- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spricccer
tag
Hali
T-mobile-os N8am van ezt a verziót fel tudom upgrade-elni?
http://www.mediafire.com/?j1a1c5znz2ufg#9ds6v1uux28tl,1
-
gretzky77
veterán
Nekem most 1.2 van fent és kiprobálnám a bellet le tudná nekem vki irni kicsit szájbarágosan hogy is kell?
köszi phoenix progi megvan ivo777 féle belle szoft is (4 fájl van benne ) mit kell még leszednem? -
CS_D
senior tag
Tud valaki valamilyen jó kis leírásról, amely a ROM főzéshez megfelelő segítséget nyújt?
Nem ilyen BZS féle leírásra gondolok, mert ő maximum csak a fájlokat ömleszti be, hanem olyanra, ahol le van írva, hogy melyik fájl mit csinál, és esetleg példával illusztrálva.
Az a baj, hogy most BZS nem fog csinálni új ROM-ot egy darabig, illetve már az ő munkái számomra "túlháziasítottak". Több dolgot kellene visszaállítanom benne, mint amennyit meghagynék, így jobb lenne sajátot kreálni.
Ellenben a Symbian rendszerfájlainak nómenklatúrájában eligazodni nem triviális.
Minden leírást, ahonnan lehet ötleteket meríteni szívesen fogadok.
-
QuarK
senior tag
No, akkor most az okosabbak véleményét kérném:
Ahogy fentebb írtam, az én telefonom product kódja 0598980 (EURO1 DG UK IRELAND). A sima NaviFirm nem listázott semmit, a NaviFirm+ sem a Product External alatt, de a Nokia Care Suite alatt már listáz dolgokat - de ez a product kód nincs közte.
A) mi van, ha egy másik product kódos firmware-t pakolok fel (az angol nyelv okés a mostaninál, nekem az kell, de a magyar billentyűzetet néha hiányolom)? mi történik akkor a jövőbeli frissítésekkel - egyszercsak le akar jönni majd ez az ír, vagy onnantól mindig Phoenix-re leszek szorulva?
B) vagy inkább türelem tornaterem, előbb-utóbb megjön ez az ójró1-es is?
-
QuarK
senior tag
Navifirm továbbra is szerencsétlenkedik, de most megjelent a 22.14 után egy 24.1 is a Releases listában... Az mi a ...
-
emre33
addikt
Először akarok Phonix-t használni.
14.2 verzió van fent, dead módba akarom felrakni újra, mindent.
UDA-t és a 16GB fájt is( E is eredeti legyen)Melyik verziót phonix verziót használjam?
Ugye ezeken kívül mást nem kell bemásolnom?
RM-596_014.002_04.01_Russian_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_014.002_297.02_HU_CV_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_014.002_79.92_prd.core.fpsx
RM596_059D693_014.002_003.dcp
RM596_059D693_014.002_003.vpl
RM596_059D693_014.002_003_signature.bin
RM-596_014.002_297_HU_CV.02_79.92_prd.uda.fpsx
RM596_039_000_M005_16G.fpsxkösz
-
AndrewTdi
addikt
059D693-ra sikerült leszednem az Annát.
De nem tudom, hogy érdemes-e feltenni a BZS féle helyett.
Szerintetek?(így megy fel a Belle: [link] )
-
gretzky77
veterán
Le tudná esetleg valaki írni nekem hogy ezt a belle szoftot hogy tudom feltenni? A szoftvert már letöltöttem phoenix is megvan illetve a navifirm is valamint mindjárt leszedem az uda fájlt is.!Akár privátban akár itt,köszönöm szépen taylor oldalán ami van ott nekem bezavar hogy c7!köszi előre is
-
Peat76
őstag
Milyen produkt kódra kell megváltoztatni,hogy rögtön települjön az Anna! Ami most van az 059D7G5 , esetleg valaki tudna segiteni hogyan változtassam meg,vagy ha van vállalkozókedvű mobilGURU aki megcsinálná némi viszonzásért és Bp.-i szivesen fogadnám! Előre is köszönök minden segitséget...
-
kacsa7
őstag
ha vkinek megvan az euro3 dg anna (0599766), akkor az legyen olyan kedves és töltse fel vhova, mert meg van halva a navifirm... köszi
-
Lirion
addikt
Kéne egy kis help a kamerával kapcsolatban.
A képeket ugye mappába rendezi, viszont egy mappába csak 100 képet ment el, utána új mappát csinál. Nem lehet vhogy beállítani, hogy havonta minden képet egy mappába rakjon és ne 8-ba mondjuk?
-
Peat76
őstag
Hát ha nincs benne a kártya független produkt kód lehidalok,soha többet nem veszek szolgáltatótól mobilt,hát ilyen nincs....még ez is,hát miért nem monták ezt,most ezt hol csináltassam meg??
-
stewe780
őstag
Már megint lejár a szerk idő.
1enlőre nálam sem jelez frissítést, sem OTA, sem OVI-n keresztül, pedig az enyém hivatalos magyar garis. Tudom Phoenix, de vannak olyan maradiak mint én, szóval várok a hivatalosra kicsit. Űgy is még csak 5 napos a tel. nem buherálom szét 1ből. Amúgy is használni szeretem, ha olyan szoftver buherátor lennék biztos androidot vettem volna.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #12169 üzenetére
Amennyire itt felröppent a hivatalos Anna híre, lehet megvárom a call lock vásárlással. Nehogy aztán véletlenül mégis csak 2* kelljen megvennem.
Meg aztán érik nálam egy bt füles vásárlás az meg ugye megoldja a problémát. Azt olvastam még igencsak rég, itt a fórumon valaki írta, hogy a 609-es a battery töltöttségét ki tudja jelezni az n8, ha valaki ezt megerősítené vagy cáfolná, az nagyban megkönnyítené a döntésemet, hogy melyik típusba ruházzak be. (Stereo, zenehallgatásra alkalmas bluetooth füles nálam nem játszik, telefonálásra venném, a zenehallgatás elég ritka nálam) -
gretzky77
veterán
Nekem t-s a telóm akkor gondolom pr kod alapjàn magyar,viszont elözö tulaj ràrakta az 1.2öt valami úton,ez bekavarhat a frissitésembe?
-
stewe780
őstag
válasz
blt.62 #12160 üzenetére
Ahogyan olvastam hívás indítás és fogadás pillanatakor nyom egy bill. zárt. Olyan gondolom, mint ha kézzel lezárnám, csak ez automatikus. Hiányként említik, hogy nem lehet automatikus infításba rakni, meg, de ezt már csak én gondolom, hogy ha le akarom rakni akkor fel kell oldani, csak utána tudom lerakmi a hívást. Ha megvettem majd beszámolok még róla.
-
deka10
senior tag
válasz
peugeotmate #12167 üzenetére
Mind a három módban néztem 1.2, lehet az én navifrimem még nem kapta meg
-
deka10
senior tag
válasz
Assdak #12163 üzenetére
Először hard reset majd telepít, persze abban az esetben ha phoneix-el csinálod mert az vissza rak mindent, ha ovi vagy nokia szutyal csinálod akkor csak a beállításokon belül a teljes törlés és visszaállítás paranccsal.
peugeotmate: én bejutottam a programba de nem volt friss
Assdak: igen csak fizikai hardnál még azt is törli amit nem kellene
-
Assdak
őstag
Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy ha teljesen ki akarom pucolni a telefont, és úgy felrakni rá az anna-t, akkor annak mi a leg tisztább módja?
-
Assdak
őstag
http://twitter.com/#!/OraneOfficiel/status/103822586936438784
-
peugeotmate
őstag
Valakinek sikerült már az Annát lerántani NaviFirmről?
-
-
-
busman
veterán
Nem tudom érdemes-e felraknom....4 napos a teló...
-
kacsa7
őstag
Amúgy ha pl felrakom a belle-t és ne adj isten szervízbe kell vinni a telót (amire az alsó takaró cseréje miatt komoly sansz van), akkor előtte minden további nélkül vissza tudom flashelni az eredeti softot?
-
busman
veterán
Nekem eddig 5800-ám volt,előforult,hogy naponta 3-4x cseréltem rajta szoftot..
Jaffal bazira egyszerűen gyorsan ment minden.ezzel meg nem boldogulok ... -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Ricardo #12143 üzenetére
Hát az UI csodálatos. HS-re szimpla parancsikonok is kirakhatóak, illetve a widgetek mérete is változik.
Az e-mail kliens sokkal gördülékenyebb és gyorsabban szinkronizál.
A témaeffekteket is nagyon eltalálták. Ennek gyakorlati haszna nincs de nagyon eye-candy.
Notification-bar: Android szerű lehúzható kezelőfelület, ahol a wifi, data-connection és bluetooth beállításokat is instant módosíthatjuk.
A főmenübe minden egybe ki lett ömlesztve, de csinálhatunk mappákat. Az ömlesztés abból a szempontból nem rossz, hogy alul lett egy kis keresőikon, elkezded begépelni a nevét az appnak és rögtön szűkít.
Mindenhol slpitscreen a keyboard.
Kevesebb telefonmemórai-hely és RAM marad indulás után, de cserébe a menü minden eleme pikk-pakk megjelenik.Hirtelen ennyi, még én is csak ismerkedem a drágával
-
kacsa7
őstag
Én arra leszek kíváncsi, mennyi bug van ebben a lopott belleben. Mert ha még 3-4 hónap mire kiadják a véglegest, annak nyilván oka van...
Egyébként a gyakorlatban mi az amiért az Annát van is értelme felrakni?
-
kchris78
veterán
használnám a NaviFirmet de egy kis homokóra után elszáll... ez normális vagy csak sokan vannak a szerverre rácuppanva? (connection closed exception)
-
sompetike
aktív tag
a Navifirmen fent van az ANNA....
-
konrad77
csendes tag
Tudnátok arról véleményt mondani, hogy az N8 mennyire gördülékenyen frissítget/szinkronizál a netről? Például időjárásjelző, e-mailek automatikus letöltése, facebook stb.
-
stewe780
őstag
válasz
Assdak #12131 üzenetére
Köszi, úgy tűnik az lesz, bevásárlok. (kicsit mondjuk aggaszt, hogy kereken négy napja jelentettem ki itt a fórumom, hogy megvettem első, és egyben utolsó alkalmazásomat, aztán máris semmivé foszlanak a nagy szavak
)
blt.62: ha lenyomom a lezárást az tényleg jó, de én nem nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, szóval marad a call lock.
Amúgy teszteltem, csak és kizárólag a bal fülemmel zárom le a hívásokat, a jobb fülemmel soha. Valahogy a bal fülemben pont ott van egy mélyedés, ahol a proxy senzor elhelyezkedik. Szóval jobb kézzel kell telefonálnom,
már majdnem iphone -
gretzky77
veterán
szerintem pr code nem szàmit ugyanis én màr csinàltam olyat hogy megvettem az asphalt 5öt n8-amra majd a simkàrtyàmat àttettem kollega c7-esébe bejelentkeztem az àruhàzba majd letöltöttem mégegyszer és nem volt semmilyen utalàs arra,hogy fizetnem kell,jóvàhagyàs vagy ilyesmi ott golt a sajàt dolgok között és simàn letöltöttem telepitettem!
-
válasz
Assdak #12135 üzenetére
Fiók alapján kezeli igen, de vannak más tényezők is. Lehet ám, hogy csak egy korábbi Ovi Store verzió bugja volt, de amikor az én N8-amon szoftvert cseréltem EURO1-ről EURO3-ra, minden appomat megvetette velem újra. Mondjuk szólt előtte ("a telefonommal kompatibilis verzió megvásárlása"), én meg nem voltam elég izgatott az a 400 forint miatt, hogy az Ovi Store supportját az anyjába elküldjem miatta.
Szóval lehet, hogy most már nem fordul elő, végülis azóta három frissítés is volt.
-
Lirion
addikt
válasz
Declare #12105 üzenetére
Nekem nemrég nyíregyháza-hatvan-kecskemét-bp-hévíz útvonalon hibátlanul elnavigált. Minden említett városban volt dolgom a belvárosban és csak pesten fordult elő, hogy elnéztem a letérőt, de rögtön újratervezett és gond nélkül visszavitt a helyes útra.
Nyilvánvalóan van olyan útvonal, út, amit nem kezel le rendesen a program, de ez bármilyen navigációval előfordul. Alkalomszerű bakik miatt nem kéne így leírni, pláne, hogy ez ingyenes navigáció, a többi meg több ezer ft-os.
-
stewe780
őstag
Ha megveszem az oviból a call lock-ot akkor ha a belle frissítéssel legyalulom majd a telót újra meg kell vennem? Van valakinek erre gyakorlati tapasztalata?
-
gretzky77
veterán
válasz
blt.62 #12123 üzenetére
Nekem nem volt ilyen gondom még csak talàn egyszer amikor a vàllammal tartottam, de kézbe fogva nem! Pàrszor a gyerek tette le amikor beszélt de hàt ö 5 éves és ugye àllandoan mocorog igy ha ö telefonàl akkor az oldalsò billel lezàrom neki és nincs gond! Szerintem ez a legegyszerübb!
Màs : Nem akartam eddig mókolni a firmwarekkel de ez a belle felkeltette az érdeklödésemet az anna annyira nem mozgat de ez a belle igen,aki feltette annàt illetve bellet leirnà,hogy mi vàltozott az 1.2 höz képest!? Ezzel is elvagyok jelenleg nincs vele gondom! Ha felteszem mondjuk a bellet (angol nem gond ) de nem jön be vissza tudom tenni az 1.2öt vagy màr nem illetve ugye nem szeretném kinyirni kedvenc kis kütyümet, el lehet ezzel szarni a telòt? köszi -
Sn00PiG
aktív tag
Srácok nagyon pörög a Symbian-téma mindenfele
Hivatalos Anna letölthető NaviFirm-ről, és mehet fel phoenixel. Full magyar az Euro3.
Ezen kívül Belle (Pr 3.0) is fellelhető fórumokon, van ahol már az ivo777 féle hacked Belle!
Kicsit vállalkozó szelleműek gyerünk Annásítani, nagyon vállalkozóak pedig ismerkedjenek meg legújabb barátnőnkkel, Belle-el. Nekem még dolgoznom kell kicsit, de csak 1-2 óra, és írok helyzetjelentést arról, hogy milyen a Pr 3.0
-
blt.62
őstag
válasz
stewe780 #12118 üzenetére
Az enyém ugyan ezt csinálja. Nagyon sokszor beszóltak már,hogy miért kapcsolom ki a hívást???!!!!. Már komolyan úgy berágtam tegnap is,hogy lehet e miatt kell megválnom tőle. Egyszerűen hihetetlen,hogy a Nokia "csúcs" gépe ilyeneket produkál. Akkor veszek egy középkategóriás Nokiát,és ilyen nem lesz sohasem. Abban a kategóriában tökéletesek.
-
stewe780
őstag
Én nem tudom, hogy ez így van-e jól, de nálam kb 1 centi vagy még közelebb kell raknom az újam a szenzorhoz, hogy bekapcsoljon. Ha nem szorítom erősen a fülemhez akkor valamelyik barázdája éppen úgy áll fülemnek, hogy a szenzortól egy centire még semmi nincs. Nálatok is ennyire közel kapcsol csak be, vagy az én szenzorom valamiért nem 100-as. Nem kell vonalzóval lemérni, csak úgy szemre 1-2-vagy 5 centire kell közelíteni másnál, hogy kikapcsoljon a képernyő?
-
TaylorPro
addikt
Nokia N8 Symbian Belle: [link]
-
kchris78
veterán
nekem E7-esem van de ez a téma jobban pörög... Felhúzott egy kicsit a navi.. még most sincs benne a pécsi M6os autópálya csak félig, de ha mindez nem lenne elég akkor még a Margit-híd sincs benne hogy már lehet rajta menni... én meg csodálkozom miért akart átvinni az Árpádon úgy hogy már majdnem elértem a Margit hidat.. Mikor fogják frissíteni?? Koratavasz óta van meg de még mindíg nem frissített egyszer sem!
Másik a legfrisebb béta Naviban ki lehet valahogy kapcsolni hogy a netet használja?
-
-
stewe780
őstag
Ez a távolságérzékelő csak nálam rossz? Többször sikerült leraknom hívást, meg látom a szemem sarkából, hogy világít a kijelző miközben beszélek. Ha a kezemmel tesztelem akkor mindig elsötétül a képernyő, de hívás közben valahogy képes vagyok úgy tartani, hogy nem érzékeli az arcom. Van erre valami megoldás, valami progi ami lockolja a képernyőt hívás során, mint ha az oldalsó csúszkával lockolnám, vagy egyéb megoldás van erre? vagy csak nálam szar ez?
-
válasz
oggy71 #12103 üzenetére
Bár a kérdés nem nekem szólt, a Qt telepítése nem okoz gondot. Itten vala a legújabb Qt az SDK-ból, nem kell semmilyen fórumon taknyolni hozzá.
A Weather HD-t meg vedd meg, ne warezoljá'!
-
deka10
senior tag
A gps-es dologról csak annyit, hogy megannyi külföldi jött már oda hozzám útbaigazításért és itt nem mobil telókkal voltak hanem céleszközzel, volt ott igo, tomtom, garmin, stb azt mind hülyedéget mutatott. Különben is mind figyelmeztet az elején, hogy ne vedd komolyan mert tévedhet. Úgy gondolom iránymutatásnak nagyon jó és ha nem tetszik a megadott útvonal szerkesztésként beilleszthetsz útvonalpontot és akkor már arra visz ahol közlekedni szoktál.
-
konrad77
csendes tag
Sziasztok,
A napokban tervezek venni egy új telót és az N8 valamint a HTC Desire S között ingadozok. Összességében szerintetek melyik a jobb választás? Korábban több Nokiám is volt, nagyjából meg is voltam velük elégedve. Az N8-ban tetszik az ingyenes offline navi, a kamera és a viszonylag hosszabb üzemidő. Nem vagyok megrögzött Nokia-fan, ezért szívesen kipróbálnák más telefont is (pl. Android), de félek, hogy csalódni fogok. Telefonáláson kívűl többnyire netezésre, néha filmnézésre használnám és mivel sokat autózok, többször jól jönne egy korrekt navi is. Amúgy a navigáció mennyire pontos és milyen gyakran frissíthető? Vagy érdemes inkább más programot rátölteni?
-
Assdak
őstag
Mint ahogy azt írtam, Belgium-Hollandiában is ezzel navigáltunk, és teljesen jól működött, nem csak autópályán. Haveromat mondjuk a lengyeleknél megviccelte, mert felvitte a még csak most épülő autópályára, aztán csak lesett, hogy vége lett az útnak.
Héten úgyis megyek Szegedre, visszafele bemegyek Pestre megnézem amit írtatok. -
oggy71
tag
Lányok, most lehet nagy lámaságot kérdezek de.., attól összedőlhet a tel. ha ráteszem a 4.3.7-es Qt-t?
Mondjuk csak egy dolog miatt kéne, ez pedig weather HD.
Vagy nem tudtok valami helyet ahonnét ezt le lehet kapni (az ovis fizetős), és benne van a Qt? -
Assdak
őstag
Hát én nem tudom mi bajotok a navival, utoljára belgiumbol visszafele használtam, teljesen jól navigált, ugyan azon az útvonalon mint az igo kifelé. Belgium-Holldanián belül is teljesen tökéletesen navigált, gyalogosan ill. autóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest