- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy minden előjel nélkül azt csinálja a teló, hogyha elindítom a kamerát, van, hogy egyből kinyílik a külső védő, de van, hogy csak minden 10.nél! Ilyenkor a kép fekete, de hallom, hogy megy vagy legalábbis menne az autofokusz! Szétszedtem, manuálisan kinyitottam a védőt, utána jó is volt, amíg ki nem kapcsoltam!
Most megint csinálja! Szerintetek?
-
Vasy09
őstag
Srácok. Arra tudtok vmi okosságot, hogy mi lehet a gond, ha a kamera nem megy, és a teló is lefagy tőle? Javítható, vagy nem érdemes foglalkozni vele?
-
Vasy09
őstag
Esetleg nincs valakinek olyan N8-asa eladóba, aminek az érintő plexije, vagy a kijelzője, esetleg mind a kettő hibás lenne, de egyébként működne a teló?
Ha lenne, szóljon, engem érdekelne!
-
Vasy09
őstag
Srácok! A kamerával van egy olyan kérdésem, hogy sajnos továbbra sem jó!
Elindul, az első zár nyílik, de a második nem! Amúgy nem fagy meg tőle a teló! Ja és az előlapi kamera meg jó! Szerintetek mi lehet a hiba? Hardware-es, vagy software-es a hiba??? Kipróbáltam másik N8 teló kamerájával, azzal sem megy ebben, de abban pedig mindkettő jó!??
A másik! Lenne egy olyan N8-am is, aminek meg jó a kamerája, viszont szar a sim foglalata! Tudja ezt valaki cserélni? Már megvan az új foglalat, csak rá kéne forrasztani! Telefonos ezt meg tudja csinálni? Vagy Nokia-ba vigyem? Mondjuk félek, hogy ott naon sok lenne, ha javítják is!
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32366 üzenetére
Köszi!
Akkor viszem be!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy samsung microusb-s töltőm. Lehet ezzel tölteni a telót? Csak mert akkor bevinném a céghez, s ott is lenne egy tartalékba!
Amúgy, ahogy néztem ez is 5V-on tölt, csak az Amper kisebb 1 tizeddel, mint a gyári! De gondolom ez nem gond!? Meg ugye az sem, hogy nem a töltő csatin keresztül tölteném, mert ugye a gépről is tölt usb-n keresztül?!
-
Vasy09
őstag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ahogy korábban írtam is, a kamera nem megy! Az elsővel nincs gond! Amikor elindítom, elindul a kamera, csak a képernyő fekete marad! Az első védő kinyílik, viszont a lencsét nem látom
Amúgy nem fagy le tőle a teló! Volt software frissítés, akku kiszedés, restor, de semmi! Lehet hardware-es a hiba?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32342 üzenetére
Megvan, sikerült! Köszi szépen mégegyszer! Ezzel tényleg ment a refurbish!!
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32342 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, le is jött! A Registry-ben mit töröljek ki, vagy csak simán uninstall a régi phoenix-nél elég?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32340 üzenetére
Köszi, de már a letöltésnél is akadt egy kis gubanc!
Vmi SmartScreen nem engedi letölteni sem!
Hol a p.csbe kell ezt kilőni?
-
Vasy09
őstag
Az UDA-t (teljes) utólag is fel lehet tenni? Ha igen, hogyan?
-
Vasy09
őstag
Nekem is sikerült a V7-ról V9-re telepíteni! És ahogy itt már írták is, csak úgy ment fel, hogy nem a refurbish, hanem az Update Software fülre kellett kattintani!
-
Vasy09
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy javítható-e az a hiba, ha a kamera nem megy! Indításkor csak fekete képet ad, de semmi! A teló nem fagy le tőle! Esetleg egy kamera csere megoldaná a dolgot?
-
Vasy09
őstag
válasz
KurtCobain #32224 üzenetére
Köszi! Ezt az oldalt néztem én is, de nekem nem egyértelmű a leírás!
Bár lehet velem van a gond!
-
Vasy09
őstag
Sziasztok! Én most tervezek venni egy N8-ast a páromnak! A kérdésem az lenne, hogy láttam van vmi Pro Edition V8-as rom hozzá, ami egész jó! Ezt érdemes lenne felrakni rá? Ha igen, vkinek lenne rendes leírása, hogy hogyan is kell?
Előre is köszi! Ja meg még egy dolog, van a telónak vmi komolyabb baja, amire a vásárlásnál figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest