézve az adott csatornán kívül, a statikus logók beleégnek a tv-be.... Viszont azt meg nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök/eladók/stb. ezt nem tudnák. Elég bátrak a plazma gyártók, hogy ennek dacára is gyártják a tv-jeiket.
Én már bármikor kiszúrom a beégést. Elég cinkes, hogy ezt kell megélnie a fogyasztónak... de mint Kurt Vonnegut mondja: ÍGY MEGY EZ...Mindenkinek jó plazmatévézést!
Adios amigos!
C.bácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest