Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
válasz
TheWraith
üzenetére
Nekem G20-am van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Remegéssel még nem találkoztam.
A táp viszont valóban hajlamos sziszegésre, ciripelésre, de az enyém max. akkor hallható, ha teljesen lenémítva javarészt világos (fehér) tartalmat jelenít meg épp. Ez nem túl gyakran fordul elő, így abszolút nem zavaró a dolog. Legtöbbször elsötétített szobában, nem a hóágyúk működéséről forgatott némafilmet nézünk, így nincs gond.
A 60-as kontraszt nagyon brutális beállítás, otthoni fényviszonyok mellett meglehetősen ocsmány képet produkálna úgy! Sajnos az a baj a boltokkal, hogy az ottani fényárban nehéz megkülönböztetni, megítélni a TV készülékek képességeit. Sokszor a fényviszonok miatt az eladók állítják dinamikus, vagy fényerő/kontraszt emelt módba a cuccot, megtévesztvén a vásárlót.
Egyébként a típusválasztásban segítségedre lehet ez a topic.
PF típusokkal a Pixmania oldalon találkozhattál esetleg? Én mindenképp egy hazai forgalmazót javasolnék neked, akinél az 5 év garancia is biztosan elintézhető! Figyelj oda erre is, ha ebben gondolkozol, mert hamarost lejár ez az akció!
Új hozzászólás Aktív témák
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Battlefield 6
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest