- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Akinek esetleg fent van a hivatalos Denim az észrevette, hogy javult az akkuidő? (nem mintha nem lennék megelégedve vele...)
-
lampada
csendes tag
Sziasztok!
4k videót lehet a telefonon trimmelni és youtube-ra direktben feltölteni?
-
Rob700
senior tag
válasz
sharplaninac #4394 üzenetére
arumania.hu-n vettem. 5200ft+szállítás, viszont csak sárga és fehér van...
-
Vegitaa
senior tag
Én azóta nem kaptam olyan tokot, amilyet szeretnék.
Egy megfelelő méretű, cipzáros neoprén tok kellene... -
benz
csendes tag
Ha fekete a tok akkor engem is érdekelne hogy eladó e.
-
Vegitaa
senior tag
Szerintem majd eladja X év múlva, amikor már milliókat fog érni.
- Megértem, és ezt csinálom 30 éves számítógépekkel... -
Brutális
csendes tag
Sziasztok. Ha van eladó 1520 szép állapotú, kérlek szóljatok. Az enyém tropa lett. Bár biztosítás van rajta, nem hiszem hogy pótolni fogják. Javítani sem fogják, mert kb. kettétört. Leesett, ráléptem a lépcső sarkán... szóval szar állapotban van. Azt még nem tudom hogy a biztosító mit fog mondani, egyenlőre bevizsgálják.)
Röviden.., szeretném pótolni. -
Rob700
senior tag
válasz
FreedomHUN #4377 üzenetére
Én ezzel most nagyon ki vagyok békülve! Nem volt olcsó, de megérte...
[hátulról]
[elölről] -
FreedomHUN
senior tag
Akkor az 5 centi vastag armor tokomtol meghülyülnél
a folia meg olyan amit rendeltem hogy az erzekelok ki vannak vagva. Rutinosan. Volt olyan amin nem volt luk ott ult meg persze a kosz és amikor beszéltem villogott s kijelző. Mivel abbol is 10 volt kivágtam ollval azt a részt
-
Yoretto
tag
válasz
FreedomHUN #4373 üzenetére
hat ha kicsit is odafigyelnek erre es nem kijelzovel lefele tennem le a telot mindenhova vagy lehetne sorolni, akkor tuti foliam se lenne
de igy muszaj
-
sharplaninac
tag
válasz
FreedomHUN #4373 üzenetére
Bizony.
-
FreedomHUN
senior tag
Én aliexpresszről rendelek fóliát pár éve vagy ebayrol, általában 2$ 10!!!!Db. Nem volt gond egyikel sem, viszont fülbevalóm van, ha nem lenne fólia csudaszép lenne pár hónap után, igy is havonta cserélem mert tiszta karc.
Azon a telon amin nincs folia meg is látszik, iphone 3gst használtam 4évig,aki megvette, meg is jegyezte hogy a hátlap enyhén zsebekopott, de kijelző lett cserélve?....Fólia kötelező,aki kicsit is igényes.
-
sharplaninac
tag
válasz
Vegitaa #4371 üzenetére
Murphy után szabadon - ahol be tud folyni ott be is folyik.. kérdés hogy érdemes -e tönkrevágni egy 140e-s készüléket egy fóliáért.. Nekem kb. 1500 Ft.-os fóliáim voltak mindíg,de a célnak mindegyik megfelelt. Ha valahol vizet kap, ahol esetleg nem kellene ugrik a garancia, még ha véletlenül működik is szárítás után. A szervizben az ilyen készülékeket szeretik a legjobban. Látszólag semmi baja, nem érte mechanikai behatás, mégse működik. Na itt jön az örök gumicsont , vizet kapott, párát kapott, biztosan bevitted a fürdőszobába stb. és nem javítják.
-
Vegitaa
senior tag
Bizony, bizony... A karc a halálom nekem is.
Mepróbáltam megint feltenni a Skinomit. Most egy picit jobb lett, mert kicsivel több vizet tettem alá. Van egy érzésem, ha úgy csinálnám, hogy enyhén úszna a kijelzőn a fólia, akkor jó lenne, de még mindig félek a vízmennyiségtől...
Szerintetek mennyire tudna befolyni?Minden videón szinte úszik...
-
Yoretto
tag
en ezt az egyetlen dogot viselem el rajta, de csakis minosegit... volt hogy nem volt egy egy telefonon es olyan szep karcok jelentek meg rajta hogy ...
inkabb torjon be a kijelzo vagy torjon kette a telefon de a kijelzon karc nelegyen
altalaba ha leteszem valahova kijelzovel lefele, na es meg lehetne sorolni mennyire nem figyelek ra hogy mi karcolhatna es mi nem
en igy vagyok a tokokkal meg a hasonlókkal
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Yoretto #4363 üzenetére
Hát nem tudom, lehet csak én bénázok...
Még annyit ki kellene próbálnom hogy több vízzel (vagy a hozzáadott löttyel) próbálom meg, mert talán túl keveset nyomtam rá.
De féltem a telót a beszivárgásoktól. Az oldalán lévő gumicsík mennyire védhet...? -Mondjuk felül, a hangszóró total védtelen, meg az alján az érintő gombok alatt van egy nagyon pici bemarás... -
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4358 üzenetére
ertem, nekem mindegyik telomon skinomi folia van, a folia az egyetlen amit ratetek a telefonokra, mert hat a kijelzo vedo uvegek stb hat minden csak nem az aminek eladjak
es egyikkel sincs baj, marmint nem lett baja egyik telefonomnak se soha a felrakastol, pedig igy lett felrakva ahogy az a videokba is van, de azert persze jo ovatosnak lenni mert kitudja...
ha viz is nemtudom milyen viz lehet, mert ha megnezed eleg hamar elparolog vagy megszarad vagy mittudom en
-
gretzky77
veterán
Sziasztok mai nappal átcsúszok read only módba mivel eladtam a 1520-at! Annak azért örülök, hogy egy kedves fórumtárs [sharplaninac]a vevő
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Yoretto #4357 üzenetére
Amit adnak hozzá, az a leírás szerint víz, enyhez mosószerrel... Meg írták is, hogy enyhén szappanos vízzel lehet helyettesíteni...
Felrakásnál a hozzá adottat használtam, de pl. az egyik Skinomi-s videón sima szappanos vízzel teszik fel.Aztán a harmadik próba után már le is mostam a csap alatt. Az megtísztította 100%-ig, szóval szenny elvileg nem lehetet rajta... De van olyan videó is róla, ahol egyenesen csöpög a víztől az egész. Nem értem, hogy merik ezt megcsinálni, readásul egy olyan telefonnal, amiből nem lehet kivenni az akksit...
Tényleg vicces, millió fóliát tettem már fel telókra, tehát épp rutinom is van benne. De ez...!
Csak azt a közel 10 rongyot bánom... -
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4355 üzenetére
azert az nem epp viz ami benne van abba amit adnak, es ok hogy amelyik telefonbol kilehet benni az aksit azt kiveszik a videokba, de amikbol nemlehet azt max kikapcsoljak, es felrakas utan azert jo ha var az ember amig ki nem szarad, mielott elkezdi hasznalni, de mondjuk ez alap
-
-
Vegitaa
senior tag
Majd megpróbálom hatodszorra is.
Annyiban mondjuk tényleg jó a cucc, hogy le lehet mosni. Az utóbbi két felrakás előtt szappanos vízzel lemosta, s ugyanúgy tapadt továbbra is.
De valahogy nem az igazi. Talán lehet az lehet a baj, hogy a videókon meglehetősen bő vízzel operálnak, hogy már úszkál a fólia a kijelzőn. De én ezt nem merem megcsinálni, szerintem a készüléknek nem tenne jót, ha valahol befolyna... Annyit azért nem ér, hogy valami baja legyen. Nem is értem, a videón nem félnek ettől...?
-
Rob700
senior tag
Hopp! Hozott valamit a GLS...
[CP-623]
[CP-623-2] -
Yoretto
tag
-
Yoretto
tag
válasz
FreedomHUN #4351 üzenetére
az a baj hogy itt valosznuleg mar a folia is televan valamivel, igy azt is valahogy lekene tisztitani rendesen... nemszabadna igy kineznie, mert az ok ha van 1-2 kisebb potty rajta de az 1-2 nap alatt eltunik...
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Vegitaa #4350 üzenetére
Ez nagyon gáz. Próbáld meg a kijelzőt langyos vizzel letörölni,szivacs a legjobb, tedd fel a foliat, és huzd oldalra avizes buborékokat, utána hajszárítóval melegíts rá, told oldalra a vizet ha még lenne,ha igy sem ok akkor szar a folia, nálam ez bevált eddig, ha valamire nem ment szépen fel és tartós
-
Vegitaa
senior tag
Hát, vagy ötödszörre próbálom feltenni a skinomit, de csak nem lesz szép. Lehet én vagyok a béna, de a légbuborékok csak nem akarnak kijönni alóla.
Életemben nem vacakoltam enyit egy telefonon a fóliázással...
-
gretzky77
veterán
Sziasztok ha esetleg valakit érdekel egy fekete 1520 jó áron keressen meg,fent van az oldalon is! Fóliával tokkal mindennel!
-
Yoretto
tag
válasz
FreedomHUN #4344 üzenetére
ki az aki egy feligkesz bugos rendszert akar hasznalni a mindennapokba? mondjuk ahogy hallom a denim se lett a leg "fenyesebb"
-
válasz
FreedomHUN #4344 üzenetére
Lehet hogy van. De nem érdemes felrakni azt az szörnyszülöttet. Most jól működik a telefon, kár elrontani. Nehogy véletlenül felrakja valaki.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Plazmacucci #4343 üzenetére
1-2 napos bejegyzések még arról írtak hogy sikerült. valamit viszont olvastam hogy modositott az ms az autentikáción, de arra is van megoldás.
-
válasz
FreedomHUN #4342 üzenetére
Ezt már tiltották, nem?
-
FreedomHUN
senior tag
ha valaki nagyon be van sózva, fel lehet már varázsolni a wp10 - tp verzióját: [link]
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4340 üzenetére
skinomi nagyon jo foliakat gyart... a felrakasukrol meg van par video trutyubon hogy kell felrakni... miutan felraktad kell adni neki par orat mire teljesen kitisztul egy 12-14et, majd a teljes vegleges allapotat, "tisztasagat" 2-3 nap utan eri el... ha jol tudom leszedes utan moshatok is, de lehet hogy nem mindegyik, nemtudom...
-
Vegitaa
senior tag
Gyerekek!
Mekkora egy hulladék ez a Skinomi! És én még közel 10 rongyot kiadtam érte!!! -
-
Rob700
senior tag
Nektek nem okoz néha fejtörést a wp telefonkönyve? Arra gondolok, hogy hiába állítom be a névjegyszűrésben azt, hogy ne tegye be a fb-os ismerősöket és hiába állítom át a vezetéknév-keresztnév lehetőséget mégis ugyan úgy jelenik meg
Lehet én vagyok balfasz...
-
Vegitaa
senior tag
Nekem pedig megérkezett 1 hónap után a hiper-szuper Sikomi védófólia.
Ahogy nézem, elég körülményes a felrakatal...Van valakinek tapasztalata Skinomiról fólia installálásról?
-
gretzky77
veterán
Na sràcok lehet megkövezni! Kivàncsisàgból vettem egy Meizu M1 Note telót és eddig nagyon tetszik,minőségi darab! Pàr napig tesztelgetem aztàn meglàtjuk melyik marad,mert sajna 2 nem fér bele a büdzsébe!
-
Gabir
aktív tag
válasz
sharplaninac #4326 üzenetére
Üdv, ez az. Tőle vettem.
-
Vegitaa
senior tag
Nektek csinál olyat, hogy beállítotok egy háttérképet, s nem azt rakja be? S ekkor legalább 2-3 szor el kell játszani a képbeállítást...
-
-
Rob700
senior tag
Nagy dilemmában vagyok... fehér vagy sárga cp-623 tokot rendeljek a fekete 1520-hoz...? sajnos fekete nincs...
-
-
Gabir
aktív tag
35e (szállitással)
-
-
Gabir
aktív tag
Szép napot!
Kiváló lett a kijelző, amit rendeltem, így végre teljes értékűen használhatom a telefont
Hibátlan, érzékeny, szép.
Akinek betört vagy úgy vette, tudom ajánlani az eladót,mint komplett LCD forrás. -
Denim ota allandoan ledobál a hálózatról. Lebasz E re aztán ott meg nem megy semmi...
-
Vegitaa
senior tag
Ha esetleg valaki tud egy szép, magyar piacos Lumia 1020-ast, szóljon kérem!
Másodtelefonnak lenne... -
benz
csendes tag
Sziasztok! Újdonsült 1520 tulajként az érdekelne, hogy létezik esetleg olyan tok ami olyan mint a cp623 csak hajtogatós rész nélkül? Egy nillkin tokot kaptam ugyan hozzá ami nem rossz, de baromira zavar, hogy az oldala is be van vonva.
-
Rob700
senior tag
Tud valaki esetleg eladó Nokia cp-623-as tokot? Találtam neten 5200ft-ért de csak sárga volt. Nekem fekete lenne az igazi...
-
válasz
sharplaninac #4313 üzenetére
-
gretzky77
veterán
Egyelőre úgy néz ki maradok köztetek!
-
válasz
Daffchy #4300 üzenetére
Szia!
Vibrálás nálam is biztos van, sosem néztem meg. Automatán használom.
Kijelző színesedés nincs.
A billentyűzet sosem lassult be nálam, de maga készülék sem. Még csak le sem fagyott. Amióta nálam van, talán 2-szer kellett újraindítanom. Egyszer amikor Denim jött fel. Nem vagyok fanatikus user, telefonálás, üzenet, what's up, fészbúk, böngészésre, fotózásra szoktam használni. Semmi játék, videó.
Ennyire stabil telefonom nem volt még, talán a HTC Titan-om.Mint látod a fórum 70%-a arról szól, honnan lehet venni ilyen telefont, a 20%-a, hogy a glance hol működik hol nem, a maradék 10... passz
Ezért is van, hogy ha "normális" kerül fel az apróra azonnal elviszik. Normális mint, NOKIA garis, remek állapotban, európai.
Szóval, ha találsz ilyet, véleményem szerint hajrá, ne habozz, de bizonyosan együtt kell élned pár WP-s sajátossággal is, ami valakinek áldás, míg másnak nyűg lehet.Ez saját vélemény és próbáltam objektív lenni!
-
Daffchy
őstag
Belefutottam most olyan hibába, ami elvileg elég sok darabot érint, miszerint a kamera modul nyomja a kijelzőt és világos háttérnél sárgul és színeződik.
Erről nem írt senki, pedig visszaolvasva volt fórumtársnak is ilyen jellegű problémája.
-
Azt mondjátok meg nekem, hogy a böngészőben miért nem tudom a javaslatokat bekapcsolni? A csuszka nem aktív.
-
nicu71
addikt
válasz
Daffchy #4300 üzenetére
alacsony fényerőnél ha teljesen leveszik csuszkán is, állitólag+automata beállitás.De ahhoz már tényleg mazochizmus kell,ugyhogy én nem próbáltam.Lassulásról,meg szaggató billentyűzetről én még nem is hallottam .
Nálam egy probléma van, kissé tul érzékeny a kijelző.
Másnál éppen hogy nem elég érzékeny.De ezekkel simán együtt lehet élni,véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged