Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
óh, ezt miért csak most mondod?
Köszönöm!
Am furi, de nokiaprogramokon találtam egy szintén nokia kiadású, de vhogy jobb kinézetű adobe readert, most azt tettem fel. annál is inkább mert az eredeti csak a c-re akakrt felmenni
leszedtem ezt is: Video_photo editor_Belle_Euro3_V1.01 De nekem ugy tűnik, h nem csinált semmit feltelepülés után (azon kívül, h kiiírta h nem törölhető) Nem lett külön ilyen szerkesztő ikon, és a galériában ha képre megyek, ott sincs szerkesztés opció :S Mit csináltam rosszul?
Ja az lehet, h nem találom a store-ban a Nokia Evolve témát. Mellesleg a store se akar ma működni,de átirányít egy másik áruház felületre, végülis az is megfelelt...
Még nem tudom, h feltelepítsem- e azt a file-t amitől meglesznek nevezve a főképernyőn az alkalmazások, egyelőre végülis jó így csupaszon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest