Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Milyen monitort vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Autóhifi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
Baridas #7075 üzenetére
Advance-en milyen lejátszót használtál? Nálam az poweramp-pal gyönyörűen szólt, és jelenleg a 630-on ez az egyetlen problémám, hogy nem tudok olyan minőségben zenét hallgatni, mint eddig. Hangzásban ekkora a különbség a 630 és a 735 között, vagy csak ennyire eltér az ízlésünk?
-
zombinyul
addikt
válasz
Baridas #6956 üzenetére
Nekem is otthon, meg a melóhelyen van wifi, csak nem mindig jut eszembe hogy bekapcsoljam.
A gyári adatforgalom figyelo szerint november közepe ota alig 2 giga netem ment el, de a Telenoros szerintem 4-et siman jelezne (bar havi bontasba az sincs 1 giga se), ugyhogy nyugodt vagyok. Csak az a baj, hogy eddig lassitottak ha kifogytam, mar kikapcsolják... De majd meglátjuk, nalam meg Youtube sincs mobilnettel.
-
edari
őstag
válasz
Baridas #6110 üzenetére
Nekem egy régebbi Samsung micro sd-m van a telefonba, class 10-es, 16-17mb-al ír, olvasás kb 30-al megy neki. Az uhsiii már azért sokkal gyorsabb. Az a baj az appokkal, hogy nem tudod kihasználni a szekvenciális sebességeket, márpedig ugye azok az értékek a legmagassabbak, azokat jó elérni (pl film másolásnál - főleg ha HD vagy FHD- a szekvenciális írás a mérvadó, minél nagyobb, annál gyorsabban fent van a film).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest