- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szerintem vidd vissza ahol vetted,sufni gsm vagy valami normális üzlet?
Kitört egy apró darab sajnos a jackcsatlakozónál ezt cserélik garanciában illetve be kell adni szervizbe vagy helyben megcsinálják?Sose ejtettem le nagyon vigyázok rá és mégis! Köszönöm -
brooxy
csendes tag
válasz
brooxy #14589 üzenetére
Úgy érzékelem, hogy a fókusszal lehet gond, mert csak néha hallom, hogy mozog (fókuszál) a kamera ill. a téglaalap is piros színnel jelenik meg nagyon ritkán vált zöldre, mint ahogy kéne neki. A makró ki van kapcsolva és akkor is hasonló módon működik. Ha netán valakinek volt ilyen problémája kérem jelezze és azt is hogy mi volt a megoldás rá. Köszönöm előre is a segítséget.
-
semetka
őstag
Na végre sikerült beállítani az e-mail-t. Nem is bosszúságot okozott.
Azt lehet tudni, hogy ha az Áruházból telepítek. akkor ne a C-re telepítse hanem a belső memóriára? -
oggy71
tag
Nektek működik a kereső az áruházban? Nem tudok beleírni...
-
brooxy
csendes tag
válasz
Just486 #14583 üzenetére
Igen garis a készülék mai napon vettem. Csak abban bíztam, hogy talán szoftver frissítéssel orvosolható, de sajna úgy néz ki nem az lesz.
A 3 napos gariba simán beleférek, csak az a baj, hogy ezen kívül biztos nem lesz cserekészülék, mert akciós volt és szinte mindet elkapkodták, így vihetem a nokiába.
Esetleg ha tudtok ajánlani pesten üzletet hogy hova érdemes elvinni nagyon megköszönöm. -
busman
veterán
Ilyet mindenképp tud:
[link] -
brooxy
csendes tag
válasz
peugeotmate #14577 üzenetére
A mintaképek:
http://kepfeltoltes.hu/111014/101778036720111014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111014/20111014001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111014/20111014004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgKöszönöm hogy megnézed.
-
CS_D
senior tag
Belle-n próbálta már valaki a SIP/VoIP klienst?
Nekem egyszerűen nem akar bejentkezni a telefonkönyv SIP-es fülén.
A beállítások elvileg rendben vannak, mert a SIP settingsnél kiírja, hogy OK.Wlanon is csatlakozik a hálóhoz a sipserver.exe.
Az a gond, hogy a telefonkönyben megjelenik a Sign In, viszont nem csinál semmit.
Mit tudtok javasolni? Tapasztalt már valaki hasonlót?
Előre is köszönöm.
-
semetka
őstag
Beállítottam mostmár mindent az e-mailnél, de egy valami még szórakozik. Nem képes wifin szinkronizálni, állandóan mobilnettel akar. Kezdek ideges lenni.
-
brooxy
csendes tag
Szervusztok! A mai nappal én is N8 tulaj lettem. Az alábbit tapasztalom: homályos képeket készít. Próbáltam már a vakut kikapcsolni, lencsét megtörölni, de nem változott semmi. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg ez a probléma - persze akinek jelentkezett - megszünt-e szoftverfrissítéssel vagy vihetem szervízbe? Előre is köszönöm a segítséget.
-
semetka
őstag
Mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne menjen fel állandóan a netre a teló?
Most raktam fel a független Anna-t és ha be van állítva az e-mail postafiók, akkor állandóan felmászik a wifire. Ha a céloknál kiválasztom a neki a 3. prioritást akkor meg a mobilnetre mászik fel. Vmit be kell állítani, csak nem tom már hogy mit. -
busman
veterán
Még egy kérdés skype miért nem használja a kamerát?Meg jöhetne egy jó webcam progi is....kettő lett
-
Valaki erre: http://prohardver.hu/tema/re_nokia_n8_vajon_eleg_lesz-e/hsz_14544-14544.html/ ?
-
Just486
senior tag
válasz
tupacamaru #14561 üzenetére
Ezeket már lehet wifiről is irányítgatni, de a kérdezőnek mondanám, hogy symbianról nem. Sasmsung-android mobilokkal működik.
-
busman
veterán
Samsung D szériás tvkhez nincs távirányító progi?
-
stewe780
őstag
Mert mi van a Wifi-vel?
Más:
Van itt egy játék:
http://www.nokiavnn.com/2011/09/vehicle-traffic-10-symbian3-signed.html
A letöltött rar 2 file-t tartalmaz. Az egyik végén, hogy SI a másik végén nincs SI. Kicsit túrtam a netet, az SI az a Smart Installer rövidítése. Tehát aminek a végén ott, hogy SI az Smart Installeres. A másik meg nem az. Azt nem tudom, hogy az milyen installerrel rendelkezik, gondolom, ha nem smart akkor valami butainstalleres. Csak annyit kérdeznék, hogy nekem melyiket kell elindítanom, ha fel a karom telepíteni?
-
vanezigy
aktív tag
pár hónapja vagyok N8 tulaj. újonnan vettem, semmi gondom nincs vele, kivéve azt, hogy kétnaponta töltenem kell.
normális ez úgy, hogy nem telefonálok róla, wifi nincs bekapcsolva, emaileket nem kérek le vele és nincsen rajta futó alkalmazás?
azért kérdem, mert amikor megvettem 1 hetet simán bírt... -
stewe780
őstag
Ez itt a reklám helye! Tegnap próbáltam, de annyira tetszik, hogy meg kell osztanom:
Remoter , egy ingyenes alkalmazás, ami tapipadot csinál a telóból, nagyon állat!Amúgy nagyon egyszerű, a pc-n el kell indítani a szerver oldali alkalmazását, a teló meg már egyből látja is. Rá kell nyomni a megtalált szerverre, és már működik is.
ja és még1: ingyenes
-
U-dash
csendes tag
válasz
bringasisti #14543 üzenetére
blast!
lehetséges, hogy Belle-nél már rendben lesz?
-
MC Pite
veterán
válasz
lbence #14545 üzenetére
Azt hiszem elbeszéltek egymás mellett. Nem pixeles, hanem olyan mintha MPEG tömörítési hibás lenne.
OLED kijelző sajátosságából kiindulva max fényen adja a leghűebb képet, alatta 'romlik'. ez általában nem zavaró - lévén rosszabb fényviszonyoknál veszi úgyis vissza a fényt. De max fénynél nézd. Egyébként a megjelenített színek számát próbálják összehozni a képen láthatóéval, és ez nem sikerül tökéletesen (sötétebb kijelzőnél).Pixeles 320×480as felbontásnál lenne esetleg; az más. De aki ezen pixeleket lát (normál tartásban, kb alkar vízszintesen, az vagy hazudik vagy supermakrós szeme van.
-
MC Pite
veterán
-
lbence
aktív tag
Kijelzője ennyire pixeles - főleg sötét képeknél látom-, vagy csak én fogtam ki egy rosszabbat?
Pár gyári képnél is látszik, annyira mondjuk nem zavaró, de kicsit többet vártam ennél.
Vagy ilyen felbontású képek, más telefon gyomrát (kijelzőjét) is megfeküdnék?
-
Üdv!
Szoftverfrissítésnél ezzel a hibával dobott vissza a Phoenix. A telefon ezután lefagyott, de szerencsére be tudtam kapcsolni. A gyári T-Mobile-os szoftver maradt rajta, nem változott semmi.
Találkozott már valaki hasonlóval? Ötlet?
-
-
deka10
senior tag
válasz
csabyka666 #14540 üzenetére
Ott tudod kiválasztani ahol a sport, éjszakai, makró, arckép, van aztán beállítod saját izlésed szerint. A hangot azért nem tudod kiiktatni mert gondolom t-s, a hang ki választási lehetőség a sima független szoftban van benne amit tudod phoneix-el tudsz felrakni.
-
-
deka10
senior tag
válasz
csabyka666 #14538 üzenetére
Egészen pontosan EGYÉNI a neve és a modoknál találod.
-
A kameránál nem találtam lehetőséget saját mód beállítására. Valaki tudja, merre van?
-
sunsun2
tag
Hali!
Ez érdekes!
http://www.upfone.hu/content/seta-egy-nokia-gyarban-igy-tesztelik-keszulo-mobiltelefonokat -
U-dash
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hónapja használom a telefont. Meg vagyok elégedve vele, de az e-mail klienssel van egy kis problémám. az exchange része tökéletesen működik, viszont a saját mail-em elég sokszor "beszorul". Értem ez alatt, hogy egy küldés beragad a kimenő mappába, és az istenért sem akarja elküldeni. Amíg ez így van, addig a bejövő levelek sem érkeznek meg. Az egyetlen, amit tehetek, hogy a küldés alatt álló levelet törlöm ( ezt engedi ), de természetesen a címzett nem kapta meg. A mail amúgí tökéletesen múködik, használtam rendszeresen Kmail-lel, és Opera mail-lel is. A rendszer jelenleg gyári Anna, nem is szeretnék hozzányúlni, csak érdekelne, hogy taasztalt-e valaki hasonlót, illetve van-e alternatív e-mail program esetleg.
köszönöm
-
-
MC Pite
veterán
válasz
csabyka666 #14533 üzenetére
1, Van. Asszem irodában.
2, Elmenteni? Lehet egy saját módot gyártani.
3, Hivatkozások izét rakod ki a főképre, ott 4 ikont tudsz megadni. Vagy favourite apps feltelepít, ott is 4 ikon, a negyedik felnyit még egy ablakot, abban 12 ikon van. -
Üdv!
Tegnap óta büszke tulajdonosa vagyok egy N8-nak. Pár kérdésem lenne.
1. Van ebben a telefonban valami fájlkezelő?
2. A kamera beállításait el lehet menteni? Le tudom némítani a kamerát?
3. Hogyan tudom kitenni például az Opera ikonját a főképernyőre?Egyelőre csak ezeket nem találtam meg.
Köszi!
-
Ufff
senior tag
válasz
peugeotmate #14525 üzenetére
Szerintem márciusban lesz csak. Megérzés, remélem szar...
-
Lord Zero
addikt
válasz
karldergroße #14524 üzenetére
van, ahová még az anna sem jutott el...
(ez nem indok, ez mutató) -
TaylorPro
addikt
Anna ikon projekt: [link]
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ha jol emlekszem 24-et csiripeltek a madarak, amit a Nokia szepen lekozolt, higy nem igaz. Eseleg ha honap vege elott be is jelentik, nem valoszinu higy mindenkihez eljut ebben a honapban....de ne legyen igazam
-
zzola
titán
válasz
peugeotmate #14525 üzenetére
2012?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Ja, lesz abból Mikulás is.
-
Dot
őstag
Mikor jön hivatalosan a belle?
-
Tomsec86
tag
Megpróbálkozom egy frissítéssel...most jelenleg anna van a telómon...hogy tudom feltenni a magyar! Belle-t? T-s a telóm
-
imi290
aktív tag
válasz
Tomsec86 #14518 üzenetére
azért nem kell ilyen ram tisztító mert akkor tudod mennyi a szabad hely és csak aggódsz érte
nekem sincs (jó csak poénkodom)
más...
van ugye az a shazam nevű program,most vegyem meg teljesen ?? nincs valami ingyenes kereső ami bármennyit keres és ingyen ??? SE-ben miért lehet ??? -
Tomsec86
tag
Hali.
Azt miért van hogy az N8-amon 10MB memo van szabadon? Semmi program nem fut...ramblow proval futtattam clean-t és azzal max 20mbra megy fel a szabad hely mérete...eddig 100mb körül volt a szabad hely...
ötlet?
-
Kasya
nagyúr
Mar tobbszor is eszrevettem, hogyha megakad egy qt progi pl. HVG vagy a bongeszo es kozben huzom az ujjam a szovegen, akkor azt kijeloli. Mas kulonben igen problemas a bongeszoben a kijeloles.
Ti hogy oldjatok meg a bongesyoben ill./vagy qt progikban? -
slimshady
senior tag
Köszönöm a válaszokat...
-
Sifre
senior tag
Kicsit leestem a szánkóról: mi a gond a Realplayer streamingel?
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
azt, hogyan tudom beállítani, hogy mikor zenét hallgatok és hívnak és a beszélgettést lebonyolítom akkor a zenét ne indítsa el egyből.
Nem mikrofonos füllesem van így a jackat kikell húzam és amikor lerakom akkor egyből elindul a zene és zavaró, föleg a bkv-n.Erre vmilyen megoldás?
-
MC Pite
veterán
válasz
slimshady #14497 üzenetére
Adapter kell neked, 4ről 3pinre, nekem a wh700hoz járt.
Ja, én is a droidos megoldásra gondoltam. A froyo sensel megtámogatva már ócska xarnak számít? Amúgy a desire z a papíron gyengébb hwel is gyorsabb, és 2.3ban már javítottak pár dolgot... De hát így se kéne. Ja, Sports tracker honlapja a csúcs flashes gépen se műxik normálisan.
-
válasz
zorzy4 #14500 üzenetére
Itt van, mondjuk nem tudom meddig, mivel az egyetemmel megszűnt a jogviszonyom. Szerintem nem fogják mostanában törölni.
A program egyébként eléggé hák quality
De a feladatát elvégzi. Qt Examples mappába kerül, basicdrawing néven (ez volt a Qt demó amit szétfűrészeltem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest